Sütiket használunk azért, hogy weboldalunkat még jobban személyes igényeidre szabjuk. Bővebb tájékoztatás az Adatkezelési tájékoztatóban.

Termékek Menü

Propolair propoliszos légfertőtlenítő ionizátorral,ventillátorral, fából cseresznye színben (L3)

Ár:
67.067 Ft (52.809 Ft + ÁFA)

Cseresznye színű dizájnos faburkolattal, ventillátorral 
A természetes megjelenés kedvelőinek, ami az egészségmegőrzés mellett a szoba dísze is egyben. A ventilátor bekapcsolásával 60 m2-es helyiségméretig használható, tehát ideális nagyobb helyiségekben.

+ Egy darab ajándék kapszulával (122 órára elegendő)!

Elérhetőség: 10-15 munkanapos szállítás
Szerezhető hűségpontok: 1342
Ehhez a termékhez mások még ezt választják, jelöld be Te is, ha kéred!
Propolair propolisz párologtató autóba Propolair propolisz párologtató autóba
18.667 Ft
Propolisz kapszula Propolair készülékekhez (5 kapszula/csomag) Propolisz kapszula Propolair készülékekhez (5 kapszula/csomag)
5.467 Ft
Választható fajta méz-különlegességek méztartóban, 2x 250g (Reinmuth) Választható fajta méz-különlegességek méztartóban, 2x 250g (Reinmuth)
5.470 Ft


Menny.:db

Leírás és Paraméterek

PROPOLAIR párologtató lassan felmelegíti a készülékben lévő propoliszt, ami kis kapszulákban található a készüléken belül, ezáltal kiáramlik a levegőbe a sok kis propolisz részecske, mely megtisztítja a levegőt mindenfajta szennyeződéstől. 

Belégzése valamint rendszeres használata nagy mértékben javíthatja egészségét és környezete levegőtisztaságát. Bármilyen légzőszervi panasszal vagy betegséggel rendelkező emberek számára ajánlott, valamint megelőzésre is kiváló! 

A készülékhez egy darab ajándék kapszulát adunk (amely 122 óra folyamatos használatra elegendő.)

; ; ; ; ; ; ; ; ;