Sütiket használunk azért, hogy weboldalunkat még jobban személyes igényeidre szabjuk. Bővebb tájékoztatás az Adatkezelési tájékoztatóban.

Termékek Menü

- Ünnepi Hangulat

Trepinszki József

Üdvözlet és Köszönet

Kívánság

A képen olvasható "egyszerű" Mézbarlang-Kívánság mellett kívánunk NEKED minden jót, amit csak akarsz! Hidd el, ennél jobbat nem is lehetne kívánni...

Az emberek többsége csak szeretne valamit. Feltételes módban. Lefogyni. Több pénzt. Feleséget. Gyereket. Autót. Házat. De ezek többsége csak ködbe vésző óhaj. Akarat nélkül nem megy! Mondhatnám úgy is, hogy felejtsd el azt a szót, hogy szeretnék! A szeretnékből holnap vagy egy hét múlva feladás lesz.

 

Terv kívánsághoz

Ülj le legalább 1-2 órára egy csendes, nyugodt helyre. Egyedül. Egy üres papírlappal és íróeszközzel. És gondold át a az egész 2018-as évedet (mit értél el), valamint az új évi tervedet is. Írd le. Szép sorban, ahogy eszedbe jut. Meglepő érzelmi változásokon fogsz átesni!

A terveid közül válassz ki egyet, amivel kezded. És kezd el. Azonnal. És ne hagyd abba!

Ilyen egyszerű. De az emberek 99%-a nem így csinálja. Vagy terv nincs, vagy abbahagyja.

 

Cél

Ha netán nem éred el az összes jövő évre kitűzött célodat, az sem baj. Az út a fontos, nem a cél.

Ezt monták már sokan, néhány megfogalmazás:

 

"Amit a cél elérésével kapunk, közel sem olyan fontos, mint amivé válunk, amíg azt elérjük." (Zig Ziglar)

"A boldogsághoz nem vezet út. Az út maga a boldogság." (Buddha)

"Az igazi boldogság nem az a pillanat, amikor elönt az eufória, hanem azok a napok, órák, amíg eljutok odáig." (Will Smith)

"Utad értelme nem a cél, hanem a vándorlás." (Márai Sándor)  

 

Mézbarlang-cél

Hogy mi a Mézbarlang célja, azt a Küldetésben elolvashatod.

Na de az ÚT! Az az idei évben még közelebb vitt a célhoz.

  • Dunakesziről Újpestre költöztünk, így közelebb kerültünk az emberek tömegéhez fizikailag is. Ez már látszik most is, sokkal többen keresték fel mézboltunkat, közvetlenebb lett a kapcsolat.
  • Az építőanyag/építőipar üzletágunkat jelentősen csökkentettük, így sokkal több idő és energia jut a méz-egészség témára.
  • Bár még csak körvonalazódik, a 2019-es éves Mézbarlang-terv sok-sok újdonságot és meglepetést ígér. Minden téren.

Természetesen  mindenről folyamatosan közvetlenül beszámolok a jelen pillanatban 15ezer fős érdeklődő és vásárló "Mézbarlang-tábor"-nak és sok egyéb fórumon is figyelemmel kísérhetitek tevékenységünket.

 

Köszönet

Így a végén pedig hálás köszönetemet fejezem ki:

  • Elsősorban minden feliratkozónknak, vásárlónknak, a Mézkedvelők Klubja kedvelőinek (átléptük a 10.000 főt!!!), a hirdetéseinkre kattintóknak, az üzletbe valaha is betérteknek, magyar és külföldi beszállítóinknak, és mindenkinek, aki valaha is kapcsolatba került a Mézbarlanggal.
  • Minden kedves ezidáig nálunk dolgozott és dolgozó kollégának.
  • Családomnak (feleségemnek, gyermekeimnek és unokáimnak), akiktől inspirációt, támogatást vagy éppen építő kritikát kapok.
  • Tanítóimnak, akiktől folyamatosan sokat tanulok akár előadásokon, személyes konzultációk alatt, digitális oktató anyagokból vagy könyvekből.
  • Barátaimnak, ismerőseimnek az együtt eltöltött időért és a gyümölcsöző és tanulságos gondolatokért.

 

Vedd észre a csodákat!

"A karácsony a szeretet és a csodák hónapja. Ez bár egy közhely, de mi hajlamosak vagyunk ezt elfelejteni. A valóságos törődés és szeretet helyett mindig csak a karácsonyi rutinok és az ajándékok, és a vásárlósdiban meg az ajándékozósdiban nem vesszük eléggé észre a csodákat." (Puzsér Róbert)

 

Az Egészség Legyen Veled!

TJ - vezető mézkedvelő

 

Tartalomhoz tartozó címkék: ünnepek
blog comments powered by Disqus
; ; ; ; ; ; ; ; ;