Műanyagmentes július

Válaszd a műanyagmentes csomagolást és nyerj értékes ajándékokat!
Hallottál már a Műanyagmentes júliusról? És arról, hogy most nyerhetsz is vele?

Az ajándékcsomagokat nyerték:

A szerencsés nyerteseknek a Mézbarlang teljes csapata nevében szívből gratulálunk a nyereményekhez - és persze a műanyagmentességhez!

A sorsolást ide kattintva visszanézheted  »


Július a műanyagmentesség hónapja. Most mi is szeretnénk segíteni Neked abban, hogy a Te életed is környezettudatosabb legyen. A Mézbarlang Műanyagmentes július kampányában arra motiválunk Téged, hogy július hónapban műanyagmentes csomagolást kérj webes megrendelésedhez, hiszen így a Tiéd lehet az 5 db értékes mézes ajándékcsomagunk egyike! A nyeremények összértéke meghaladja a 100.000 Ft-ot!
Ezzel a szuper akcióval csatlakozott idén a Mézbarlang a Műanyagmentes júliushoz, melynek célja, hogy júliusban, egy hónapon keresztül próbáljunk meg nemet mondani az egyszer használatos műanyagokra, és valamilyen más, tartós alternatívát keressünk helyettük. Nincs más teendőd, mint választani webáruházunk közel 700 féle terméke közül, és házhozszállítással, műanyagmentes csomagolásban kérni. Ráadásul ahány ilyen rendelést leadsz, annyiszor kerül bele a neved a kalapba!

Nézd meg a Mézbarlang kisfilmjét a műanyagmentes júliusról: 


Így nyerheted meg az értékes ajándékokat:

Egész július hónapban játszhatsz: értékes ajándékcsomagokat sorsolunk ki azok között a vásárlóink között, akik 2023. július 1-től 31-ig a műanyagmentes csomagolást választják webes rendelésükhöz! És ehhez csupán annyit kell tenned, hogy a kampány ideje alatt házhozszállítással, műanyagmentes csomagolással bármit megrendelsz a webáruházból (a részletes feltételeket az oldal alján láthatod), így automatikusan bekerülsz a kalapba, és megnyerheted az 5 értékes mézes ajándékcsomag egyikét, amit természetesen műanyagmentes csomagolásban fogunk elküldeni a nyerteseknek. 
Sorsolás: 2023. augusztus 9-én szerdán délelőtt 8:50-kor. A sorsolást élőben közvetítjük Facebook oldalunkon! 
Tudtad? A Műanyagmentes Júliusként ismert, világszerte évről évre egyre népszerűbb kezdeményezés 2011-ben vette kezdetét: a Nyugat-ausztráliai Plastic Free Foundation találta ki ezt a "Műanyagmentes Július" nevű kampányt, amihez azóta közel 200 ország csatlakozott. 

De mi a baj a műanyaggal? 

A legnagyobb probléma a műanyagokkal az, hogy a teljes élettartamukhoz képest csak nagyon rövid ideig használjuk őket. Becslések szerint az évente megtermelt mintegy 300 millió tonna műanyagnak mintegy fele egyszer használatos műanyag, miközben óriási mennyiségű műanyag szemét termelődik. Ha rövid használatot követően eldobjuk őket, több száz, sőt akár ezer évbe is beletelhet, mire ezek lebomlanak. A kukába kidobott műanyagok jó esetben hulladéklerakóban, vagy hulladékégetőben végzik, de így is rengeteg műanyag kerül ki a természetbe, folyókba, óceánokba. 

Ez a hónap szóljon
 tehát az odafigyelésről: vigyél magaddal szatyrot a bevásárláshoz, ne csomagold fóliába vagy zacskóba az uzsonnádat, használj inkább anyagszalvétát. Ha ajándékot adsz valakinek, csomagold természetes anyagokba. 
Ne használj egyszer használatos evőeszközöket; ne kérj kupakot az elviteles kávédhoz, és ne kérj szívószálat az italodhoz sem. Amiből csak lehetséges, vásárolj kimérve, saját tárolóba; hordj magaddal kulacsot a palackos italok helyett, az ebédedhez pedig vigyél saját ételhordót a kedvenc kifőzdédbe, és így tovább. Ha csak egyet fogadsz meg ezek közül, máris látni fogod, hogy egyáltalán semmiféle kellemetlenség nem fog érni miatta - viszont máris eggyel kevesebb műanyagszemetet termeltél. Hidd el, hogy ez alatt az egy hónap alatt összegyűjtött ötletek és tapasztalatok az év további részére is pozitívan fognak hatni. Nézd meg, hogy a sorsoláson kívül mit tesz a Vezető Mézkedvelő és mit tesz a Mézbarlang a Műanyagmentes Júliusért »

Ebben a videóban pedig további tippeket láthatsz a műanyagmentes élethez:


A "Műanyagmentes július 2023" kampány hivatalos játékszabályzata

1. A játék neve és rövid leírása

"Műanyagmentes július 2023" nyereményjáték: 5 db értékes mézes ajándékcsomagot sorsolunk ki kb. 5x 20.000 Ft értékben azok között a vásárlóink között, akik 2023. július 1-31. között a műanyagmentes csomagolást választják webes rendelésükhöz! Műanyagmentes webes megrendeléseddel automatikusan bekerülsz a kalapba, ahonnan 2023. augusztus 9-én szerdán 8:50-kor kisorsolunk 5 szerencsés nyertest. A sorsolást élőben közvetítjük a Mézbarlang Facebook oldalán.


