Sütiket használunk azért, hogy weboldalunkat még jobban személyes igényeidre szabjuk. Bővebb tájékoztatás az Adatkezelési tájékoztatóban.

Termékek Menü
Ön itt jár: > >

11111111

Méhpempő: az Életelixír

------------------------------------------------------------------
Általános immunerősítésre a következők szerint használd:
- Egy hónapig napi 2 g reggeli előtt fél órával, vagy 1 g folyamatosan.  
Tartsd a szádban néhány percig, utána nyeld le. 
- Gyermeke(i)dnél fele adagolásban alkalmazd, célszerűen méhpempős méz formájában
   (ezt a gyerekek szívesebben fogyasztják), ami 1 kávéskanálnyit jelent naponta, folyamatosan.
------------------------------------------------------------------

Néhány vásárlói vélemény a sok közül, olvasd el!
"Miután megvettem a Mézes-élet című könyvet , olvastam benne - többek között - a méhpempőről. Mivel a férjem II. típusú cukorbetegségben szenved, gondoltam kipróbáljuk, mit veszíthetünk. Először a látása romlott ettől a betegségtől. Két hónapig szedte a méhpempőt, napi 2x1 g-ot, és két hónap után új szemüveget kellett csináltatni, annyit javult a látása, és a vércukorszint méréseknél is alacsonyabb értékeket mérünk. Sokat javult az állapota így tovább folytatjuk a kúrát. Nagyon örülök, hogy rátaláltunk a méhpempőre, mert már sok mindent kipróbáltunk, de tartós javulást ezzel értünk el először. Köszönet a könyvért is mert ilyen részletesen és érthetően még sehol sem olvastam ezekről a méhek által "készített" termékekről." (Csokona Istvánné, Pécs) 
---------

" Hormonháztartás rendbe tétele, menstruáció beállítása, vérnyomás normalizálása ez mind 28 nap alatt!!! Csodaszer ajánlom mindenkinek!!" (Vas Laura)
-----------
"A rendelést és a fogyasztást megelőzte egy alapos tanulmányozás a méhpempő hatásairól. Nevezetesen nekem prosztata problémám van.Kb.egy hónapos kúrát csináltam napi 2x1gr-os mennyiséggel,de mindig éhgyomorra,nyelv alá és elszopogatva és ezután kb.1 óra múlva étkeztem.A fogyasztás kezdetétől számítva kb.két hétre már lényegesen javultak az urológiai panaszaim,a közérzetem jó,fittnek érzem magam.Jó döntés volt részemről a méhpempő fogyasztása,mert a gyógyszerek szedését elhagyhattam. Biztos vagyok benne,hogy évente legalább 3-4 kúrát be fogok iktatni.Bárkinek merem ajánlani." (Abai József)
----------
"Először csak immunerősítésre használtam, amire tökéletesen be is vált . Azért merem állítani, hogy ez a védelem biztosan a pempőnek köszönhető, mert már nagyon sok mindent kipróbáltam... semmilyen pozitív hatással nem volt az immunrendszeremre. Minden évben mindig meg voltam fázva, rendszerint tíz alkalommal minimum. Ha járvány volt, én biztos hogy mindig elkaptam.

Visszatérve a méhpempőre, egyszer sem voltam még megfázva, amióta szedem! Feleségem nem hitt az elején ebben az új csodaszerben, de míg ő a náthával és a lázzal küszködött itthon, nekem semmi bajom nem volt, pedig még a lakást is teliköhögte, és a puszikat sem vetettük meg...

A másik nagyon fontos jótékény hatás, amit szintén a pempőnek tulajdonítok, a gyermekáldás!  Most 1 hónapos és makk egészséges gyönyörű kisfiú! Nem szeretnék túlzottan belemenni a részletekbe, hogy miért vagyok biztos abban hogy a pempőnek is nagy szerepe volt abban, hogy  2 hónap próbálkozás után rögtön összejött a gyermekáldás...  Természetesen mikor a babaprojektet elkezdtük már  a feleségem is szedte  a pempőt,  azóta természetesen ő sem beteg és továbbra is szedni fogja mivel a pici babának ugyanúgy fontos  a pempő ami az anyatejjel bejut a kis szervezetébe, hiszen így erősíti az ő immunrendszerét is és segít neki az egészséges fejlődésben.És az is biztos hogy tőlem sosem fog a gyerek szintetikus hatástalan és ártalmas vitaminokat kapni, csak a pempőt mézzel, mikor majd nagyobb lesz és nem anyatejen él majd! Ez a minimum amit meg kell tennie egy szülőnek a gyerek egészsége érdekében, ahelyett hogy műanyagokkal tömi teli a gyereke szervezetét!" - Ujvári Kornél  

A méhpempőről ide kattintva olvashatsz többet!>>>

 

Méhpempős mézek

Tavaszi méregtelenítésre   a következők szerint használd:

- Tiszta méhpempőből két hónapig napi 2x1 g  reggeli és vacsora előtt fél órával.  Tartsd a
    szájban néhány percig, utána nyeld le. 

- Méhpempős méz esetén: Otthon is elkészítheted a keveréket. 25 g méhpempőt keverj el 500g
   mézben és fogyassz belőle 2x1 teáskanállal a fent leírt módon. 
   Gyermeke(i)dnél fele adagolásban alkalmazd (2x1 kávéskanál). Készre keverten a lenti termékek
   körül választhatsz. 

Gyermekek inkább a mézbe kevert méhpempőt fogyasztják szívesen!

A méhpempőről itt olvashatsz többet>>>

Influenza ellen:

Megelőzésre:

  • Egyél két hétig naponta 2g méhpempőt (gyerekeknek 1g), aztán tarts 2 hét szünetet, és kezd újra, ameddig tart az influenza "járvány".
  • ​Egyél folyamatosan manuka mézet , a felnőttek MGO250+-ost, a gyerekek MGO100+-ost., napi 3x1 teáskanállal.

Mindenesetre, ha elkapod az influenzát, vagy bármi "megfázásosat":

  • Egyél  manuka mézet  (MGO400+-ost vagy MGO550+-ost, gyerekeknek MGO250+-ost) 3x1 teáskanállal.
  • Egyél  méhpempőt  napi 4g-ot öt napig, utána 2g-ot egy hétig.  Gyerekeknek fél adag.
  • Ig yál sok  hársteát  hársmézzel.
  • P ihenj,  amennyit tudsz


Vigyázat!

 

blog comments powered by Disqus
; ; ; ; ; ; ; ; ;