Barlangok Éjszakája

Meglepetésekkel várunk üzletünkben június 23-án pénteken!
[ BARLANGOK ÉJSZAKÁJA ]

Barlangok éjszakája a Mézbarlangban | Barlangok éjszakája a Gyöngybarlangban

Napközben szerencsekerék értékes nyereményekkel, este Barlang-Rejtvény és ingyenes tanácsadás vár Rád június 23-án a Mézbarlang és a Gyöngybarlang újpesti üzleteiben. Ne csinálj más programot erre a péntekre, gyere el hozzánk Budapestre, az Árpád út 52-be, várunk szeretettel!

9-17 óra között minden személyes vásárlónk megpörgetheti a Mézbarlang szerencsekerekét!

Szuper nyeremények várnak Rád, ha normál nyitvatartási időben, azaz 9:00 és 17:00 között betérsz hozzánk vásárolni június 23-án pénteken!

Nincs más teendőd, mint fizetés előtt a pénztárnál megpörgetni a szerencsekerekünket, hogy Tiéd legyen a különleges és egészséges méhes-mézes meglepetéseink egyike! Minden pörgetés nyer, és garantált ajándékot jelent!

17-22 óra között pedig játékos Barlang-Rejtvénnyel és ingyenes tanácsadással várunk, sőt, egy extra meglepivel és készülünk, ha magaddal hozod az okostelefonod!

Érdemes lesz az esti órákban (is) minket választani, mert ha bármi kérdésed lenne az egészségmegőrzéssel, betegségmegelőzéssel, illetve a méhészeti termékekkel és azok fogyasztásával, alkalmazásával kapcsolatban, ne tartsd magadban: 17:00 és 21:00 között INGYENES tanácsadással várunk egész este Trepinszki Józseffel, a Vezető Mézkedvelővel, és Nyíri Gabriella természetes gyógymódok tanácsadó kolléganőnkkel!

A Tanácsadás mellett egy izgalmas játékkal is készülünk a "Barlangok" között! Tudtad? Barlangnak a Föld szilárd kérgében természetes úton létrejött, 2 méternél nagyobb, ember által járható üregeket nevezzük. És még két üzletet is: a Mézbarlangot és a Gyöngybarlangot. Ez utóbbiban is nagyszerű akciókkal készültünk a Barlangok Éjszakáján, mindössze 5 perc sétára a mézbolttól.

Vár a Barlang-Rejtvény!

Barlang-Rejtvény játékunkban mézekkel, illetve ásványokkal kapcsolatos kérdésekre kell helyesen felelned. A játékban való részvétel ingyenes, és nincs vásárláshoz kötve. Mutatjuk, hogyan lehet Tiéd a "barlangok kincse":

  1. Átadunk Neked a Mézbarlangban egy ásványokkal kapcsolatos kérdéseket tartalmazó keresztrejtvényt, a hátulján egy igazi kincses térképpel, ami elvezet a Gyöngybarlangba. Nincs más dolgod tehát, mint átsétálni a Mézbarlangból a Templom utca 1-be (a két barlang kb. 5 percre van egymástól gyalog) és a Gyöngybarlangban megkeresni a válaszokat a keresztrejtvényben feltett kérdéseinkre.

  2. Ha mindegyik válaszod helyes, és bemondod a jó megfejtést a Gyöngybarlangban, akkor testvérbarlangunk kincsesládája kinyílik, és Te belenyúlva választhatsz belőle egy ajándékot (anélkül, hogy látnád, pontosan mi az - de választás közben a ládába egy lyukon keresztül benyúlva megtapogathatod a "kincseket", és azt húzhatod ki belőle magadnak, amelyik a legszimpatikusabb). Hogy pontosan mik lesznek ezek a kincsek, azt nem áruljuk el, legyen meglepetés! De ha szereted az ásványokat és féldrágaköveket, akkor biztosan tetszeni fog.

  3. Ha szeretnél még pluszban egy mézes ajándékot is bezsebelni, akkor csináld végig játékunkat fordítva is: a Gyöngybarlangban kapott mézes totó-szelvénnyel sétálj vissza hozzánk a Mézbarlangba! Ha nálunk is sikerül megfejtened a rejtvényt, és legkésőbb este háromnegyed tízig bemondod a helyes megfejtést, akkor a mézes kincsesláda is kinyílik előtted, és ebből is húzhatsz magadnak egy ajándékot. Kalandra fel!

  4. A rejtvényekhez (és a helyes megfejtéshez) kapcsolódóan mindkét barlangunkban egy-egy garantált extra meglepetéssel is készülünk. Ha ezeket is szeretnéd megkapni, mindenképpen hozd magaddal az okostelefonodat, a részletekbe pedig a kollégák fognak beavatni a helyszínen! A többi egyelőre legyen titok...

Társüzletünk, a Gyöngybarlang Barlangok éjszakája programját itt találod »

A Barlangok éjszakája kedvezményei egyéb akcióinkkal nem vonhatóak össze. A Mézbarlang szerencsekerekét csak az üzletben történő személyes vásárlás esetén lehet megpörgetni (a webáruházas megrendelések átvételekor nem) 2023.06.23-án pénteken 09:00-17:00 óra között a Mézbarlang újpesti üzletében, címünk: 1042 Budapest, Árpád út 52. A Barlang-Rejtvényhez pedig a Mézbarlangban kapott keresztrejtvénnyel át kell sétálni a Gyöngybarlangba (1041 Budapest, Templom utca 1.) 17:00-21:45 óra között, illetve a Gyöngybarlangban kapott totószelvénnyel vissza. A totós és keresztrejtvényes játékokon vásárlástól függetlenül bárki részt vehet, a kincsesládákból a feladványát helyesen megfejtők húzhatnak maguknak egy-egy ajándékot. A rejtvényes játékok rossz idő esetén is megrendezésre kerülnek, de a programváltozás jogát fenntartjuk!

Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu