Kampányoldalak

Nyerj propolisz párologtatót 58.267 Ft értékben

2020.03.12 15:00
Trepinszki József
Nyerj propolisz párologtatót 58.267 Ft értékben

NYERJ PROPOLAIR KÉSZÜLÉKET!

Vásárolj bármit személyesen a mai napon, azaz 2020. március 13-án pénteken a Mézbarlang újpesti üzletében (és iratkozz fel a játékra az üzletben kihelyezett tableten); vagy rendelj valamit a webáruházunkból, és nyerd meg az ionizátoros Propolair propoliszos légfertőtlenítő készüléket ajándék kapszulával, amivel hatékonyan védheted meg otthonodat a "levegőből jövő" betegségek ellen!

A sorsoláson a webes rendelések és a személyes vásárlások is részt vesznek, értékhatártól függetlenül. 

Nincs más teendőd, mint választani valamit a közel hétszázféle termékünk közül, hogy megnyerhesd az 58.267 Ft értékő Propolair légtisztító készüléket!

Nyerj propolisz párologtatót 58.267 Ft értékben!

 

Legyen péntek 13. a szerencsenapod! Vásárolj BÁRMIT ma éjfélig, és nyerd meg a Propolair propolisz párologtató készüléket ajándék kapszulával, amivel megvédheted otthonodat a "levegőből jövő" betegségek ellen (amikről ebben a blogcikkben mindent megtudhatsz »). A sorsoláson a mai webes megrendelések és a személyes vásárlások egyaránt részt vesznek.

Azok a vásárlók, akik a mai napon, azaz 2020. március 13-án pénteken személyesen vásárolnak valamit a Mézbarlang újpesti üzletében (és feliratkoznak a játékra az üzletben kihelyezett tableten); vagy rendelnek valamit a webáruházunkból, megnyerhetik az ionizátoros Propolair propoliszos légfertőtlenítő készüléket. Tovább a készülékhez, amit meg lehet nyerni »

Nincs más teendőd tehát, mint választani valamit a közel hétszázféle termékünk közül, hogy megnyerhesd a Propolair készüléket:

A "Nyerj propolisz párologtatót 58.267 Ft értékben" c. nyereményjáték hivatalos játék- és adatvédelmi szabályzata

1. A játék neve és rövid leírása

"Nyerj propolisz párologtatót 58.267 Ft értékben" nyereményjáték: ha értékhatártól függetlenül BÁRMIT vásárolsz 2020. március 13-án pénteken személyesen a Mézbarlang újpesti üzletében és adataid (név, e-mail cím, telefonszám) megadásával feliratkozol játékunkra az üzletben kihelyezett tableten; vagy rendelsz valamit webáruházunkból, akkor automatikusan bekerülsz a kalapba, ahonnan 2020. március 19-én kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki gazdagabb lesz egy ionizátoros Propolair propoliszos légfertőtlenítő készülékkel, fa burkolattal, cseresznye színben.


2. A játék szervezője és lebonyolítója, adatkezelője

A játék szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Mézédes Otthon Kft. (Cg.: 13-09-144973, Asz.: 22986511-2-13, Szh: 1042 Budapest, Árpád út 52., NAIH Engedély: NAIH-95622), továbbiakban Szervező.


3. A játékban részt vevő személyek és a részvétel feltételei

A játékban kizárólag azon 18. életévüket betöltött, kizárás alá nem eső természetes személy (továbbiakban Játékos) vehet részt, aki a játék időtartama alatt, 2020. március 13-án 00:00 és 24:00 között online rendelést ad le a www.mezbarlang.hu webáruházban, vagy 2020. március 13-án nyitvatartási időben (9:00-17:00 között) a Mézbarlang újpesti üzletében bármit vásárol, és a pénztárnál kihelyezett tableten a játékra feliratkozva az elérhetőségeit (név, e-mail cím, telefonszám) megadja. A játékban nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai és ezen személyeknek a Ptk. 8:1 §-ában rögzített hozzátartozói és közeli hozzátartozói.


4. A játék menete

Ha a Játékos a játék időtartama alatt bármit vásárol a 3. pontban leírtak szerint, akkor sorsoláson vesz részt, ahol megnyerheti a Szervező által felajánlott tárgynyereményt. A sorsoláson minden Játékos csak egyszer vesz részt. A megrendelések több részletben történő leadása, vagy az üzletben történő többszöri személyes vásárlás nem növeli a Játékos nyerési esélyeit.


