Sütiket használunk azért, hogy weboldalunkat még jobban személyes igényeidre szabjuk. Bővebb tájékoztatás az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Rendben
Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Rólunk

Küldetésünk:

„A MézBarlang küldetése megismertetni a magyar emberekkel a sok-sok fajta méz és egyéb méhészeti termékeket és azon tulajdonságait, amelyek alapján mindenki ki tudja választani a számára megfelelőt, hogy egészséges maradjon, egészségesebbé váljon, vagy egyszerűen csak élvezze a különböző mézek különböző módokon történő fogyasztását. Felvilágosító munkánkkal elérni, hogy szülői, pedagógusi, nevelői támogatással a gyermekek is ismerjék meg és szeressék meg a mézet. Olyan hasznos értékű termékeket és szolgáltatást nyújtani, amely reményt, egészséget és a jobb életben való hitet eredményez valamennyi, a Mézbarlanggal kapcsolatba kerülő személynek. ”

 

Mottó:

Egészséges Édesség - Édes Egészség!

 

Mit jelent ez?

1. Egészséges: Ha rendszeresen fogyasztasz mézet, garantáltan egészségesebb leszel, mint előtte. Ritka az az eset, amikor valaki nem fogyaszthat semmilyen fajta mézet. Hogy miért egészséges, arra vonatkozóan honlapunkat böngészve sok információt találsz. A mézek jótékony hatásairól könyvemben olvashatsz sehol máshol meg nem található információkat.

2.  Édesség: Ezt nem kell magyarázni! De - ellentétben a cukorral - nem hízlal (nem rakódik le zsír formájában), könnyen felszívódik. És még egészséges is!

3.  Édes: Naná, hogy az!  A világ első édesítőszere! A cukor, a mesterséges édesítőszerek minden szempontból gyenge utánzatai a természetes méznek!

4.  Egészség: Mindenki szeretne egészséges lenni! De sokan inkább "gyógyítják" (vagyis tünetet szüntetnek meg) a betegséget, minthogy megelőznék azt! Az egészség megőrzéséhez ad egy alternatívát a méz fogyasztása is. De gyógyszer helyettesítőként is működhet.

 

Élj "édes egészség"-ben!

A mézeken keresztül hozzájuthatsz!

Hazánk legnagyobb méz(es) választékával rendelkező webáruházában kedvedre válogathatsz a finomabbnál finomabb mézek és mézes termékek között! A mézek kipróbálásához a "Kóstolási Garancia" -val hozzásegítünk Téged!

Csatlakozz a Mézkedvelők Klubjához is, itt is sokféle tanácsot kaphatsz, tapasztalatot szerezhetsz, vagy olvasd a Blogunkat ahol a mézekről, méhtermékekről és mindenről sok hasznos információt szerezhetsz!

Ha csak néhány ezer embert ismertetünk meg a több tíz féle mézzel, annak hatásaival és "szoktatunk rá" a neki leginkább hasznos méz rendszeres fogyasztására, már megérte.....      De a célunk ennél sokkal nagyobb!

 

    

 

    Mézédes Szép Napokat Kívánunk!

    Trepinszki József
    és a Mézbarlang.hu csapata

Vissza a mézekhez>>>

blog comments powered by Disqus