Barlangok Éjszakája

Meglepetésekkel várunk üzletünkben június 25-én péntek este!
[ BARLANGOK ÉJSZAKÁJA ]

Barlangok éjszakája a Mézbarlangban | Barlangok éjszakája a Gyöngybarlangban

Játékos vetélkedő a Barlangok között garantált ajándékért, meglepetések minden vásárlónak, és ingyenes tanácsadás mézes-méhes egészségmegőrzés témában: ez vár Rád június 25-én 16-22 óra között a Mézbarlang újpesti üzletében. Ne csinálj más programot erre a péntek estére, gyere el hozzánk Budapestre, az Árpád út 52-be, várunk szeretettel!

Minden vásárlót megajándékozunk a Barlangok éjszakáján!

Vásárlásod összegétől függően értékes ajándéko(ka)t választhatsz magadnak, ha június 25-én pénteken 16-22 óra között ellátogatsz a Mézbarlang újpesti üzletébe. Mutatjuk, miket lehet választani a "Barlangok Éjszakáján:

  • 10.000 Ft alatti vásárlás esetén húzhatsz egy zsákbamacskát;

  • 10.001-20.000 Ft között egy ritka és finom mézkülönlegesség lesz a jutalmad;

  • 20.001-30.000 Ft-ig választhatsz egyet az akcióban szereplő 400 g-os Mézbarlang mézekből;

  • 30.000 Ft felett egy mézkülönlegesség + egy fajtaméz is a Tiéd lesz az előző 2 kategóriából!

És ha vásárlás közben bármi kérdésed lenne az egészségmegőrzéssel, betegségmegelőzéssel, illetve a méhészeti termékekkel és azok fogyasztásával, alkalmazásával kapcsolatban, ne tartsd magadban: INGYENES tanácsadással várunk egész este a Vezető Mézkedvelővel!

Játékos vetélkedő a "Barlangok között" garantált ajándékért

Tudtad? Barlangnak a Föld szilárd kérgében természetes úton létrejött, 2 méternél nagyobb, ember által járható üregeket nevezzük. És még két üzletet is: a Mézbarlangot és a Gyöngybarlangot. Ez utóbbiban is nagyszerű akció vár rád a Barlangok Éjszakáján, mindössze 5 perc sétára a mézbolttól. És amíg átsétálsz egyik barlangból a másikba, egy szuper játékos vetélkedőn is részt vehetsz: mindössze 9 kérdésre kell helyesen felelned és garantált ajándék Vár Rád a Gyöngybarlangban:

  1. Átadunk Neked a Mézbarlangban egy játékos kérdőívet kilenc furfangos kérdéssel, és egy lezárt segédletet, mely hasznos támpontokat rejt a feladványokhoz;

  2. Mindegyik kérdésre útközben találsz majd választ, miközben kényelmesen átsétálsz a Mézbarlangból a Gyöngybarlangba;

  3. Ha végképp elakadnál valamelyik kérdésnél, akkor természetesen útközben felnyithatod a segédletet, ami praktikus útmutatásokat rejt a megfejtésekhez;

  4. Miután megérkeztél partnerüzletünkbe, a Gyöngybarlangba, nincs más teendőd, mint a kérdőívet átadni, és az ottani kollégáink ellenőrzik válaszaidat.

Ha legalább 7 helyes megfejtésed van, valamint nem használtad fel a segédletet, akkor garantált meglepetés-ajándékban lesz részed. Hogy mi lesz az, azt nem áruljuk el, de ha szereted az ásványokat és féldrágaköveket, akkor biztosan tetszeni fog. Ha 7-nél kevesebb jó választ adsz és/vagy felnyitottad a segédletet, akkor pedig vígaszdíjban részesülsz! A lényeg, hogy mindenki kap valamit, aki végigcsinálja a játékot.

Társüzletünk, a Gyöngybarlang Barlangok éjszakája programját itt találod »

A vásárlás mellé járó ajándékokra vonatkozó akció csak az üzletben történő személyes vásárlásokra érvényes (a webáruházas megrendelések átvételére nem) 2021.06.25-én 16:00-22:00 között a Mézbarlang újpesti üzletében, címünk: 1042 Budapest, Árpád út 52. A játékos vetélkedő teljesítéséhez a Mézbarlangból át kell sétálni a Gyöngybarlangba. A program védettségi igazolvány nélkül is látogatható!