Ajándék karkötő!

Tőlünk Neked, Nőnapra, szeretettel:
minden vásárlónknak ásványkarkötő jár a mai megrendelésekhez!

Minden vásárlót, aki a mai napon, 2021. március 8-án hétfőn rendel valamit webáruházunkból, megajándékozunk egy valódi ásványokból készült karkötővel. Mi ezzel kívánunk boldog Nőnapot! Az ajándék nincs vásárlási értékhatárhoz kötve, bármit is rendelsz ma éjfélig, a csomagodban megtalálod majd a többféle nőnapi ásványkarkötő egyikét. Ha hölgy vásárlónk vagy, akkor mi ezzel kívánunk Neked boldog Nőnapot! Ha pedig férfiként rendelsz, akkor egyszerűen csak add tovább a karkötőt egy számodra kedves hölgynek, biztosan örülni fog neki. Az akció természetesen a személyes átvételre is vonatkozik: a hétfőn leadott megrendelésekhez a pénztárnál átvehető az ajándék karkötő.

Nincs más teendőd, mint választani valamit a több mint hétszázféle termékünk közül, hogy garantáltan a Tiéd legyen a csodaszép valódi ásványkarkötők egyike:

Figyelem, az ajándék karkötő csak a 2021. március 8-án éjfélig leadott online megrendelések mellé jár. Egy névre / címre csak egy karkötőt adunk. És végül, de nem utolsó sorban boldog Nőnapot kívánunk minden hölgynek, aki ezt olvassa!

Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze, és csak a készlet erejéig tart.