Sütiket használunk azért, hogy weboldalunkat még jobban személyes igényeidre szabjuk. Bővebb tájékoztatás az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Rendben
Termékek Menü
0

Propoliszos gyógykészítmények

Propolisz - gyógyszerek helyett!

"Köszönöm a csoda orr sprayt! :) Nem akarom untatni a történetemmel, de lehet, hogy másnak is tudok segíteni! 

Régóta küzdöttem orr szárazsággal, nehezen vettem az orromon levegőt. Hiába fújtam, nem jött ki semmi, mégis olyan érzés volt, mintha lenne benne valami. Kipróbáltam sokféle orrsprayt, mégis száraznak éreztem az orrom és sokat viszketett. Az oldalon nézelődtem és a propoliszos gyógytermékek között találtam egy tengerisós orr sprayt, ami rögtön felkeltette az érdeklődésemet. Mivel helyi lakos vagyok, bementem az üzletükbe és meg is vettem.....hátha.....veszteni valóm nincs! Hazamentem és este ki is próbáltam. Kibontottam a csomagolásból, először kicsit megrettentem, mivel valami barna volt rátapadva az üveg oldalára és barna darabkák úszkáltak az üvegben....sebaj, gondoltam felrázom, mint jóanyánk gyermekkorunkban a kanalas gyógyszert. :) Jól gondoltam, mivel ez a barna, a propolisz volt, ami felrázás után teljesen feloldódott az üvegben. Belefújtam az orromba, kicsit csípős érzés volt, de mégis kellemes és kb. 2mp múlva úgy elkezdett folyni az orrom, mint amikor valakinek erős megfázása van. Persze zsebkendő előkap, orr kifúj és apró, fekete, lerakódott porszemekkel szembesültem. MEGÉRTE! Tökéletesen veszem az orromon a levegőt, ami felemelő érzés.

Még egyszer köszönöm, ezentúl csak ezt fogom használni és teljes szívvel ajánlom mindenkinek!"  - (T. Krisztina, Dunakeszi)

Rendezés:
7.120 Ft

Benne MGO ™ 400+ Manuka Mézzel és BIO30 ™ Propolisszal.
A hatékony természetesség torokfájásra.

3-10 munkanapos szállítás
2.990 Ft

A propolisz ereje kapszulába tömörítve!

Kiváló minőségű natúr bio propolisz a napi könnyű fogyasztáshoz, egyszerűen lenyelhető formában, mindössze 150 Ft-ért naponta.

Raktáron
6.280 Ft

Méhpempő-propolisz-virágpor-méz együtt!
Erősíti az immunrendszert, serkenti az agyműködést, megszünteti az álmatlanságot és fáradtságot.

2-5 munkanapos szállítás
2.280 Ft
Nyálkahártya kímélő és nem allergizál. Ajánlott allergia, nátha, megfázás és orrsövény ferdülés esetén. Teljes leírás a képre kattintva.
Raktáron
2.590 Ft
Megfázáskor, lázra, torokfájásra kiváló,valamint légúti betegségek esetén is,
alkoholmentes változatban,gyerekeknek,felnőtteknek!

 
Raktáron
2.590 Ft
Megfázáskor, lázra, torokfájásra kiváló,valamint légúti betegségek esetén is!
30% alkoholtartalommal
Raktáron