Tanácsadás

Harmónia Holisztikus Tanácsadás a Mézbarlangban
Ismerd meg lépésről lépésre a testi-lelki harmóniához vezető utat!

Megmutatjuk a legjobban működő, 100%-ban természetes módszereket, amik végre megszabadíthatnak a testi-lelki egészséged útjában álló problémáktól, hogy ezentúl egészségesebb testben, felszabadultabb lélekkel könnyebben folytasd a mindennapokat. Ebben segítünk különleges apiterápiás, aromaterápiás és fitoterápiás tanácsadásunkkal, amit egyedülálló holisztikus életvezetési tanácsadásadással és biorezonanciás állapotfelméréssel egészítettünk ki. Így született meg a Harmónia Holisztikus Tanácsadás, ami mostantól számodra is elérhető a Mézbarlang újpesti üzletében.

Bejelentkezés biorezonanciás állapotfelmérésre és tanácsadásra:

Tel.: +36 20 223-8204
E-mail: tanacsadas@mezbarlang.hu

 

Mi történik a tanácsadáson?

Képzelj el egy kötetlen személyes beszélgetést, ami a problémádhoz holisztikus szemlélettel közelít, vagyis test-lélek-szellem hármasságában. Egy interaktív beszélgetés keretén belül feltárjuk a helyzetet és a lehetőségeket. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy elbeszélgetünk, és közben egy speciális készülékkel biorezonanciás állapotfelmérést végzünk, hogy megismerjük jelenlegi egészségi állapotodat, és feltérképezzük, hol vannak problémák, elakadások szervezeted működésében. Az állapotfelmérés teljesen fájdalommentes, mindössze a tenyeredet kell rövid időre a gép érzékelőfelületére helyezni. A tanácsadásra előzetes időpontegyeztetést követően a Mézbarlang üzletébe kell bejönni (1042 Budapest, Árpád út 52.), a tanácsadás egy erre a célra kialakított kényelmes külön szobában történik.

Az első alkalommal általában Nyíri Gabriella természetes gyógymódok tanácsadó kolléganőnkkel (Gabival) találkozol.

Az első beszélgetést és a biorezonanciás állapotfelmérést követően szakértő csapatunkkal az apiterápia, aromaterápia és fitoterápia tanaira támaszkodva a legjobb tudásunk szerint kielemezzük az eredményeket, és ajánlásokat teszünk, amikkel kiküszöbölheted életedből a negatív hatásokat, hogy elindulhasson a természetes gyógyulási folyamat. A biorezonanciás mérés eredményeit és a kiértékelést az ajánlásokkal együtt az állapotfelmérést követő egy héten belül e-mailben fogod megkapni. Ez a tanácsadás tehát egy igen összetett szolgáltatás, amiben többféle szakterület legjobban működő technikáit ötvözve, együttesen foglalkozunk a testi és lelki bajokokkal. Ha jobban belegondolsz, csak több helyről tudnál „összeszedni” hasonló eredményt. A komplex tanácsadás díja a biorezonanciás állapotfelméréssel együtt mindössze 7.990 Ft.


6 dolog, amiért érdemes eljönni erre a tanácsadásra:

  • #1 Ennyi tudásért alap esetben legalább 5 különböző szolgáltatót kellene felkeresned
  • #2 Tisztában leszel az összes lehetőséggel, mind fizikai, mind lelki, mind szellemi síkon
  • #3 Megtaláljuk azt a megoldást, ami a Te egyéni problémádon a legjobban tud segíteni
  • #4 Tudni fogod, hogy pontosan mit kell tenned ahhoz, hogy egészségesebb lehess
  • #5 Biorezonancia méréssel felmérjük a jelenlegi egészségi állapotodat, ahonnan indulsz
  • #6 Veled vagyunk és melletted leszünk, nem fogod azt érezni, magadra vagy utalva


Kétségek és fájdalmak helyett tényleg működő, 100%-ban természetes megoldásokat kínálunk

