Januári Manuka Sport akcióhoz

Természetes egészség és energia, hogy a sportolók, sportos életet élők és a 10 év feletti aktív gyerekek felhasználóbarát formátumban magukkal vihessék ezt a manuka mézes energiabombát.

 

Illetve természetes szellemi energia olyankor amikor frissnek s fittnek kell lenned!

 

Egy utolsó hajrá a vizsgaidőszakban, egy projekt határidejének vége, vagy csak egy estébe húzódó munkanap.. Nem kell 10 kávé, és főleg nem a mesterséges "kitudjamibőlkészülő" energiaitalok.

 

Finom, egészséges, és hihetetlen energiát ad! Ráadásul most verhetetlen akcióban juthatsz hozzá:

 

2-t fizetsz 3-at kapsz! 

 

Az akció minden ManukaSport energia gélre és mézporra érvényes, 2019. január 21 és 28. között.

 

 

 

A termékekért görgess lejjebb!

 

 

 

 

 

 Az energia gél tett több éves fejlesztés, tesztelés, és helyszíni vizsgálat eredménye, annak érdekében, hogy a legmagasabb minőségű energiát kapjon a szervezet akár edzés közben. Az egyedülálló formula egyesíti a természetes egészséget és energiaszükségletet, fokozza a lendületet rödid és hosszabb távon egyaránt

 

Ez a Manuka Sport energia gél segített Jozef Metelkának a 2016-is riói Paralimpián egy arany és egy ezüst érmet nyert szeptemberben a Rio Velodrome-ban.

 

Ezek az egyetlen olyan sport termékek, amelyek új-zélandi manuka mézet tartalmaznak. Lassan felszívódó gyümölcscukor, a gyorsan felszívódó szőlőcukor, az egyedülálló természetes összetevők és a hozzáadott elektrolitok segítik a sportolókat a siker eléréséhez. A Manuka Sport termékek a WADA által bevizsgáltak, így a sportolók is a legnagyobb nyugalommal használhatják ezeket a manuka mézes energia készítményeket.

 

Összehasonlítva más gélekkel-porokkal a piacon, itt  a vezető összetevő a manuka méz. A manuka méz forrása Új-Zéland, ami egy természetes forrása a feldolgozatlan fruktóznak  és glükóznak. Közvetlenül a véráramba kerülve szállít gyors és egyben tartós energiát. A manuka méz tartalmaz 80% szénhidrátot, 18% vizet és 2% vitamint, ásványi anyagokat és aminosavakat.

 


Vevővélemény a manuka sport gélről: 


"Szia Józsi! Eszméletlen jó a cucc! Ma is bent voltam sokáig az irodában - olyan este 7 körül benyomtam egy gélt, dolgoztam tovább, majd ránéztem a piros, digitális órára 9:03-kor. És ez nem 21 órát ír ki, hanem este is 9-et. Erre az ugrott be, hogy még csak 9 óra, még bőven van idő délig... Mire rájöttem, hogy este van! :-) Tényleg azt hittem, éreztem, hogy délelőtt... Úgyhogy most rendelek egy tonnával :-)"  (Szász Mátyás, cégtulajdonos, Szentendre)"


 

 

+1 jó hír, aminek biztos hogy örülni fogsz:

 

Most minden Influenza-űző manuka mézhez és méhpempőhöz verhetetlen áron juthatsz hozzá!  Kattints ide és nézd meg ezeket is >>>

 

 

Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu