Sütiket használunk azért, hogy weboldalunkat még jobban személyes igényeidre szabjuk. Bővebb tájékoztatás az Adatkezelési tájékoztatóban.

Termékek Menü

Napégésre

Napégésre

Bár a méhtermékek sajnos nem tudnak megvédeni a nap káros UV sugaraitól, de rengeteget segítenek, ha véletlenül leégtél. A napégés elsőfokú, ritkán másodfokú égés, ami akár hólyagosodássalis járhat. A napégés jelei 3-6 órával napozás után jelentkeznek. Az első és a legfontosabb, amit ilyenkor tehetsz, hogy mindenképp kerülöd a további tartózkodást a napon. Lássuk, mit tehetsz még ezen kívül, hogy bőröd minél hamarabb helyre jöjjön.

Enyhe napégéskor, ha nem lett hólyagos a bőröd, a hideg vizes (kb. 25 oC-os) zuhany vagy borogatás gyors enyhülést hozhat. Ne várj túl sokat a megégett bőrfelületeid kezelésével, mert a napégés szerepet játszik a bőr rákos elváltozásainak (basalioma, melanoma, spinalioma) kialakulásában. Igyál sok folyadékot, és viselj jól átszellőző, könnyű, magas pamuttartalmú ruhákat, amik befedik a megégett részeket.

Fokozottabban figyelj oda bőrödre Te is a nyári napsütésben!

A regenerálódás gyorsítása érdekében pedig kezeld a megégett bőrfelületet az alábbi méhtermék alapú készítmények valamelyikével:

Rendezés:
1.980 Ft

Bármilyen fertőzött, mély sebre, tályogra kiválóan hat.

Nyílt sebbe is kenhető. (Csak nálunk kapható!)

A gyerekek is szeretik!

3-10 munkanapos szállítás
4.280 Ft

Bármilyen sebre kiválóan hat, akár felületi, akár mély sebekre.

Gazdaságosabb kiszerelés. (Csak nálunk kapható!)

A gyerekek is szeretik!

3-10 munkanapos szállítás
2.760 Ft
Méhpempős,propoliszos testápoló krém segíti az emberi test bőrfelületeinek ápolását, megóvását.
2-5 munkanapos szállítás
2.870 Ft

ÚJ! A megszokott krém + shea vaj! 

 

Selymes bőr ráncok nélkül

Készleten

; ; ; ; ; ; ; ; ;