Fizetés online, egyszerűen, biztonságosan

MIVEL LEHET FIZETNI?Fizetni online tudsz:
  • Bankkártyával: Visa, Visa Elecron, Maestro, Mastercard, American Axpress, Amex bankkártyát tudunk elfogadni, tehát nem csak dombornyomott kártyát, vagy

 

  • Barion tárcával. A Barion tárcát viszont fel lehet tölteni készpénzzel és átutalással is, így nálunk indirekt módon készpénzzel és utalással is fizethetsz.

   A bankkártya elfogadást is a Barion rendszere végzi.
A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a Barion regisztráció (Barion tárca nyitása), elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot.Ha azonban regisztrálsz a Barion rendszerbe, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!NINCS BANKKÁRTYÁM, FIZETHETEK ÁTUTALÁSSAL, KÉSZPÉNZZEL?Igen! Készpénzzel is, utalással is:Ha nincs bankkártyád, de van bankszámlád ahonnan tudsz utalni, akkor:
 

  • Tegyél a Barion tárcádba megfelelő mennyiségű pénzt a vásárláshoz úgy, hogy a bankszámládról átutalod a Barion tárcádba az összeget. Ennek módjáról a Barion honlapján találsz részletesebb információt.

 

  • Fizess nálunk a Barion tárcáddal.
Ha bankszámlád sincs, de van készpénzed, akkor:
 

  • Tegyél a Barion tárcádba megfelelő mennyiségű pénzt a vásárláshoz országszerte bármely CIB bankfiókban való készpénzes befizetéssel (bővebben itt)

 

  • Fizess nálunk a Barion tárcáddal.
BIZTONSÁGOS A BARION?Maximálisan.A Barion egy szuperkorszerű és szuperbiztonságos, valamint szuperegyszerű online fizetési mód.A Barion fizetést a Barion Payment Zrt, mint elektronikus pénz kibocsátó intézmény üzemelteti. Az egész Európai Unióra érvényes MNB (korábban PSZÁF) engedély száma: H-EN-I-1064/2013, Intézményi azonosító: 25353192.A Barion rendszere megfelel PCI-DSS, azaz Payment Card Industry Data Security Standards követelményeinek! Bővebben erről itt olvashatsz: https://doksi.barion.com/PCI-DSSA Barion rendszere a Symantec által kibocsátott, 2048-bites RSA kulccsal ellátott, Class 3 EV (Extended Validation) azaz a bankok weboldalain is használttal azonos biztonságot nyújtó SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

barion-card-payment-banner-2016-865x100px

simplepay_hu