Nincs hetekig tartó várakozás:
Többnyire egy héten belül találunk időpontot egy biorezonenciás állapotfelméréssel egybekötött személyes konzultációra, így akár néhány nap múlva megkaphatsz tőlünk minden segítséget ahhoz, hogy jobban érezd magad

Nálunk a legjobb kezekben leszel:
Háromtagú tanácsadó csapatunk magasan képzett, tapasztalt szakemberekből áll, akik olyan szakterületeket egyesítenek, amire eddig nem volt példa: apiterápia, aromaterápia, fitoterápia és életvezetési tanácsadás

Mindig tudni fogod, hová fordulj:
Valódi megoldásokat adunk a kezedbe, amik bizonyítottan működnek, és amikkel Te magad tudod egészségesebbé formálni a hétköznapjaidat, mind testi mind lelki síkon, mindezt 100%-ban természetes módszerekkel

Bejelentkezés a Harmónia Holisztikus Tanácsadásra:

Tel.: +36 20 223-9748
E-mail: tanacsadas@mezbarlang.hu

Ismerd meg jobban a Mézbarlang tanácsadó csapatát!

Mindenki hosszú, kiegyensúlyozott életre vágyik és egészségre. Abban hiszünk, hogy az egészség nem csak adottság vagy életkor kérdése. Az egészség mindenkinek jár, azonban nem könnyű elérni vagy megtartani. Igazán boldog pedig csak akkor lehet az ember, ha fájdalmak nélkül élhet. Az 5 év alatt kidolgozott Harmónia Holisztikus Tanácsadás többféle elismert módszer ötvözésével segít feltárni testi-lelki problémáid gyökerét.

8 szakterület, összesen 25 év tapasztalat, ezernél is több elégedett ügyfél, hosszú távú jóllét 3 szakértő kollégánkkal, akik nem csak a tünetekre, hanem a valódi okokra koncentrálnak:

Nyíri Gabriella természetes gyógymódok tanácsadó kolléganőnk bemutatkozása

Azt hiszem, életemben a legizgalmasabb dolog számomra mindig maga az Ember volt. A működése, a világban betöltött helye és szerepe, korlátai és lehetőségei, a csodálatos biológiája. Tanulmányaim is ennek a központi szereplőnek a több oldalról való megközelítését célozták, legyen az bölcsészként a szellemi réteg, spirituális pszichológia hallgatóként a lelki oldal, vagy természetes gyógymódok tanulmányozása folytán a biológiai, élettani folyamatok.

Közben mindezt átszűrtem saját tapasztalataimon, hogy egyfajta „praxissá”, gyakorlattá tudjam formálni, ami megkönnyíti a hétköznapokat. Idővel úgy gondoltam, ezzel a tudással és tapasztalattal segíteni, kísérni tudok másokat is a saját útjukban, ráébresztve öngyógyító képességeikre, saját belső folyamataik és biológiájuk megismerése által.

Nem szeretném senkinek se megmondani a „tutit”, hanem együtt, közösen, a jelen helyzetből kiindulva segítek megtalálni azokat a lehetőségeket, nézőpontokat, eszközöket, amelyek adott helyzetben a leginkább megfelelőek. Eddigi tapasztalataim szerint minden ember önmagában mért csoda, de vannak élethelyzetek, amikor elakad. Toporog, megáll, nem lát ki a helyzetből sem lelkileg, sem fizikálisan. Ezt a lépést segíthetek megtenni, ha eljössz a tanácsadásra és bizalommal fordulsz felém.


Bemutatkozik Trepinszkiné Tiringer Ágnes, a lelki-szellemi vonal képviselője

Hosszú út vezetett el oda, ahol most vagyok, és tudom, hogy még hosszú út vár rám. Kellemetlen élettapasztalással kezdődött minden, még lánykoromban, mikor erős mozgásszervi fájdalmaim voltak. A kínokat semmi nem enyhítette. A hagyományos orvosi kezelések csődöt mondtak. Fel kellett ismernem a tényt, hogy a változáshoz nekem is változnom kell. Nyitottabb lettem a világra és a gyógyulás (eleinte a fájdalomcsillapítás) alternatívabb módszereit kezdtem tanulmányozni.

