Barlangok Éjszakája

Meglepetésekkel várunk üzletünkben június 24-én pénteken!
[ BARLANGOK ÉJSZAKÁJA ]

Barlangok éjszakája a Mézbarlangban | Barlangok éjszakája a Gyöngybarlangban

Napközben szerencsekerék értékes nyereményekkel, este játékos vetélkedő a Barlangok között meglepetés ajándékokért, és ingyenes tanácsadás mézes-méhes egészségmegőrzés témában: ez vár Rád június 24-én a Mézbarlang újpesti üzletében. Ne csinálj más programot erre a péntekre, gyere el hozzánk Budapestre, az Árpád út 52-be, várunk szeretettel!

9-17 óra között minden személyes vásárlónk megpörgetheti a Mézbarlang szerencsekerekét!

Szuper nyeremények várnak Rád, ha normál nyitvatartási időben, azaz 9:00 és 17:00 között betérsz hozzánk vásárolni június 24-én pénteken! Nincs más teendőd, mint fizetés előtt a pénztárnál megpörgetni a szerencsekerekünket, hogy Tiéd legyen akár a négyféle fődíjunk egyike: egy értékes doTERRA illóloj, vagy egy ApiMI prémium kozmetikum, de MGO 950+ manukamézes cukorkát, sőt egy üveg manukamézet is lehet nyerni a sok-sok egyéb különleges és egészséges méhes-mézes meglepetés mellett! Minden pörgetés nyer, és garantált ajándékot jelent!

17-22 óra között pedig játékos kincskereső vetélkedővel és ingyenes tanácsadással várunk!

Érdemes lesz az esti órákban (is) minket választani, mert ha bármi kérdésed lenne az egészségmegőrzéssel, betegségmegelőzéssel, illetve a méhészeti termékekkel és azok fogyasztásával, alkalmazásával kapcsolatban, ne tartsd magadban: 17:00 és 21:00 között INGYENES tanácsadással várunk egész este Trepinszki Józseffel, a Vezető Mézkedvelővel!

A Tanácsadás mellett egy izgalmas kincskereső vetélkedővel is készülünk a "Barlangok" között! Tudtad? Barlangnak a Föld szilárd kérgében természetes úton létrejött, 2 méternél nagyobb, ember által járható üregeket nevezzük. És még két üzletet is: a Mézbarlangot és a Gyöngybarlangot. Ez utóbbiban is nagyszerű akció vár rád a Barlangok Éjszakáján, mindössze 5 perc sétára a mézbolttól.

És amíg átsétálsz egyik barlangból a másikba, egy fantasztikus kincskereső kalandban is részt vehetsz: mindössze néhány számot kell felkutatnod a környéken, amiből összeáll a Gyöngybarlang kincsesládáját nyitó nyolcjegyű számzár kódja!

A kincskereső játékban való részvétel ingyenes és nincs vásárláshoz kötve. Mutatjuk, hogyan lehet Tiéd a "barlangok kincse":

  1. Átadunk Neked a Mézbarlangban egy igazi kincses térképet néhány kérdéssel, amikre számokkal kell felelni. Ezek a számok fogják nyitni partnerüzletünk, a Gyöngybarlang kincsesládáját.

  2. Mindegyik kérdésre útközben találsz majd választ, miközben kényelmesen átsétálsz a Mézbarlangból a Gyöngybarlangba, a válaszokat (azaz a számokat) pedig a térképen jelölt útvonalon találod majd meg. 

  3. Nincs más dolgod, mint a kincses térkép feladványait követve megkeresni a különböző épületeken, táblákon, feliratokon lévő számokat, amik válaszul szolgálnak a kérdésekre.

  4. Ha mindegyik számot megleled, térj be partnerüzletünkbe, a Gyöngybarlangba (1041 Bp., Templom utca 1.) legkésőbb 21:45-ig, és mondd be a nyolcjegyű számkódot az ottani kollégáinknak, akik ellenőrzik, hogy a számsor nyitja-e a kincsesládát.

  5. Ha helyes a megfejtésed, akkor a láda kinyílik, és Te belenyúlva választhatsz belőle egy ajándékot (anélkül, hogy látnád, pontosan mi az - de választás közben a ládába egy lyukon keresztül benyúlva megtapogathatod a "kincseket", és azt húzhatod ki belőle magadnak, amelyik a legszimpatikusabb). Hogy pontosan mik lesznek ezek a kincsek, azt nem áruljuk el, legyen meglepetés! De ha szereted az ásványokat és féldrágaköveket, akkor biztosan tetszeni fog.

  6. Ha szeretnél még pluszban egy mézes ajándékot is bezsebelni, akkor csináld végig játékunkat fordítva is: a Gyöngybarlangból a Mézbarlangba visszasétálva, de egy másik útvonalon, új feladványokkal. Ha itt is sikerül megtalálod a Gyöngybarlang kincses térképe alapján a mi számainkat, és visszatérsz hozzánk a Mézbarlangba legkésőbb este háromnegyed tízig, akkor a mézes kincsesláda is kinyílik előtted (feltéve, hogy helyes a megfejtésed, ami szintén egy 8 számjegyből álló kód). Kalandra fel!

Társüzletünk, a Gyöngybarlang Barlangok éjszakája programját itt találod »

A Barlangok éjszakája kedvezményei egyéb akcióinkkal nem vonhatóak össze. A Mézbarlang szerencsekerekét csak az üzletben történő személyes vásárlás esetén lehet megpörgetni (a webáruházas megrendelések átvételekor nem) 2022.06.24-én pénteken 09:00-17:00 óra között a Mézbarlang újpesti üzletében, címünk: 1042 Budapest, Árpád út 52. A játékos vetélkedő teljesítéséhez pedig a Mézbarlangból át kell sétálni önállóan adott útvonalon a Gyöngybarlangba (1041 Budapest, Templom utca 1.) 17:00-21:45 óra között. A kincskereső játékon vásárlástól függetlenül bárki részt vehet, de a kincsesládából csak a számkódot helyesen megfejtők húzhatnak maguknak egy ajándékot. A játék rossz idő esetén is megrendezésre kerül, de a programváltozás jogát fenntartjuk!

simplepay_hu