5. A játék időtartama

A játék 2020. március 13-án 00:00-tól 2020. március 13-án éjfélig tart.


6. Nyeremény

Az üzletben feliratkozott március 13-i személyes vásárlóink és a március 13-i online megrendelőink között egy Propolair propolisz párologtató készüléket sorsolunk ki a Mézédes Otthon Kft. falajánlásával:

A nyeremény 1 db Propolair propoliszos légfertőtlenítő készülék fa burkolattal, cseresznye színben, 1 db ajándék prpolisz kapszulával, 58.267 Ft értékben. Tovább a készülékhez, amit meg lehet nyerni »

A nyereményekkel kapcsolatban felmerülő esetleges adóterheket a Szervező viseli, ezzel kapcsolatos egyéb adóteher a nyertest nem terheli.


7. A sorsolás időpontja

A sorsolásokat a Szervező végzi. A sorsolás helyszíne a Szervező fióktelephelye (Mézbarlang Üzlet, 1042 Budapest, Árpád út 52.). A nyertesek kisorsolására 2020. március 19-én csütörtökön 12:00 órakor kerül sor.


8. A nyeremények átadása, átvétele

A játékban való részvétel hiányosságáért/hibájáért, az internetes rendszer lassúságáért, leállásáért a Szervező nem vállal felelősséget. A nyeremény készpénzre nem váltható, másra át nem ruházható. Egy Játékos csak 1 alkalommal egy nyereményt nyerhet.

A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a játékból azon Játékost, aki nem felel meg a részvételi feltételeknek. A nyertes Játékos a megrendeléséhez tartozó vagy az üzletben a tableten történő feliratkozáskor megadott telefonszámán illetve e-mail címére kiküldött e-mailben kap tájékoztatást a sorsolást követő 1 munkanapon belül. Amennyiben a nyertes Játékos telefonon nem elérhető, illetve az e-mailes értesítés kiküldését követő 48 órán belül az értesítést nem igazolja vissza, úgy a Szervező tartalék nyertest jelöl ki. A Játékos nyertessége esetén nevét a Szervező nyilvánosságra hozhatja.

A Szervező kizárhatja a játékból azt a Játékost, aki számára a nyereményt azért nem lehet átadni, mert kiskorú (azaz a sorsolás napjáig nem töltötte be a 18. életévét), vagy mert az általa megadott egyéb személyes adatok nem valósak, vagy tévesek, vagy a Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen játékszabályzatban írt feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.


9. Adatkezelés, adatvédelem

A játékban résztvevő minden Játékos részvételével automatikusan elismeri, hogy teljes körűen megismerte és megértette a jelen Játékszabályzatot, valamint a Mézbarlang Adatkezelési Szabályzatát, és ezeket feltétel nélkül elfogadja, valamint tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, adatai kezelését a Mézédes Otthon  Kft. szigorúan bizalmasan, a vonatkozó jogszabályi előírások betartásával végzi. Adatkezelő: Mézédes Otthon Kft. (Cg.: 13-09-144973, Asz.: 22986511-2-13, Szh.: 2016 Leányfalu, Akácos út 33/b., NAIH Engedély: NAIH-95622).

A Játékos a játékban való részvételével hozzájárul, hogy a Mézédes Otthon Kft. a Játékos személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím, telefonszám) díjmentesen nyilvántartásba vegye, és a jelen játék lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje, továbbá saját marketingtevékenysége során felhasználja.

A Játékos a játék teljes időtartama alatt leiratkozhat a játékról és kérheti regisztrációja törlését az ugyfelszolgalat@mezbarlang.hu címen. A Játékos egyúttal tudomásul veszi, hogy amennyiben kérelmére a játék érvényes időtartamának befejezése előtt következik be személyes adatainak törlése, akkor a Játékosnak a játékban való részvétele – a nyereményre való jogosultságával együtt – megszűnik. 


10. Kizárás a játékból

A Szervező jogosult kizárni a játékból azt a Játékost, aki a játékban tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni. A Szervező kizárja a felelősségét a rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

A Szervező fenntartja a jelen játékszabály módosításának jogát. A Szervező kizárja felelősségét a játékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló tévedésért.