Tanácsadás

Tanácsadási szolgáltatások a Mézbarlangban

Biorezonanciás állapotfelmérés | Harmónia holisztikus tanácsadás

A természetes egészségmegőrzés híveként és a különféle természetes gyógymódok (apiterápia, fitoterápia, aromaterápia és a holisztikus megközelítés) elkötelezett szakértőjeként mi, a Mézbarlang jól felkészült csapata minden tudásunkkal azon igyekszünk, hogy nap mint nap megoldást találjunk a hozzánk forduló vásárlók testi-lelki problémáira. Ha úgy érzed, Neked is segítségre van szükséged, ránk mindenben számíthatsz! Kétféle tanácsadási szolgáltatásunk közül választhatsz: igénybe veheted a Biorezonanciás állapotfelmérést illetve a Harmónia holisztikus tanácsadást. Ha be szeretnél jelentkezni a valamelyikre, vagy csak többet szeretnél megtudni róla, kattints a négyzetes képekre:


Biorezonanciás állapotfelmérés Nyíri Gabival

Az állapotfelmérés során egy kötetlen személyes beszélgetésen veszel részt természetes gyógymódok tanácsadó kolléganőnkkel, Gabival, ahol feltárjuk a jelenlegi helyzetet és a lehetőségeket.

Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy elbeszélgetünk, és közben egy speciális készülékkel biorezonanciás állapotfelmérést végzünk, hogy megismerjük aktuális egészségi állapotodat, és feltérképezzük, hol vannak problémák, elakadások szervezeted működésében.

Az állapotfelmérés teljesen fájdalommentes, mindössze a tenyeredet kell rövid időre a gép érzékelőfelületére helyezni. A tanácsadásra előzetes időpontegyeztetést követően a Mézbarlang üzletébe kell bejönni (1042 Budapest, Árpád út 52.), a tanácsadás egy erre a célra kialakított kényelmes külön szobában történik.

Közvetlen bejelentkezés biorezonanciás állapotfelmérésre és tanácsadásra Gabihoz:

Tovább a Birezonanciás állapotfelméréshez »


Harmónia holisztikus tanácsadás Trepinszkiné T. Ágival

A tanácsadás során Ági feltárja előtted és megmutatja Neked azokat a legjobban működő, 100%-ban természetes módszereket, amik végre megszabadíthatnak a testi-lelki egészséged útjában álló blokkoktól, problémáktól, hogy ezentúl egészségesebb testben, felszabadultabb lélekkel könnyebben folytasd a mindennapokat. 

Ebben segítünk különleges apiterápiás, aromaterápiás és fitoterápiás módszerekkel, amiket egyedülálló holisztikus életvezetési tanácsadásadással és biorezonanciás állapotfelméréssel egészítettünk ki.

Így született meg a komplex szolgáltatást magában foglaló Harmónia Holisztikus Tanácsadás, ami Trepinszkiné T. Ági képzett szakértőnk irányításával számodra is elérhető a Mézbarlangban.

Közvetlen bejelentkezés a Harmónia Holisztikus Tanácsadásra Ágihoz:

Tovább a komplex Harmónia holisztikus tanácsadáshoz »


simplepay_hu