Nőnapi csoki

Tőlünk Neked, Nőnapra, szeretettel:
minden vásárlónknak egy tábla mézes étcsokoládé jár a mai megrendeléséhez!

Minden vásárlót, aki a mai napon, 2023. március 8-án szerdán rendel valamit webáruházunkból, megajándékozunk egy tábla kézműves mézes étcsokoládéval 1.490 Ft értékben. Mi ezzel kívánunk boldog Nőnapot a Hölgyeknek! Az ajándék nincs vásárlási értékhatárhoz kötve, bármit rendelsz ma éjfélig, a csomagodban találsz majd egy tábla csokoládét is, egyéb teendőd nincs. Az akció a személyes átvételre is vonatkozik: a ma leadott webes megrendelésekhez a pénztárnál vehető majd át az ajándék.

Ha hölgy vásárlónk vagy, akkor fogyaszd egészséggel, ha pedig férfiként rendelsz tőlünk, akkor egyszerűen csak add tovább a csokoládét egy számodra kedves hölgynek Nőnap alkalmából, vagy csak úgy, biztosan örülni fog neki. A 70% kakaótartalmú prémium minőségű ajándék csokoládé a Mézbarlang CsakCsoki kínálatából való, véletlenszerűen a kilencféle íz egyike (csilis, gyömbéres, levendulás, narancsolajos, törökmogyorós, tökmagos, virágporos, mézeskalácsos, epres). 

Kattints a képre és válassz valamit a több mint 680 féle termékünk közül, hogy garantáltan Tiéd legyen az ajándék mézes étcsokoládék egyike:

Figyelem, az ajándék csokoládé csak a ma, 2023. március 8-án éjfélig leadott online megrendelések mellé jár a készlet erejéig. Egy vásárlónak, azaz egy névre / címre csak egy tábla csokolédét adunk 1.490 Ft értékben. Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze. És végül, de nem utolsó sorban boldog Nőnapot kívánunk minden Hölgynek, aki ezt olvassa! 

simplepay_hu