Meglepetés

Titkos kedvezmény a Mézbarlangban és a Gyöngybarlangban

Mindkét Barlangunkban érvényes dupla kedvezmény havonta egyszer, egy "titkos" napon!

Hónap Meglepetése a Mézbarlangban | Hónap Meglepetése a Gyöngybarlangban

Ezen az oldalon feliratkozhatsz egy fantasztikus kedvezményre, ami minden hónapban csupán egyetlen napon érvényes mindkét Barlangunkban, és csak azoknak, akik rendszeresen olvassák hírleveleinket. Hogy melyik nap lesz az akció, mire vonatkozik a kedvezmény, vagy hogy mi a kuponkód? Azt nem áruljuk el előre (lehet, hogy már holnap írunk, de az is lehet, hogy csak a jövő héten, vagy később)! Ha szeretnéd tudni, nyisd meg mindegyik levelünket, vagy ha még nem vagy feliratkozva mézes híreinkre és persze erre a szuper kedvezményre, akkor ezen az űrlapon fél perc alatt megteheted, sikeres regisztráció esetén egy visszaigazoló oldalt fogsz látni itt az űrlap helyén:


Ahhoz tehát, hogy garantáltan hozzájuss Barlangjainkban a Hónap Meglepetéséhez, csupán 3 lépést kell megtenned:

  • #1 iratkozz fel mézes hírlevelünkre a fenti űrlapon (amennyiben korábban már feliratkoztál, azaz rendszeresen kapsz tőlünk leveleket, akkor ezt az első pontot hagyd figyelmen kívül).
  • #2 figyeld folyamatosan a leveleinket, mert valamikor a hónapban, egy előre be nem jelentett titkos napon küldeni fogunk Neked egy aznapra érvényes ajánlatot e-mailben (ami lehet például százalékos kedvezmény, kuponkód, ajándéktermék, esetleg grátisz hűségpont, szállítási kedvezmény, vagy egyéb kihagyhatatlan ajánlat).
  • #3 érvényesítsd aznapi kedvezményed (ami kétféle ajánlatot tartalmaz: egyet a Mézbarlangban, valamint egy másikat társüzletünkben, a Gyöngybarlangban), és dőlj hátra, várd a csomagod, vagy gyere be érte üzleteinkbe, ha a személyes átvételt jelölted meg a rendelésed leadásakor.

Amennyiben azt tapasztalod, hogy nem töltődik be az űrlap (csak üres fehér hátteret látsz fentebb), vagy az űrlap a kitöltés után "Feldolgozás..." állapotban ragad, vagy ha valamiért nem tudsz itt regisztrálni, (azaz nem töltődik be a visszaigazoló oldal az űrlap helyén), akkor kattints ide » vagy itt az oldal alján található nagy képre, így közvetlenül is elérheted a feliratkozási űrlapot:

Ne feledd, a Hónap Meglepetésére vonatkozó akció napját és a kedvezmény érvényesítéséhez szükséges tudnivalókat csak hűséges hírlevél olvasóinknak áruljuk el, mert így szeretnénk hálánkat kifejezni, hogy regisztráltak és figyelemmel követik leveleinket. Ha még nem iratkoztál fel hírlevelünkre, ezt most is megteheted, ha kitöltöd a fenti űrlapot! Figyelem, ha új feliratkozóként valamikor hónap közben jelentkezel, akkor előfordulhat, hogy sajnos pont lecsúszol az adott Hónap Meglepetése akcióról. De ne bánkódj, mert a következő hónapban újabb akciós termékek és újabb fantasztikus kedvezmények várnak Rád, csak nézd meg a leveleinket! A Hónap Meglepetésére vonatkozó kedvezmény más akciókkal (pl. hűségpont-beváltás) nem összevonható.

Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu