Sütiket használunk azért, hogy weboldalunkat még jobban személyes igényeidre szabjuk. Bővebb tájékoztatás az Adatkezelési tájékoztatóban.

Termékek Menü

Könyv-csomag

A Mézes-élet sorozat nagysikerű két könyvét és a két hasznos táblázatot most egy különleges csomagban szerezheted meg.

Trepinszki József: Mézes-Élet a legátfogóbb mézes témájú könyv, amelyből a mézek általad nem ismert gyógyhatásaival ismerkedhetsz meg, tele meghökkentő adatokkal, 39 fajta méz bemutatásával, és az összes méhtermékkel amikkel megelőzhetsz vagy gyógyíthatsz. Ahogy az alcímben olvashatod: "Hogyan legyél tudatos mézfogyasztó?".

Trepinszki József: Édes-kettesben a Mézes-élet sorozat második része, ha úgy tetszik folytatása, de valójában önmagában is fantasztikusan hasznos könyv. A gyógyteák és a mézek kapcsolatát semmi nem mutatta még be ilyen részletesen. Ismerd meg a betegségek gyógyítását és megelőzését a gyógyteák és a mézek lenyűgöző párosaival. És persze és használd is!

A két könyv kiegészítőjeként a házipatikád elengedhetetlen részeként készült a Mézbarlang gyűjtéséből a két táblázat.

A "Mézek-hatásai" táblázatot már több ezren szerezték meg!A házipatikád kötelező eleme kell hogy legyen! Így azonnal lesz mihez nyúlnod: 34-féle méz + 3 méhtermék 115 féle gyógyhatása!

A "Tea-Méz Gyógyerőfokozó párosítások" táblázatnak nem csak a neve hosszú, hanem egy 80 centis összehajtható kétoldalas leporelló formájú csoda-táblázat, a mézekés a teák egymást segítő és fokozó gyógyhatásairól. Hogy tényleg a leggyorsabban megtaláld amire szükséged van

 

Kivételes ajándék mézkedvelő barátaidnak! Vagy lepd meg magad vele!

Rendezés:
7.580 Ft

Sehol máshol nem található

Gyakorlatban használható tudásanyag a természetes gyógymód híveinek

KÉSZLETEN - rendeld bátran!
; ; ; ; ; ; ; ; ;