Sütiket használunk azért, hogy weboldalunkat még jobban személyes igényeidre szabjuk. Bővebb tájékoztatás az Adatkezelési tájékoztatóban.

Termékek Menü
Ön itt jár: > >

megelőzés

2019. 09. 24. 17:45:00

Nemtől és kortól függetlenül, ősszel is

 

A méhpempőkúra egy érdekes dolog. Ha a méhpempőt valamilyen betegségre szeded, akkor "mellékhatásként" elmúlhat több olyan bajod is, amire nem is gondoltál volna. A másik legnagyobb előnye viszont, hogy nem jönnek elő olyan betegségek, amelyek egyébként előjöttek volna idővel - vagy épp ilyenkor, ősszel. Szemben a gyógyszeres méreg-kúrákkal, amelyek mellékhatásaitól még több bajod lehet.  (Már többször írtam: a gyógyszer mellékhatásként bekövetkező halál a világon a 4. legfőbb haláloknak számít.) Olvasd el legújabb blogcikkemet, és kiderül, miért hasznos ősszel is méhpempő kúrát tartanod »

2019. 09. 09. 00:00:00

őszSemmi kétség, itt az ősz. Vége a Vénasszonyok Nyarának. Kinn a fák között szélcsendben is hallom a falevelek hullását. Érdekes őszi zene a természetből.

Te hogy állsz az őszhöz? Kedveled vagy sopánkodsz? Bárhogy viszonyulsz hozzá, itt van. Ha akarod, ha nem.

Akkor meg már jobb szeretni. Erről szól a blogcikk.

2019. 08. 21. 07:00:00

Tanévkezdés = betegségek...?

Hamarosan becsöngetnek. Van, akinek ez jó hír, van, akinek kevésbé. Az viszont mindkét tábornál közös, hogy alig kezdődik el az iskola vagy az óvoda, a legtöbb gyerek már az első pár hét után megbetegszik. Ami aztán a szülőkre, családtagokra is könnyen átragad, és jöhet a betegállomány. 

Persze a legtöbbször már a tanév kezdete előtt gondolunk is erre, de aztán mégis mindig váratlanul, ráadásul többnyire a legrosszabbkor ér. De miért van így, hogy a szünet után rögtön beteg lesz a gyerek, és lehet valamit tenni ez ellen még most, a tanévkezdés előtt? Olvasd el legújabb blogcikkemet, és kiderül »

2019. 07. 31. 17:18:44

Manukamézes kulisszatitkok

 
Gondoltam nem árt, ha alaposabb információt adok arról a manukaméz-gyártóról, akinek a termékei nekem és a legtöbb vásárlómnak a legjobban ízlenek. Felfedem, mi lehet az a titok, amiért az Apihealth készíti a legkülönlegesebb manukamézeket. Erről szól ez a blogcikk. Tovább a manukamézes kulisszatitkokhoz »
2019. 07. 28. 07:00:00

A mézfogyasztás tízparancsolata

 
A tízparancsolat az egyik legismertebb, egyben legtökéletesebb törvénykönyv és etikai kódex. Aki betartja, soha nem ütközik a törvénnyel, és megtalálja helyét a világban. Nincs ez másként a mézfogyasztás tízparancsolatával sem: ha ezt követed, a betegségek nagy ívben elkerülnek majd és jó egészségben élhetsz életed végéig. Tovább a mézfogyasztás tízparancsolatához »
2019. 01. 20. 00:00:00

Influenza ügyben van "hivatalos", a népet félelemben tartó gyógyszergyártókat támogató nézet.

Vannak a valós adatok.

És vannak az ezekből levonható következtetések.

Ha a kép szerinti eset igaz rád, akkor sürgősen változtatni kell. A kezed még kinn van, de ha így folytatod, azt is elnyelik az orv-osságok. Ha több van kinn, akkor gratulálok Neked. Jó uton haladsz.

Illyesmikről olvashatsz  ha tovább kattintasz. És ha onnan is tovább mész, akkor csuda dolgokat láthatsz-hallhatsz.

2018. 11. 04. 00:00:00

" Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen."

Ez egy kiváló gondolat, alkotójától sokat idézek könyveimben is. Ehhez a megközelítéshez fűzök gondolatokat az egészség-betegség szemszögéből megvizsgálva.

És megtudhatod azt is, hogy az "átlagember" kit tart őrültnek.

; ; ; ; ; ; ; ; ;