ősz gyerek

Elkezdődött az iskola!

 

..és kezdődhetnek a betegségek is. A gyerek újra közösségbe kerül, ahol persze egyből összeszed valamit.

 

De nem a Te gyermeked!

 

Össze szedtük a szerintünk legfontosabb termékeket, amikkel elkerülheted, hogy már szeptemberben otthon kelljen maradni a gyerekkel.

 

 

 

6+1 termék, amiket mindenképp ajánlunk:

 

Manuka méz MGO100+: a manuka méz nagyon jó szervezeterősítő, és antibakteriális hatású méz. Megelőzésre ajánljuk a 100+ erősséget gyermekeknek, hogy felkészítse az immunrendszert a hirtelen nagy mennyiségű "támadásokra". Adagolás: napi 1 teáskanál. (ha biztosra akarsz menni reggel-este lehet 1-1.)

 

 

 

Manuka méz MGO 300+: szervezeterősítés mellett, a legjobb antibiotikum helyettesítő. antibakteriális és gyulladás csökkentő hatása felülmúlhatatlan. Minden háztartásba kötelezővé kellene tenni! Ezt akkor add ha már baj van! Adagolás: betegség esetén napi 3x1 teáskanál. (Ezt az erősséget Te is fogyaszthatod megelőzésre, hogy ne kapd el a gyermektől.)

 

 

 

Alkoholmentes propolisz tinktúra: A legtöbb tinktúrával ellentétben ez nem tartalmaz alkoholt, kifejezetten gyerekeknek készült. Immunerősítő, vírusölő. Gyorsan csökkenti a megfázás, torokfájás panaszait is. A manuka mézzel erősítik egymás hatását, ezért bátran ajánljuk mindkettő fogyasztását egyszerre. Adagolás: megelőzésre napi 1 kávéskanál reggel, betegség esetén: napi 3x1 kávéskanál.

 

 

 

Méhpempős méz: A méhpempő igazi csodaszer, bár valljuk be íze nem mindenkinek a legkellemesebb. Ezért van ez a méz: így a gyerekek is szívesen megeszik. Számos olyan összetevője van, ami segíti a sejtek regenerálódását, megújulását, és erősíti a szervezetet, pótolva hiányzó ásványi anyagokat. Adagolás: napi 1-2 teáskanál.

 

 

 

Manuka Fill sebkezelő gél: Szaladgálások az udvaron, játszótéren, otthon: a rendes gyerek azért heti 1-2 horzsolást sebet összeszed. A Manuka fill manuka mézes sebkezelő gél gyorsítja a seb gyógyulást, segíti a hegesedést, varosodást; és fertőtleníti a sebet. Olyan védőréteget képez seben, amitől nem ragad bele a sebbe a kötszer sem. Apró sebektől a súlyosakig alkalmazható.

 

 

 

Manuka IG MAX géz: Manuka mézzel átitatott habszivacsos géz. A sebre tapasztva folyamatosan juttatja be a jótékony mézet, teljesen meggátolva az elfertőződést, és jelentősen gyorsítva a gyógyulást. A 10x10-es lapot akárhány darabra vághatod, a seb méretéhez igazítva, így akár apróbb sebtapaszként is használhatod.

 

 

 

+ 1 Ráadás: Mustár méz: a "megtévesztő" neve ellenére az egyik legédesebb méz, és a legtöbb gyerek kedvence. (Mustárra nem hasonlító édes, lágy virág íze, kifejezetten különleges. Egyébként nem csak gyermeked, de Te is imádni fogod!). Az íze mellett, felső légúti megbetegedéseknél is jótékony hatású. Legjobb magában fogyasztani ízlés szerint, de teheted langyos teába is.

 

 

Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu