Passion esszenciális olajkeverék 5ml (doTERRA)

Raktárkészlet: VAN
Passion esszenciális olajkeverék 5ml (doTERRA)

Inspiráló olajkeverék

Feléleszti a szikrát és izgalmat hoz az életedbe


32 870 Ft
Egységár: 6 574 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 657 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Összetevők: Frakcionált kókuszolaj, kardamommag, fahéjkéreg, gyömbérgyökér, szegfűszegbimbó, szantálfa, jázminvirág, vanília-bab, diamanalevél.

PASSION – rátalálás saját szenvedélyünkre

Ez a keverék azok támogatására készült, akiknek nincs belső szenvedélye. Hasznos azok számára, akiknél tetten érhetők az ön-megtagadás vagy a parancsolgatás elfogadásának mintái. A túl sok munka és a véres komolyság tompíthatja az érzékenységet és az érzelmeket. Ha az embert terheli az örömtelen kötelesség, a Passion arra ösztönöz, hogy legyünk játékosabbak, természetesek. Arra tanít, hogy az életben több van, mint munka és kötelesség. Ha kell, a Passion bátorít a kockázatvállalásra, a félelmeinkkel való magabiztos szembesülésre, és az önmagunk által teremtett korlátok áttörésére.

Teremtőerőnk és képzeletünk használatára szólít, hogy eleget tehessünk életünk igazi szenvedélyeinek.

Összegezve, ha az élet nehézkes rutinok és kötelezettségek sorozatává válik, a Passion azt kéri, fedezzük fel újra belső szenvedélyünket. Támogatja az izgalom, szenvedély, vidámság érzését az unalom és az érdektelenség ellen hat.

A Passion esszenciális inspiráló olajkeverék segíthet neked újra feléleszteni a szikrát és izgalmat hozni életedbe. Kipróbálhatsz valami számodra izgalmasat vagy ijesztőt.
Ejtőernyővel kiugrani egy repülőgépből, búvárkodni az óceánban, vagy táncolni.

A Passion Inspiráló esszenciális olajkeverék segítségével bátorságot fogsz kapni, hogy kipróbálhass valami újat, valamint felfedezd újra az örömöt és hálát érezz minden áldásért életedben.

Felkelti az izgalom, a szenvedély és az öröm érzéseit.

Ajánlott használat:
AROMATIKUS: lélegezze be az üvegből, párologtassa.
HELYI: hígítson fel 1-3 cseppet vivőolajban és kenje az egész hasra, csuklóra, fül mögé.


Csomagodat már a következő munkanapon kiszállítjuk, ha 13:00 óráig leadod a megrendelésedet, és minden van készleten, amit kértél!

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
MDOTPASSIONEOK5