Önismereti utamon sok támogatást kaptam. Az elvégzett tanfolyamok sorra visszaigazoltak, hogy jó úton járok. Feng Shui, majd Kvantum- Önismereti Életvezetési tanácsadói végzettség megszerzése után a Szakrális Radiesztézia és a Germán medicina tanainak megismerésével kerekedett ki a mostani módszerem, amit már 6 éve sikeresen alkalmazok. Hiszem, hogy a testi fájdalmak nagy részét lelki úton kell gyógyítani, és addig, míg lehet. Ezzel pedig minden kikerekedett ahhoz a felismeréshez, hogy tudásom nem veszhet kárba.

Célom, hogy igen hamar feltáruljon a testi-lelki problémák gyökere. Elindul a szervezet öngyógyulása, ha rálátunk az önsors rontó mechanizmusaira, és a felesleges dogmákra, amiket használunk. Ezt támogatja az energetikailag tiszta élettér és az emberi szervezet tiszta energiája. Mindezt segítem a megfelelő kognitív módszerekkel, energiákkal és természetes gyógytermékekkel.

Az energiaváltozások a testben és körülötte mutatják meg, hogy a szervezet gyógyulása hol tart, így teljesen végig tudom kísérni a gyógyulást. Nincs is annál nagyobb öröm, mikor szemem láttára nyílik ki egy ember, kezd el ragyogni, és válik minden értelemben szabaddá. Ugye a lelked mélyén Te is szeretnél szabadon szárnyalni, lelki és testi kínok nélkül? Pont ezért hívtuk életre a Harmónia Holisztikus Tanácsadást. De csak együtt tudunk igazán jó eredményt elérni. Ha szeretnél módszeremmel megismerkedni, keress bizalommal.


Végül a Vezető Mézkedvelő, Trepinszki József is mond pár szót magáról

Statisztikák szerint a méhészek 5 évvel tovább élnek. Nem véletlenül. Bár „alapból” építész vagyok, és szeretek tervezni, de valami belső késztetés miatt a Mézbarlang 2011-es alapítása után egyre inkább beleástam magam a mézek és egyéb méhészeti termékek tanulmányozásába. Jelenleg csupán az utolsó vizsgám hiányzik, hogy hivatalosan is „bejegyzett” fito- és apiterapeuta legyek.

Hobbiból kezdtem el a méhészkedést, ami még közelebb vitt és visz ezekhez a nem mindennapi, sőt, egyedülálló gyógyhatású, méhek által előállított termékekhez. Két könyvet is írtam már ebben a témában, az elsőt a mézek és méhtermékek hatásairól "Mézes élet" címmel, amit az „Édes-kettesben” követett, ami a gyógyteák és mézek összepárosítási lehetőségeit taglalja.

A Mézbarlang vásárlóitól nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam már csodás és hihetetlen gyógyulásokról, amit tanácsainknak és a méhtermékeknek köszönhetnek. Néha bizony még az én szemem is elhomályosodik, amikor hallom ezeket a megható történeteket. Most Neked is segíteni szeretnék, mindennel, amivel csak tudok.


Ha szeretnél bejelentkezni a biorezonanciás állapotfelméréssel egybekötött tanácsadásra...

Hívj minket bizalommal munkanapokon 10:00-16:00 óra között bármikor a +36 20 223-8204 telefonszámon. Ha valamiért épp nem tudjuk felvenni, vagy foglalt a vonal, akkor a legrövidebb időn belül visszahívunk. Jól tudjuk, hogy minél előbb szeretnél segítséget kapni, így igyekezni fogunk egy közeli időpontot egyeztetni valamelyik hétköznapi időpontra. De ha Neked kényelmesebb írásban egyeztetni, bátran írj e-mailt a tanacsadas@mezbarlang.hu címre, és egy munkanapon belül visszajelzünk. Várjuk jelentkezésedet!