Harmónia holisztikus tanácsadás

2. Harmónia Holisztikus Tanácsadás

Biorezonanciás állapotfelmérés | Harmónia holisztikus tanácsadás

Ismerd meg lépésről lépésre a testi-lelki harmóniához vezető utat!

Megmutatjuk a legjobban működő, 100%-ban természetes módszereket, amik végre megszabadíthatnak a testi-lelki egészséged útjában álló blokkoktól és problémáktól, hogy ezentúl egészségesebb testben, felszabadultabb lélekkel könnyebben folytasd a mindennapokat. Ebben segítünk különleges apiterápiás, aromaterápiás és fitoterápiás módszereinkel, amiket egyedülálló holisztikus életvezetési tanácsadásadással és biorezonanciás állapotfelméréssel egészítettünk ki. Így született meg a komplex Harmónia Holisztikus Tanácsadás, ami számodra is elérhető a Mézbarlangban.

Bejelentkezés a Harmónia Holisztikus Tanácsadásra Ágihoz:

Tel.: +36 20 223-9748
E-mail: tanacsadas@gyongybarlang.hu

6 dolog, amiért érdemes eljönni erre a tanácsadásra:

 • #1 Ennyi tudásért alap esetben legalább 5 különböző szolgáltatót kellene felkeresned
 • #2 Tisztában leszel az összes lehetőséggel, mind fizikai, mind lelki, mind szellemi síkon
 • #3 Megtaláljuk azt a megoldást, ami a Te egyéni problémádon a legjobban tud segíteni
 • #4 Tudni fogod, hogy pontosan mit kell tenned ahhoz, hogy egészségesebb lehess
 • #5 Biorezonancia méréssel felmérjük a jelenlegi egészségi állapotodat, ahonnan indulsz
 • #6 Veled vagyunk és melletted leszünk, nem fogod azt érezni, magadra vagy utalva

Kétségek és fájdalmak helyett tényleg működő, 100%-ban természetes megoldásokat kínálunk

Nincs hetekig tartó várakozás:
Többnyire egy héten belül találunk időpontot egy biorezonenciás állapotfelméréssel egybekötött személyes konzultációra, így akár néhány nap múlva megkaphatsz tőlünk minden segítséget ahhoz, hogy jobban érezd magad

Nálunk a legjobb kezekben leszel:
Tanácsadó csapatunk magasan képzett, tapasztalt szakemberekből áll, akik olyan szakterületeket egyesítenek, amire eddig nem volt példa: apiterápia, aromaterápia, fitoterápia és életvezetési tanácsadás

Mindig tudni fogod, hová fordulj:
Valódi megoldásokat adunk a kezedbe, amik bizonyítottan működnek, és amikkel Te magad tudod egészségesebbé formálni a hétköznapjaidat, mind testi mind lelki síkon, mindezt 100%-ban természetes módszerekkel

A Harmónia Holisztikus Tanácsadás komplexen:

 1. Biorezonanciás állapotfelmérés és tanácsadás Ágival (kb. 30 perc felmérés + részletes kiértékelés e-mailben)
  Helyszín: 1042 Budapest, Árpád út 52.
  Ára: 8.990 Ft + 6.000 Ft/30 perc (fél órán kívüli időt számolva, ha további megbeszélnivalód van)
 2. Holisztikus tanácsadás Ágival biorezonanciás állapotfelmérés után. Javasolt bármilyen lelki és megmagyarázhatatlan történések esetén, vagy súlyosabb testi tüneteknél. Elemei:
  1. Elküldött fénykép alapján komplett felmérés és tisztítás/gyógyítás elkezdése a szakrális radiesztézia módszerével. (kb. 60-80 perc távolról, találkozás nem szükséges).
   Ára: 12.000 Ft
  2. Ezután telefonos egyeztetés következik egy személyes találkozóra. Ekkorra már általában érződik nálad a távoli beavatkozás hatása. A találkozón a szakralitáson túl a kvantumpszichológia és a germán medicina módszereit használva történik a meglévő probléma okainak további feltárása. A tanácsadás a lehetséges tennivalókkal együtt már a beszélgetés alatt megtörténik. (60 perc)
   Helyszín: 1042 Budapest, Árpád út 52. (vagy Leányfalu)
   Ára: 12.000 Ft/óra
  3. További találkozók vagy telefonos megbeszélések a folyamat előrehaladásának függvényében egyeztetés alapján, vagy már egyeztetett ütemterv szerint.
   Ára: 6.000 Ft/30perc
 3. Utánkövetés: ha bármilyen kérdésed merül fel az utolsó megbeszélés óta, telefonon (+36 20 223-9748) vagy e-mailen (tanacsadas@gyongybarlang.hu) bármikor keresheted Ágit a továbbiak egyeztetésére.
  Helyszín: Újpest vagy Leányfalu

Bejelentkezés a Harmónia Holisztikus Tanácsadásra Ágihoz:

Tel.: +36 20 223-9748
E-mail: tanacsadas@gyongybarlang.hu


Bemutatkozik Trepinszkiné Tiringer Ágnes (Ági), a Harmónia Holisztikus Tanácsadás kitalálója, a holisztikus lelki-szellemi vonal képviselője 

Hosszú út vezetett el oda, ahol most vagyok, és tudom, hogy még hosszú út vár rám. Kellemetlen élettapasztalással kezdődött minden, még lánykoromban, mikor erős mozgásszervi fájdalmaim voltak. A kínokat semmi nem enyhítette. A hagyományos orvosi kezelések csődöt mondtak. Fel kellett ismernem a tényt, hogy a változáshoz nekem is változnom kell. Nyitottabb lettem a világra és a gyógyulás (eleinte a fájdalomcsillapítás) alternatívabb módszereit kezdtem tanulmányozni.

Önismereti utamon sok támogatást kaptam. Az elvégzett tanfolyamok sorra visszaigazoltak, hogy jó úton járok. Feng Shui, majd Kvantum- Önismereti Életvezetési tanácsadói végzettség megszerzése után a Szakrális Radiesztézia és a Germán medicina tanainak megismerésével kerekedett ki a mostani módszerem, amit 2016 óta sikeresen alkalmazok. Hiszem, hogy a testi fájdalmak nagy részét lelki úton kell gyógyítani, és addig, míg lehet. Ezzel pedig minden kikerekedettösszeállt ahhoz a felismeréshez, hogy tudásom nem veszhet kárba.

Célom, hogy igen hamar feltáruljon a testi-lelki problémák gyökere. Elindul a szervezet öngyógyulása, ha rálátunk az önsors-rontó mechanizmusokra, és a felesleges dogmákra, amiket használunk. Ezt támogatja az energetikailag tiszta élettér és az emberi szervezet tiszta energiája. Mindezt segítem a megfelelő kognitív módszerekkel, energiákkal és természetes gyógytermékekkel, ásványokkal.

Az energiaváltozások a testben és körülötte megmutatják, hogy a szervezet gyógyulása hol tart, így teljesen végig tudom kísérni a gyógyulást. Nincs is annál nagyobb öröm, mint amikor szemem láttára nyílik ki egy ember, kezd el ragyogni, és válik minden értelemben szabaddá. Ugye a lelked mélyén Te is szeretnél szabadon szárnyalni, lelki és testi kínok nélkül? Pont ezért hívtuk életre a Harmónia Holisztikus Tanácsadást. De csak együtt tudunk igazán jó eredményt elérni. Ha szeretnél módszeremmel megismerkedni, keress bizalommal.

Ha közvetlenül egyből Ágival akarsz beszélni, hívd a +36 20 223-9748 telefonszámot.


 

simplepay_hu