Méhviaszos hőterápiás lap (12,5cm x 25cm), 1db (Apimi)

Raktárkészlet: VAN
Méhviaszos hőterápiás lap (12,5cm x 25cm), 1db (Apimi)
Méhviaszos hőterápiás lap (12,5cm x 25cm), 1db (Apimi)
Méhviaszos hőterápiás lap (12,5cm x 25cm), 1db (Apimi)
Méhviaszos hőterápiás lap (12,5cm x 25cm), 1db (Apimi)

Gyulladáscsökkentő hőterápiás megoldás méhviasszal

Magyarországon CSAK NÁLUNK!

Többször használható otthoni hőterápiás módszer


Az itt leírtak az emberiség évezredes tapasztalatain alapulnak, de nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

11 150 Ft
A vásárlás után járó pontok: 223 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Bemutatjuk az ApiMI Hőterápiás Lapokat! Csapatunk szabadalmaztatott tisztítási és beépítési technológiája két olyan hőterápiás alkalmazás létrehozásához vezetett, amely nemcsak multifunkcionális és újra felhasználható, hanem életkornak megfelelő, biztonságos és természetes eredetű is.

 

Az ApiMI Hőterápiás Lapok Öko-Tex minősítésű pamutszövetből és Lettországban gyűjtött méhviaszból - állnak, amelyeket a szövet rétegei közé ágyaznak.

A lapok terápiás tulajdonságai a fizioterápiával és gyógyszerekkel kombinálva számos gyógyulási folyamatot elősegíthetnek: 

 • sérülések után, a vázizomzat gyulladása
 • a feszült izmok ellazítása
 • a mély légutak gyulladása után, elősegítve a köpettermelést és a légutak tisztítását
 • a krónikus ízületi rendellenességekben szenvedő betegek tüneteinek enyhítése és életminőségük javítása
 • a beltéri levegő minőségének javítása
 • könnyebbé teszi a légzést megfázás esetén, ha pl. a párnánk mellé tesszük éjszakára.
 • lábmelegítés

FIGYELMEZTETÉS!

A hőterápiás lapok NEM akut sérülések és gyulladások kezelésére szolgálnak, és fokozott bőrérzékenység esetén óvatosan kell használni!

 

A hőterápiás lapok kellemes illata már a csomagolás kinyitásakor érezhető, és nincs ragacsos érzés, amikor kézbe vesszük őket, épp ellenkezőleg: puha tapintásúak, és a méhviasz és a propolisz pamutszövet rétegek közötti beépítésének köszönhetően nem kenődnek a bőrre vagy a ruhára, és a szövet megakadályozza, hogy a felmelegített massza kiszivárogjon. A melegítő utasítások betartása esetén a lapok kellemes meleget biztosítanak, amely nemcsak felmelegíti az adott testrészt, hanem el is lazítja azt, lehetővé téve az egész test ellazulását. A hőterápiás lapok mérete megfelelő a csuklók, lábak, hát és más testrészek kényelmes lefedéséhez felnőttek és gyermekek számára egyaránt. A hőterápiás lapok lazító képességének köszönhetően a melegítés során az elme is ellazul, nyugalmat teremtve, ami mindenki számára oly fontos a mindennapi futás során.

 

A méhviaszos hőterápiás lapnak kellemes, édes illata van, amely a termék felmelegítése előtt és után is érezhető. Felmelegítés előtt is könnyen hajlékony és formázható. A testre helyezve az alkalmazás felmelegszik, majd lehűl és újra felmelegszik - a kellemes hűsítő érzést a kondenzáció, vagyis egy kis harmatréteg okozza, amely a bőr és a hőterápiás lap között képződik, ahogy felmelegszik. A melegítés hatására a pórusok kitágulnak, így a hatóanyag mélyebben hatol be a bőrbe, ezáltal intenzíven hidratálja azt, kihasználva a méhviasz minden jótékony tulajdonságát. Alkalmazása után a bőr puha, és selymes tapintású, és ezen hatások hosszan érezhetőek. A bőr enyhén mézillatú, a test pedig megkönnyebbül anélkül, hogy elveszítené éberségét.

 

*A méhviasz jótékony hatásai laponként legalább 20 használatig tartanak. Meg kell jegyezni, hogy a hőterápiás lapok aromája és tulajdonságai minden egyes melegítés után csökkenhetnek, de a termék teljes eltarthatósági ideje alatt megmarad a hővezető képességük, ami több mint 20 felhasználást tesz lehetővé hőterápiás célokra.

 

Az ApiMI méhviaszos és propoliszos hőterápiás lap egy többfunkciós, újrafelhasználható, természetes és biztonságos termék, amelynek használatával hozzájárulunk az emberi egészség előmozdításához és javításához.

 

Alkalmazása:

A méhviaszos hőterápiás lapok használata egyszerű és könnyű. Újra felhasználhatóak, nem tapadnak a bőrhöz, és nem hagynak szennyeződést vagy viaszmaradványt.

 

Íme 5 lépés a helyes használatukhoz:

 

 1. Először a lapot fel kell melegíteni – FIGYELEM! a viaszos lapokat max. 40 oC-ra lehet melegíteni.

 

 1. Fűtő radiátorok, sütő, hajszárító, meleg edényfedő vagy bármilyen más meleg felület és használható a felmelegítésre! (Tipp! Javasoljuk, hogy közvetlenül a sütőt használja a melegítéshez, és 2-3 percig melegítse a felhelyezni kívánt lapot. A lapok sütőben történő melegítése lehetővé teszi, hogy beállítsa mind a hőmérsékletet, mind a melegítéshez szükséges időt, ami fontos, hogy elkerülje a termék túlmelegedését, ezáltal a bőr megégését.)

 

 1. A hőterápiás lap felmelegítése után azt az adott testrészre helyezzük, és egy ruhával letakarjuk. (A jobb hő-tartás érdekében javasoljuk vastagabb törölköző használatát). Ne feledje, hogy a hőterápiás lapnak kellemesen melegnek kell lennie, nem pedig forrónak!

 

 1. Tartsa a hőterápiás lapot a testen amíg a melegítő hatás fennál (minimum 20-30 perc)

 

 1. Használat után a hőterápiás lapot hűtés után az eredeti csomagolásban ajánlott tárolni, de fontos, hogy közvetlen hőtől és napfénytől védve legyen.

Kiszerelés: 1db lap

Származási hely: Lettország 


Csomagodat már a következő munkanapon kiszállítjuk, ha 13:00 óráig leadod a megrendelésedet, és minden van készleten, amit kértél!

Felhívjuk figyelmedet, hogy a weboldalon és a kiadványainkban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. 

Az információk nem használhatók diagnózisként, illetve egészségügyi problémák, betegségek kezeléseként, valamint a felsorolt mézek és egyéb termékek nem helyettesítenek egyetlen gyógyszert sem. Az élelmiszerekről és táplálék-kiegészítőkről adott tájékoztatást nem bírálták el hazai, ill. nemzetközi hatóságok és nem tekinthetők gyógyszernek egyetlen betegség kezelésére és megelőzésére sem. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszéld azt meg szakemberrel, kérd ki a tanácsát!

 

 

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
MAPIMVA
Tömeg
55 g/db
simplepay_hu