Barlangok napja

Garantált ajándékokkal várunk újpesti üzletünkben június 25-én 

Barlangok napja a Mézbarlangban | Barlangok napja a Gyöngybarlangban

Elérkezett a Barlangok napja! Tölts velünk egy különleges keddet június 25-én: egész nap Szerencsekerék és Barlang-Rejtvény vár Rád értékes mézes-ásványos nyereményekkel, délután pedig ingyenes tanácsadással készülünk méhészeti jóságokkal támogatott egészségmegőrzés és az ásványok jótékony rezgésein alapuló kristályterápia témában. Ne tervezz más programot erre a keddi napra, gyere el hozzánk Budapestre, az Árpád út 52-be, szeretettel (és sok-sok ajándékkal) várunk a Barlangok napján. Csatlakozz a Facebook eseményünkhöz is »

#1. AJÁNDÉK: személyes vásárlóink pörgethetnek egyet a Mézbarlang Szerencsekerekén a garantált ajándékokért

Nagyon finom és egészséges nyereményekkel térhetsz haza, ha a meghosszabbított nyitvatartási időnk alatt, azaz 9:00 és 20:00 között betérsz hozzánk vásárolni június 25-én, kedden. Ugyanis 5.000 Ft-os személyes vásárlás felett a pénztárnál megpörgetheted a Szerencsekerekünket, így Tiéd lehet a sok-sok mézes-méhes "mézbarlangász" meglepetés egyike! Minden pörgetés nyer, és biztos ajándékot jelent, a lényeg, hogy a kerék legalább egy teljes fordulatot tegyen pörgetéskor.

#2. AJÁNDÉK: mindenki, aki a Barlangok napján betér hozzánk, meglepetést kap 

Egy apró, de kedves meglepetést választhat magának e jeles napon mindenki, aki eljön hozzánk, függetlenül attól, hogy vásárol-e valamit. Üres kézzel tehát senki sem távozik a "barlangászásból": egy kedves méhecskés matricával ajándékozunk meg Téged a Mézbarlangban, és egy cuki tengeri emlősös matricát kaphatsz a Gyöngybarlangban.

#3. AJÁNDÉK: próbára teheted magadat a játékos Barlang-Keresztrejtvényünkben is

"Barlangrendszerünk" közös keresztrejtvényének kitöltéséhez nem lesz másra szükséged, csak a szemfülességedre! A helyes válaszokhoz ugyanis mindkét üzletünkben alaposan körbe kell majd nézned, amire 9:00 és 19:45 között bármikor lehetőséged lesz. Készen állsz a bemelegítésre? Akkor a további részleteket lentebb máris megkeresheted ezen az oldalon. ;)

#4. AJÁNDÉK: ha magaddal hozod az okostelefonodat, manukamézet vagy igazgyöngy ékszerszettet nyerhetsz

A teljes nyitvatartás alatt egy extra meglepetésfeladattal is készülünk, ám hogy az okostelefonod elhozásán kívül pontosan mit kell tenned azért, hogy ajándékba kapj egy 1.000 Ft-ot érő Mézpengőt, és egy szintén 1.000 Ft-ot érő Kőpengőt, és emellett esélyed nyíljon az értékes mézes vagy igazgyöngyös nyereményre, arra aznap a helyszíneken derít fényt a barlangos Nap..., kollégáink mindenbe beavatnak majd a helyszínen. :) Természetesen eme titkos feladat éppúgy érvényes a Gyöngybarlangra is, amelyben szintén nagyszerű programok fogadnak Téged a Barlangok napján, mindössze 5 perc sétára a mézbolttól.

14-19 óra között pedig ingyenes apiterápiás és holisztikus tanácsadással készülünk

Érdemes lesz a délutáni órákban (is) minket választani, mert ha kérdésed lenne az egészségmegőrzéssel, betegségmegelőzéssel vagy a testi-lelki problémák megoldásának lehetőségeivel, az életed jobbá tételével, illetve a mézek és ásványok hatásával kapcsolatban, bátran tedd fel nekünk: 14:00 és 19:00 óra között INGYENES tanácsadással vár Nyíri Gabriella egészségtanácsadó kolléganőnk.

Vár a Barlang-Keresztrejtvény!

Barlang-Rejtvény játékunkban mézekkel, méhészeti termékekkel, illetve ásványokkal kapcsolatos kérdésekre kell helyesen felelned. A játékban való részvétel ingyenes, és nincs vásárláshoz kötve. Mutatjuk, hogyan lehetnek Tieid a "barlangok kincsei":

  1. A Mézbarlangban átadunk Neked egy mézekkel és ásványokkal kapcsolatos kérdéseket tartalmazó keresztrejtvényt, a hátulján egy igazi kincses térképpel, amellyel könnyen eljuthatsz akár mindkét üzletünkbe. (Aki a Gyöngybarlangban kezd, azok ugyanezt a rejtvényt fogják megkapni a gyöngyös kollégáinktól.)

  2. A válaszok "mézes felének" beírásához először nézz alaposan körbe a Mézbarlangban. Ha készen vagy, az ásványokra vonatkozó kérdések miatt át kell sétálnod a Gyöngybarlangba, a Templom utca 1-be (a két barlang kb. 5 percre van egymástól gyalog), és ott megkeresni a válaszokat azokra is.

  3. Ha mindegyik válaszod helyes, és bemondod a jó megfejtést bármelyik barlangunkban, akkor két kinccsel is megjutalmazunk, amelyek kapcsolatban állnak a féldrágakövekkel és méhekkel. Hogy pontosan mik lesznek ezek a kincsek, az legyen meglepetés...

Tehát egyetlen Barlang-Rejtvény, két üzletlátogatás, a jó megfejtést pedig bármelyikben adod is le, dupla ajándékkal köszönjük meg. Kalandra fel!

Társüzletünk, a Gyöngybarlang Barlangok napi programját itt találod »

A Barlangok napja kedvezményei egyéb akcióinkkal nem vonhatóak össze. Szerencsekerekünket csak az üzletben történő 5.000 Ft feletti vásárlás esetén lehet megpörgetni (a webáruházas megrendelések átvételekor nem) 2024.06.25-én, kedden 09:00-20:00 óra között a Mézbarlang újpesti üzletében. Címünk: 1042 Budapest, Árpád út 52. A keresztrejtvény megfejtéséhez pedig a Mézbarlangban kapott Barlang-Rejtvénnyel át kell sétálni a Gyöngybarlangba is (1041 Budapest, Templom utca 1.) 9:00-19:45 óra között. A rejtvényes játékon vásárlástól függetlenül bárki részt vehet, a jutalmakat a feladványt helyesen megfejtők bármelyik üzletben átvehetik. A Rejtvényjáték rossz idő esetén is megrendezésre kerül, de a programváltozás jogát fenntartjuk!

Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu