Sütiket használunk azért, hogy weboldalunkat még jobban személyes igényeidre szabjuk. Bővebb tájékoztatás az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Rendben
Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Rajzverseny

Rajzverseny Dunakeszi óvodásainak és iskolásainak - 2014

Ez év őszén „Mi  jut eszedbe a mézről?”  címmel gyermek rajzversenyt hirdettünk. A kiírást eljuttattuk minden óvodába és általános iskolába Dunakeszin, ezzel egy időben 4000 db tájékoztató füzetet osztottunk ki a gyereket között „Cukor vagy Méz” címmel, ahol a cukorfogyasztás veszélyeire és a méz értékeire hívtuk fel a gyerekek és szülők figyelmét.

Összesen 433 rajz érkezett be, 172 ovis, 217 alsós és 34 felsős. A legtöbb rajzzal a Piros, a Vasút, a Gyöngyharmat és a Játszóház  óvodákból, valamint a Szent István, a Fazekas és a Bárdos  iskolákból neveztek. 

Három korcsoportban osztottunk ki az első 3 helyezettnek díjakat: óvodások, alsósok és felsősök. A döntés igen nehéznek bizonyult. A zsűri tagjai Pető Tamás festőművész, Tóth Antal Tónió karikatúrista és Gebora István festő-fotós volt.

Az óvis mézkóstolóval és az összes ovis rajz kiállításával egybekötött díjátadó november 29-én volt. A díjazottak: 
- óvodások: 1. Vizsy Botond (Piros), 2. Szabó Nóra (Piros), 3. Szabó Lilla (Piros)

  

Az iskolások díjátadója december 6-án volt, amire a Mikulás is ellátogatott, így minden gyermek ajándékkal térkehett haza. Az iskolás díjazottak:
- alsósok: 1. Brezovics Anna (Szent István), 2. Móré Márta (Fazekas), 3. Patyus Dávid (Kőrösi)

  
- felsősök: 1. Keszthelyi Kata (Bárdos), 2. Lengyel András (Bárdos), 3. Lump Bianka (Fazekas)

  

Az átadott ajándékcsomagokon túl a díjazottakról  Tónió is készített rajzot, ezen kívül minden rajzot beküldő résztvevő átvehetett egy üveg Mézontófű mézet (Micimackó kedvenc mézét…) és mindenki megkóstolhatott kóstolhatott 46 féle mézet . 

A sok jó rajz miatt úgy döntöttünk, hogy közönségszavazásra internetre is kitesszük a rajzokat, ahol a legtöbb szavazatot kapottakat szintén díjazzuk. Összességében elmondhatjuk, hogy LEGNAGYOBB ÉRTÉKKÉNT sok GYEREKNEK sikerült ÖRÖMET szerezni és a visszajelzések alapján a rajzverseny a szülök körében is pozitív visszhangra talált.

Ezért felhasználva a szerzett tapasztalatokat jövőre is tervezünk hasonló rendezvényt.

További képek a rendezvénről:

             
   
    

 

 


 

 

blog comments powered by Disqus