Anyák napi akció

Ajándék csoki Anyák napján
Minden mai 9.999 Ft-ot elérő megrendeléshez egy tábla mézes étcsokoládét adunk ajándékba 1.990 Ft értékben!

Az összes vásárlónkat, aki a mai napon, 2023. május 7-én vasárnap legalább 9.999 Ft-ért rendel a webáruházból, megajándékozunk egy tábla kézműves mézes étcsokoládéval 1.990 Ft értékben.

Mi ezzel kívánunk boldog Anyák napját!

Ajándékod automatikusan bekerül a csomagodba, egyéb teendőd nincs. Az akció a személyes átvételre is vonatkozik, melyekhez a pénztárnál vehető majd át az ajándék.

Ha anyukaként, nagymamaként vásárolsz, akkor fogyaszd egészséggel, egyéb esetben akár tovább is ajándékozhatod Édesanyádnak Anyák napja alkalmából, vagy csak úgy egy szerettednek, biztosan örülni fog neki. A 70% kakaótartalmú prémium minőségű ajándék csokoládé a Mézbarlang CsakCsoki kínálatából való, és véletlenszerűen az ötféle legkedveltebb ízünk egyike lesz (epres, gyömbéres, levendulás, törökmogyorós, mézeskalácsos). 

Kattints a képre és válogass legalább 9.999 Ft értékben, hogy garantáltan Tiéd legyen az 1.990 Ft értékű ajándék mézes étcsokoládék egyike:

Figyelem, az ajándék csokoládé csak a ma, 2023. május 7-én éjfélig leadott, és a 9.999 Ft-ot elérő online megrendelések mellé jár a készlet erejéig (a szállítási költség nem számít bele, a kosárban lévő termékek összértékének kell elérnie a 9.999 Ft-ot). Egy vásárlónak, azaz egy névre / címre csak egy tábla csokoládét adunk 1.990 Ft értékben. Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze. És végül, de nem utolsó sorban Isten éltessen minden Anyukát és Nagymamát, aki ezt olvassa! 

Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu