Bronz napok

Visszaadjuk vásárlásod értékének 21%-át!
November 28-30. között minden vásárlónk visszakapja a vásárlása értékének 21%-át hűségpontként!

Bronz napok a Mézbarlangban | Bronz napok a Gyöngybarlangban

Bronz napokat tartunk a Barlangokban! Minden vásárló, aki november 28-30. között rendel a Mézbarlang, illetve a Gyöngybarlang webáruházból, hűségpontok formájában visszakapja a vásárlása értékének 21%-át a Mézbarlangban, a Gyöngybarlangban pedig 50%-át! Mi így ünnepeljük az adventi készülődést és a Bronz hetet! Minél nagyobb értékben vásárolsz, annál több pontot írunk Neked jóvá hűségpontként. Nincs más teendőd, mint csütörtök éjfélig mindkét Barlangban kedvedre válogatni a termékeink közül:

Hűségpontjaidat akár már a következő webes vásárlásod alkalmával beválthatod, vagy gyűjtheted tovább is, a pontok fél évig (180 napig) érvényesek. De ne feledd, hogy péntektől már csak a szokásos 2%-ot kapod a mostani 21% illetve 50% helyett...

Figyelem, a hűségpontokat csak akkor tudja jóváírni a rendszerünk mindkét Barlangban, ha regisztrált vásárlóként bejelentkezve vásárolsz, hiszen webáruházunk az e-mail címed alapján adja hozzá a felhasználói fiókodhoz a vásárlásoddal szerzett pontokat. Ha korábban már regisztráltál nálunk, és nem vagy belépve, akkor a vásárlás előtt mindenképpen jelentkezz be a jobb felső sarokban az e-mail címeddel és a hozzá tartozó jelszavaddal, ha pedig még nincs regisztrációd, arra kérünk, rendelésed leadása előtt mindenképpen regisztrálj, hogy jóvá tudjuk írni Neked a sokszoros hűségpontokat:


Kattints a képre, válogass több mint 660 féle mézes termékünk közül, és zsebeld be a vásárlásod értéke 21%-ának megfelelő hűségpontot:

Figyelem, a hűségpont jóváíró akció a 2023. november 28-án 00:00 órától november 30-án éjfélig leadott online megrendelésekre vonatkozik, a Mézbarlangban a vásárolt termékek összértékének 21%-át, míg a Gyöngybarlangban a rendelt termékek értékének 50%-át írjuk jóvá hűségpontként (a szállítási díj nem számít bele). Egy hűségpont egy forintot ér, és legkorábban a következő rendelésben használható fel. A hűségpont szállítási díjra nem váltható be, és ez az akció más kedvezményekkel sem vonható össze. Hűségpontokat gyűjteni csak akkor lehet, ha regisztrált felhasználóként, bejelentkezve történik a webes vásárlás. A gyűjtött hűségpontok a megrendelésed feldolgozását követően aktiválódnak, és 180 napig használhatók fel. Amennyiben bármi kérdés merülne fel az akcióról vagy a hűségpontokkal kapcsolatban, hívd bizalommal ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (hétfő, kedd, szerda, péntek 9:00-17:00, csütörtök: 9:00-18:00, szombat: 9:00-17:00, vasárnap: zárva) a +36 70 948-9940 telefonszámon, vagy írj nekünk az ugyfelszolgalat@mezbarlang.hu e-mail címre, és kollégáink készséggel segítenek.

simplepay_hu