Mézbolt

Mézbarlang: a legmézesebb kis- és nagyker üzlet az országban!

Küldetés | Alapértékeink | Mézbolt

 

Címünk: 1042 Budapest, IV. kerület, Árpád út 52. 

Kimért termelői MÉZONTÓFŰMÉZ: 2.390 Ft/kg 
Kimért termelői SELYEMFŰMÉZ: 2.990 Ft/kg
Jelenleg sajnos nem tudunk üveget biztosítani kimért mézeinkhez, ezért mindenképp hozz magaddal!

NYITVATARTÁS:

Hétfő:          9:00 - 17:00
Kedd:          9:00 - 17:00
Szerda:        9:00 - 17:00

Csütörtök:  9:00 - 18:00
Péntek:       9:00 - 17:00
Szombat:              zárva
Vasárnap:             zárva

Fordulj hozzánk bizalommal e-mailben, vagy bátran hívj minket telefonon.

Szeretettel várjuk egyéni vásárlóinkat és viszonteladó partnereinket újpesti üzletünkben, ahol egészségmegőrzési és betegségmegelőzési tanácsadásunk mellett megismerheted hazánk legnagyobb mézválasztékát.

KAPCSOLAT:

Üzletünk a 4. kerületben, az Árpád úton található, Újpest Városközpont és Újpest Városkapu metrómegállók között félúton, a központ irányából a Duna felé haladva a jobb oldalon. A parkolás az üzlet előtt az Árpád út mindkét oldalán díjtalan, illetve az Újpesti Piac mélygarázsában és szabadtéri parkolójában is egy óra parkolás ingyenes! A mézbolt tömegközlekedéssel az M3 metróval, 14-es villamossal, valamint a 104, 196 és 204 autóbusszal érhető el (Újpest-központ megálló).

AUTÓVEL ÉRKEZEL?

Megtervezzük számodra az ideális útvonalat a legnépszerűbb navigációs applikációkban, csak kattints az egyik ikonra, és már útnak is indulhatsz:

     


Rólunk mondták

„Először azért vásároltam itt, mert a neten kerestem hiteles mézforrást, ahol a szállítás is rugalmasan meg van oldva. Így kötöttem ki a Mézbarlangban, aztán itt ragadtam. A választék mindenképpen elsőrangú! Nem volt semmi gond a futárral, de látni akartam a Barlangot. Ide szoktam, most már inkább személyesen jövök, akkor is, ha le kell írnom egy vargabetűt emiatt.” (Árva László, Szirmabesenyő)

"Nagyon elégedett voltam a vásárolt termékekkel, de nekem fontos a vásárlás közben folytatott beszélgetés is. Tettszett Gabriellának a szakszerű átgondolt tájékoztatása, amiben megvillantotta a természetgyógyászat iránti elkötelezettségét, és mélyen gyökerező tudását. Tettszik a precíz alapos tudás, amit a leírt mondatok mögött érzek. A MÉZBARLANGBAN valódi kiszolgálás történik, nem egyszerű eladás. Köszönöm, és sok sikert kívánok a vállalkozás működésében." (Horváth Ferenc, Sárbogárd)

 

"Most másodjára vásároltam a Mézbarlangból es csak jót tudok mondani. A kínálat bőséges, a méz kitűnő minőségű, és mindent megtaláltam, amit kerestem. A kiszolgálás gyors, és a kapcsolattartás felső szintű. Bármilyen kérdésem volt, mindig választ kaptam rögtön. Maximálisan elégedett voltam a választékkal, minőséggel és a kapcsolattartással. Krisztina mindenben kedvesen es rögtön ügyintézkedett, amiben csak tudott, hogy kielégítse kérésemet. Ezután is innen veszek majd minőségi mézet. Örülök, hogy rájuk találtam!" (Kuzman József, Göd)

 

"Nagyon szeretem a mézet, főleg a különleges mézeket. Szeretnék minél többféle mézet megkóstolni, amire a közvetlen környezetemben nem nyílik lehetőség, mert csak akác, hárs, repceméz kapható. Néha 1-1 fesztiválon sikerül beszerezni pár üveg különlegesebb mézet (gesztenye, dió, bálványfaméz...) Rátaláltam a Mézbarlangra, aminek nagyon megörültem, mert itt rengeteg féle-fajta méz van kisebb-nagyobb kiszerelésben. Emellett pedig sok más fantasztikus kozmetikum és sok hasznos és jó dolog kapható." (Krállné Török Anikó, Szekszárd)

 

Mindent a méhpempőről itt  »

Mindent a manukamézekről itt »


Csak a mézboltban kapható:

 • Kimért Mézontófűméz 2.390,- Ft/kg 
 • Kimért Selyemfűméz  2.990,- Ft/kg

Kimért mézeinkhez jelenleg nem tudunk üveget biztosítani, ezért feltétlen hozz magaddal saját üveget!


  1 óra INGYENES PARKOLÁS az Újpesti Piac szabadtéri parkolójában, itt:


  Mézes-méhes jándékötletek és ajándékcsomagok ünnepekre, születésnapra, névnapra és minden alkalomra!

  mézbolt bejárat nappal

  Mézbolt utcakép


   mézbolt bejárat sötétben

  Mézbolt portál


  Első vásárlónk a budapesti üzletben 


  Sándor atya áldását adja


   

  simplepay_hu