Sütiket használunk azért, hogy weboldalunkat még jobban személyes igényeidre szabjuk. Bővebb tájékoztatás az Adatkezelési tájékoztatóban.

Termékek Menü

Méz felnőttkorban

A méhészek között a legritkább a rák mindenfajta típusának az előfordulási gyakorisága!

Fogyaszd Te is mézet és más méhészeti terméket!

Ennyire egyszerű!

Vagy mégsem? Azért kell más is!

ELHATÁROZÁS és MEGVALÓSÍTÁS!

Határozd el:

  • A cukrot a lehetőségekhez képest mézre cserélem. A kávé nem akadály! (repceméz)  Az ételekben, süteményekben kell egy kis váltás, de azért néha egy kis "igazi" zserbó nem fog megártani! :-)
  • Megismerem a különböző mézek különböző hatásait és belátásom szerint (egészségi állapotom, szükségleteim) fogyasztom. (A megküldött "Mézek hatásai" táblázat segítség ebben.)
  • Mindig tartok otthon mézet. Házipatikám főként mézekből és méhészeti termékekből áll. Meg teákból és illóolajokból. (pl. finom a hárstea hársmézzel!.-))

Ezek a legszükségesebb elhatározások. De most jön a neheze! A megvalósítás!
Tudtad, hogy az emberek lényeges  elhatározásaikat csak 5%-ban valósítják meg?

Mert mindig "közbejön" valami. Inkább tovább panaszkodnak, visszatérnek a "jól bevált" átlagos hétköznapokhoz, hogy ne lógjanak ki a sorból.

Te ne légy átlagos!

Válj tudatos mézfogyasztóvá!
Ne csak azt az 1-2 féle mézet egyed, ami a legolcsóbb, vagy a legkönnyebben beszerezhető! Teából sem folyamatosan csak 1-2 fajtát (pl. hárs és bodza) iszol. Igaz vagy igaz? (ahogy kedvenc marketingesem szokta írni :-)

 

                                                  

blog comments powered by Disqus
; ; ; ; ; ; ; ; ;