Sütiket használunk azért, hogy weboldalunkat még jobban személyes igényeidre szabjuk. Bővebb tájékoztatás az Adatkezelési tájékoztatóban.

Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Aaa próba

Immunerősítés mesterfokon!

Hatásos csomagösszeállítások az egész család részére.

Egy vevői vélemény a méhpempőről, amit egyre többen ismernek meg és használnak:

"Először csak immunerősítésre használtam, amire tökéletesen be is vált. Azért merem állítani, hogy ez a védelem biztosan a pempőnek köszönhető, mert már nagyon sok mindent kipróbáltam, köztük a hatalmas dízisban bevitt multivitaminokat is, és most nem a Centrum és hasonló nevetséges vitamintartalmú "gyógyszerekre" gondolok. Ugyanis ezek a szintetikus vitaminok, de nevezhetném méregnek is őkat, semmilyen pozitív hatással nem volt az immunrendszeremre. Minden évben mindig meg voltam fázva, rendszerint tíz alkalommal minimum. Ha járvány volt, én biztos hogy mindig elkaptam.

Visszatérve a méhpempőre, egyszer sem voltam még megfázva, amióta szedem! Feleségem nem hitt az elején ebben az új csodaszerben, de míg ő a náthával és a lázzal küszködött itthon, nekem semmi bajom nem volt, pedig még a lakást is teliköhögte, és a puszikat sem vetettük meg. Nekem ettől több bizonyíték nem is kellett, hogy a méhpempő tényleg hatásos immunerősítő, hisz mást nem is szedtem." - Ujvári Kornél vásárlónk

Nézd meg a további immunerősítőket és a csomagösszeállításokat!

blog comments powered by Disqus
; ; ; ; ; ; ; ; ;