Nőnapi ajándéközön

Virág helyett MA MÉG KÉRHETED:rendelésedhez igazi féldrágakő ékszer(eke)t kapsz  ajándékba Nőnap alkalmából Ha vagy: megajándékozunk Téged! 

Ha Férfi vagy: ajándékozd meg kedvesedet! A szabályok:
  • A ajándéközön tart: március 6. (vasárnap) éjfélig

 

  • Egy fő csak egyszer rendelhet

 

  • A csütörtök éjfélig leadott raktári termékek rendelései Nőnapig megérkeznek

 

  • Rendelésednél a kosárban automatikusan megjelenik az ajándék, de válaszd ki az ajándékot a lenyíló ablakból, ha szeretnéd!

 

  • Fizetés a szokásos módokon lehetséges

 

  • Az ajándék akciós termékek rendelésénél is jár

 

  • A hűségpontokat szintén továbbra is megkapja minden megrendelő

 

  • Viszonteladókra nem vonatkozik az ajánlat!
 Ajándékok:7/1.4.000 Ft alatti megrendelésednél:egy nem mindennapi citrin féldrágakő medált kapsz. Csodás csillogó méz-borostyán színével igazi ékszer. 

A citrint a kristálygyógyászatban használják: a vitalitás és önbizalom növelésére, általános erősítésre, emésztés javítására,  az immunrendszer erősítésére, vérkeringési problémákra.7/2.


4.000 Ft és 10.000 Ft közötti rendelésednél:citrin medálhoz kapsz egy nyakláncot is.

A nyaklánc nikkelmentes, antiallergén ötvözetből készült. A citrint hosszabb ideig édemes a testtel érintkezve hordani, így fejti ki erősebben hatását.7/3.


       10.001 Ft és 18.000 Ft közötti rendelésednél:kapsz egy nem mindennapi bambuszkorall karkötő és nyaklánc szettet

A bambuszkorall a tibeti és indiai kultúrában az öt szentkő egyike, az életerő szimbóluma. Élénkíti a vérkeringést és az egész testet, kiegyensúlyozottá tesz. Hatással van az anyagcserére, a koleszterinszintre és a tüdőre. Változó korban fokozza a vitalitást, erősít és ellenállóbba tesz.7/4.18.001 Ft és 25.000 Ft közötti rendelésednél:

megkapod az összes eddig felsoroltat, vagyis a bambuszkorall karkötő és nyaklánc szetthez elküldjük a citrin medálos nyakláncot is.7/5.


25.001 Ft és 39.000 Ft közötti rendelésednél:

kapsz két karkötő-nyalánc szettet, egyet bambuszkorallból és egyet türkinitből.

A türkinit a kristálygyógyaszat szerint: kiegyensúlyozottá tesz, fáradtság és kimerültség esetén energetizál, fejleszti a beleérző képességet, fokozza az agytevékenységet. Görcsoldó, gyulladásgátló és méregtelenítő hatású. Enyhíti a gyomorpanaszokat.

A bambuszkorallról a 3. pontban olvashatsz.7/6.


39.001 Ft és 48.000 Ft közötti rendelésednél:

kapsz három karkötő-nyaklánc szettet, az előző kettő (bambuszkorall és türkinit) mellé egy igazán különlegesen zöld malachit szettet is.

A malachit a kristálygyógyászet szerint: az érzékiség, a szépség és a barátság köve. Oldja a gátlásokat, a lelki traumát. Görcsoldó, erősíti és gyógyítja a női nemi problémákat, segít menstruációs panaszok és szexuális nehézségek esetén. Igazi női féldrágakő!7/7.
       48.000Ft feletti rendelésednél:

Minden eddig felsoroltat megkapsz!

Háromféle csodás karkötő-nyaklánc szettet és egy nyakláncot citrin medállal. A nem mindennapi ajándékok Rád várnak, ha MA MÉG rendelsz!

simplepay_hu