30 napos kúra

Még sosem csináltam ilyet!

 

Csomagküldés ingyenesen 5.680 Ft-tól (14.000 Ft helyett)

 

Mikor?

 

Szeptember 28-30 között (vasárnaptól keddig). Csak 3 napig. Ilyen kedvező lehetőség ebben az évben biztosan nem lesz több!

 

Miért most?

 

Mert ösztől tél végéig a gyerekek 10-szer, a felnőttek 3-szor kapnak el valami "megfázásos" betegséget. Ez ellen most van itt az ideje egy 30 napos méhpempő-virágpor-propolisz immunerősítő-betegségmegelőző kúrának.

 

1.

Méhpempő: Felnőtteknek naponta egyszer 1,5-2 g méhpempő egy hónapon keresztül. Gyerekeknek 6 éves korig napi 0,5 g, 6 év felett napi 1g, Mindig reggeli előtt 15-30 perccel éhgyomorra.  Ha valakinek kellemetlen a méhpempő savanykás íze, lehet mézbe keverve fogyasztani.

 

2.

Virágpor: Felnőtteknek napi 3x1 kávéskanál, gyerekeknek 3x1 kávéskanál étkezésekelőtt vagy közben. Lehet enni natúr, jólösszerágva, vagy mézbe keverve, vagy egy kis folyadékba téve és kevés mézzel ízesítve.

 

3.

Propolisz: Napi 3x20 csepp hgyományos tinktúra, étkezések után, Egy kis folyadékba lehet csepegtetni és meginni. Gyerekeknek 3x10 csepp.  (A Manuka Health alkoholmentes termákéből annak extra erőssége miatt elég 3x6 csepp, gyerekeknek 3x3 csepp). Lehet mézben elkeverve is fogyasztani, főként gyerekek eszik meg így könnyebben.

 

4.

Mindhárom egyszerre: Így fokozzák és kiegészítik egymás hatását, ráadásul "mellékhatásként" megszabadulhatsz sok-sok létező "nyavajádtól" is. Részletes leírásokat mindháromról a  termékek kategóriáinál találsz.  
 

 

Miért 5680 Ft-tól? 

 

Mert ennyi egy 50-os méhpempő ára, ami egy felnőtt 1 havi adagja.

 

Miért pont méhpempő?

 

Mert ezt a kúrát mindenképpen javaslom, negyedévente megismételve, az évszak elején. Nem véletklenül él a csak méhpempővel táplálkozó méhkirálynő  ~50-szer hosszabb ideig, mint a dolgozó méhek.

 

De!!!!

 

Ez az ingyenes szállítás nem csak a méhpempő.virágpor-propolisz termékekre érvényes, hanem bármi másra is. Tehát bármit rendelhetsz, 5.680 felett ingyenesen szállítjuk! De azért ajánlok legalább egy fajta kúrát....

 

Fizetés

 

Az igen alacsony ingyenes  szállítási határ miatt csak előreutalással lehet fizetni!

 

Lehetséges szállítási módok

 

1.

MPL Csomagautomata:
A csomagautomata helyeiből választhatsz, ha ezt jelölöd szállítási módként. A nap 24 órájában felveheted csomagodat.

 

2.

MPL Posta Pont:
Mol benzinkutaknál veheted fel csomagodat annak nyitvatartási idejében. A Posta Pontok helyeiből választhatsz, ha ezt jelölöd szállítási módként.

 

3.

Postán maradó átvétellel:
A Posta nyitvatartési idejében bármikor átveheted a csomagodat, nem kell a futárt várni.

 

 

 

További érdekességeket és információkat a kúrákról a

 

Mézkedvelők Klubjában olvashatsz.

 

 

 

Mézédes Betegségmentes Őszi Napokat

 

Trepinszki József

vezető mézkedvelő

 

 

Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu