Ajándék nyaklánc

Ajándék szívmedálos nyaklánc
minden 2.000 Ft feletti vásárláshoz egy ásványszív medálos nyakláncot adunk ajándékba szeptember 21-24. között!

Az összes vásárlónkat, aki szeptember 21-24. között legalább 2.000 Ft-ért rendel a webáruházból, megajándékozzuk egy ásványszív medálos nyaklánccal!

Tőlünk Neked, szívből, hálánk jeléül!

Ajándékod automatikusan bekerül a csomagodba, egyéb teendőd nincs. Az akció a személyes átvételre is vonatkozik, melyekhez a pénztárnál vehető majd át az ajándék.

Szeptember 21. a Hála világnapja, míg szeptember 24-én a Szív világnapját ünnepeljük. A kettő között pedig minden vásárlónk, aki 2.000 Ft felett rendel a webáruházunkból, ajándékba kap tőlünk egy ásványszív medálos nyakláncot! Sőt, ha 20.000 Ft felett rendelsz, ráadásként még egy további meglepetés-medált is kapsz hozzá, hogy kedvedre cserélgethesd őket. Mi így háláljuk meg, hogy tőlünk rendelsz!


Ha hölgy vásárlónk vagy, akkor fogadd szívből, ha pedig férfiként rendelsz tőlünk, akkor egyszerűen csak add tovább a nyakláncot egy, a szívednek kedves hölgynek a Hála világnapja alkalmából, vagy csak úgy, biztosan örülni fog neki. A valódi ásványból készült szív medálos nyaklánc testvérbarlangunk, a Gyöngybarlang kínálatából való, véletlenszerűen a négyféle változat egyike (mohaachát, hópehely-obszidián, indiaachát vagy malachit). Ha belegondolsz, már maga az ajándék is többet ér, mint a rendelési értékhatár vagy a szállítási díj...

Kattints a képre, és válassz valamit legalább 2.000 Ft értékben a több mint 680 féle termékünk közül,
hogy garantáltan a Tiéd legyen az elbűvölő ásványszív medálos nyakláncok egyike:


Figyelem, az ajándék ásványszív medálos nyaklánc csak a 2023. szeptember 21-24. között leadott 2.000 Ft-ot elérő online megrendelések mellé jár a készlet erejéig. Egy vásárlónak, azaz egy névre / címre csak egy nyakláncot adunk. Az akció a személyes átvétellel leadott webes rendelésekre is vonatkozik, melyekhez a pénztárnál vehető át az ajándék. Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze. 

simplepay_hu