MézBolondok napja

Visszaadjuk vásárlásod értékének 25%-át!
Minden bolondok napi vásárlónk visszakapja vásárlása értékének 25%-át hűségpontként!

Meg(méz)bolondultunk! Minden vásárló, aki a mai napon, 2023. április elsején bármit rendel a webáruházból, visszakapja vásárlása értékének 25%-át hűségpontok formájában. Mi így ünnepeljük a Bolondok napját! Minél nagyobb értékben vásárolsz, annál több pontot írunk Neked jóvá hűségpontként, amit fél éven belül használhatsz fel. Nincs más teendőd, mint ma éjfélig kedvedre válogatni a termékeink közül:

Hűségpontjaidat akár már a következő webes vásárlásod alkalmával beválthatod, vagy gyűjtheted tovább is (de holnaptól már csak a szokásos 2%-ot kapod a mai 25% helyett). Figyelem, a hűségpontokat csak akkor tudja jóváírni a rendszerünk, ha regisztrált vásárlóként bejelentkezve vásárolsz, hiszen webáruházunk az e-mail címed alapján adja hozzá a felhasználói fiókodhoz a vásárlásoddal szerzett pontokat. Ha korábban már regisztráltál nálunk, és nem vagy belépve, akkor a vásárlás előtt mindenképpen jelentkezz be a jobb felső sarokban az e-mail címeddel és a hozzá tartozó jelszavaddal, ha pedig még nincs regisztrációd, arra kérünk, regisztrálj 2 perc alatt ide kattintva » hogy jóvá tudjuk írni Neked a mai vásárlásod értékének 25%-át hűségpontként.

Kattints a képre, válogass több mint 680 termékünk közül, és zsebeld be a vásárlásod értéke 25%-ának megfelelő hűségpontot:

Figyelem, a 25%-os hűségpont jóváírás csak a mai napon, azaz 2023. április elsején 00:00 órától éjfélig leadott online megrendelésekhez jár a vásárolt termékek összértéke 25%-ának megfelelő értékben; egy hűségpont egy forintot ér, és legkorábban a következő rendelésben használható fel. A hűségpont szállítási díjra nem váltható be, és az akció más kedvezményekkel nem vonható össze. Hűségpontokat gyűjteni csak akkor lehet, ha regisztrált felhasználóként, bejelentkezve történik a webes vásárlás. A gyűjtött hűségpontok a megrendelésed feldolgozását követően aktiválódnak, és 180 napig érvényesek. Amennyiben bármi kérdés merülne fel az akcióról vagy a hűségpontokkal kapcsolatban, hívd bizalommal ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (hétfő, kedd, szerda, péntek 9:00-17:00, csütörtök: 9:00-18:00, szombat és vasárnap: zárva) a +36 70 948-9940 telefonszámon, vagy írj nekünk az ugyfelszolgalat@mezbarlang.hu e-mail címre, és kollégáink készséggel segítenek.

Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu