Méznagyker

Legyél a Mézbarlang viszonteladó partnere
Mutatjuk lépésről-lépésre a nagyker regisztráció folyamatát!

Ahhoz, hogy viszonteladóként garantáltan a legjobb áron vásárolhass a Mézbarlang kínálatából, és hogy egyáltalán láthasd termékeink nagyker árát, egy gyors regisztrációra lesz szükséged. Viszonteladó partnereink részére a minimális vásárlási értékhatár bruttó 50.000 Ft.

Ha olyan egyedi mézválasztékot szeretnél üzleted polcaira, amit máshol nem lehet kapni, és ezzel új vevőket szeretnél a boltodba csalogatni, akkor jelentkezz viszonteladónak. Egyedi mézes-méhes kínálattal garantáltan megelőzheted a konkurenciádat!

Mutatjuk, mit kell tenned, ha nagyker áron szeretnél vásárolni kínálatunkból:

#1 Kattints a jobb felső sarokban a "Belépés" linkre:

#2 Válaszd a jobb oldali ablakban a "Regisztráció a kedvezményekért" gombot:

#3-4 A "Regisztrációs adatok" első részében jelöld be a Cég/Vállalkozó opciót, majd add meg azt az e-mail címet, amivel regisztrálni szeretnél, írd be és erősítsd meg jelszavadat, a "Vásárlói csoport" részben pedig válaszd a "Viszonteladó" opciót.

#5 A "Számlázási adatok" részben add meg a további adataidat, ideértve a számlázási adataidat és a vállalkozásod adószámát is, ami alapján jóváhagyhatjuk a jelentkezésedet, azaz ellenőrizni tudjuk, hogy mézes termékeink beleillenek-e üzleted profiljába. Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatod »

#6 Dőlj hátra: az általad megadott adószámalapján 3 munkanapon belül elbíráljuk jelentkezésedet, és e-mailben értesítünk a továbbiakról.

#7 E-mailben értesítünk viszonteladói regisztrációd jóváhagyásáról. Ha nem érkezne meg a levelünk 3 munkanapon belül, írj nekünk a sales@mezbarlang.hu e-mail címre, illetve érdemes megnézni a leveleződ "Promóciók" vagy "Levélszemét" mappájában is.

Amint jóváhagytuk a jelentkezésedet, belépést követően máris láthatod a termékek nagyker árát, és leadhatod az első viszonteladói megrendelésedet. Hiszen a legkeresettebb mézeknek és méhészeti termékeknek a Te üzleted polcain is ott a helye! Viszonteladóként a minimum rendelésednek el kell érnie a rendelésenkénti bruttó 50.000 forintot.


Ha bármi kérdésed lenne a viszonteladói regisztrációval kapcsolatban,
hívj minket a +36 70 948 9948 telefonszámon, vagy írj nekünk a sales@mezbarlang.hu címre.

simplepay_hu