Ajándék csoki

Halloween akció: 12.000 Ft felett ajándék narancsos csoki jár!

Vásárolj ma, október 31-én vasárnap éjfélig bármit (egy vagy akár több terméket) legalább 12.000 Ft értékben a webáruházunkból, és tedd be a kosaradba az AJÁNDÉK CSOKIDAT a kosár oldal alján! 


Csokit vagy csalunk! Ma van Halloween ünnepe, és ebből az alkalomból van egy félelmetesen jó ajánlatunk: adunk Neked ajándékba egy tábla narancsolajos Csakcsokit 1.170 Ft értékben, stílusus narancssárga csomagolásban, ha 12.000 Ft felett rendelsz a mai nap folyamán a webáruházunkból.
Nincs más teendőd, mint választani valamit legalább 12.001 Ft-ért, és a kosár oldal alján beletenni a Neked járó ajándék Narancsolajos csakcsokit a virtuális kosaradba:

Az egynapos akcióban azok a 2021. október 31-én 0:00 és 24:00 között leadott online megrendelések vesznek részt, ahol a kosárérték meghaladja a 12.000 forintot (a szállítási díj nem számít bele), és az ajándék termék is a kosárba kerül. Figyelem, mivel ez a kampány automatikusan működik, ezért ha nem teszed bele a megrendelési folyamatban a kosár oldal alján a Neked járó ajándék Narancsolajos csokit a virtuális kosaradba, akkor sajnos nem fogod megkapni :( Ha házhozszállítással kéred a rendelésedet, a csomagodban találod majd az ajándékodat. Az akció természetesen a személyes átvételre is vonatkozik: a kampány ideje alatt leadott személyes átvételes webes megrendelésekhez pedig a pénztárnál vehető át az ajándék csokoládé. Az akció a készlet erejéig érvényes, és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze.

[ Csokit vagy csalunk! ]