2. A játék szervezője és lebonyolítója, adatkezelője

A játék szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Mézédes Otthon Kft. (Cg.: 13-09-144973, Asz.: 22986511-2-13, Szh.: 1042 Budapest, Árpád út 52., NAIH Engedély: NAIH-95622), továbbiakban Szervező. 


3. A játékban részt vevő személyek és a részvétel feltételei

A játékban kizárólag azon 18. életévüket betöltött, kizárás alá nem eső természetes személy (továbbiakban Játékos) vehet részt, aki a játék időtartama alatt, azaz 2023. július 1-én-én 00:00 és 2023. július 31-én 24:00 között megrendelést ad le a Mézbarlang webáruházában, és a termékeket házhozszállítással, műanyagmentes csomagolásban kéri. A játékban nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai és ezen személyeknek a Ptk. 8:1 §-ában rögzített hozzátartozói és közeli hozzátartozói. Felhívjuk a Játékosok figyelmét, hogy a Játék nem áll kapcsolatban sem a Facebookkal, azt a Facebook semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy szervezi, így a Facebookot jelen nyereményjátékból eredően, vagy azzal kapcsolatban felelősség semmilyen tekintetben nem terheli, panaszkezelésre nem köteles és nem is jogosult. A nyereményjáték tartalmáért kizárólag a Szervező felelős. A nyereményjátékban való részvétel kizárólag a jelen szabályzatban foglalt feltételekkel lehetséges. A nyereményjátékban való részvétellel a Résztvevő kifejezetten elfogadja a jelen részvételi feltételeket.


4. A játék menete

Ha a Játékos a játék időtartama alatt, 2023. július 1-én 00:00 és 2023. július 31-én 24:00 között online megrendelést ad le a Mézbarlang webáruházában, és a megrendelt termékeket házhozszállítással, műanyagmentes csomagolásban kéri, valamint azokat:

  • a megrendelés leadásakor azonnal online bankkártyás fizetéssel kifizeti;
  • vagy banki átutalás esetén legkésőbb az utalása 2023. augusztus 7-én 24:00 óráig beérkezik;
  • vagy utánvét esetén a csomagját 2023. augusztus 7-ig átveszi,

akkor 2023. augusztus 9-én szerdán délelőtt 8:50-kor automatikusan sorsoláson vesz részt, ahol megnyerheti a Szervező által felajánlott 5 db értékes tárgynyeremény-csomag egyikét.

A játékban tehát kizárólag azok az online vásárlók vesznek részt, akik a játék ideje alatt a webáruházból rendelnek műanyagmentes csomagolással és a termékeket ki is fizetik. A telefonon, Facebook üzenetben, kommentben, e-mailben vagy bármi egyéb módon leadott megrendelések ebben a játékban nem vesznek részt. A sorsoláson minden Játékos neve annyiszor kerül be a játékba, ahány teljesített műanyagmentes megrendelése volt július hónapban. Több rendelés leadása tehát növeli a Játékos nyerési esélyeit!


5. A játék időtartama

A játék 2023. július 1-én szombaton 00:00-tól 2023. július 31-én hétfőn éjfélig tart.


6. Nyeremények

A műanyagmentes csomagolást kérők között a Mézédes Otthon Kft. falajánlásával értékes tárgynyereményeket sorsolunk ki. A nyeremény 5 db értékes mézes ajándékcsomag, kb. 5x 20.000 Ft értékben. A nyereményekkel kapcsolatban felmerülő esetleges adóterheket a Szervező viseli, ezzel kapcsolatos egyéb adóteher a nyertest nem terheli. 


7. A sorsolás időpontja

A sorsolásokat a Szervező végzi. A sorsolás helyszíne a Szervező fióktelephelye (Mézbarlang Üzlet, 1042 Budapest, Árpád út 52.). A nyertesek kisorsolására 2023. augusztus 9-én szerdán délelőtt 8:50-korkor kerül sor. A sorsolást élőben közvetítjük a Mézbarlang Facebook oldalán.


8. A nyeremények átadása, átvétele

A játékban való részvétel hiányosságáért/hibájáért, az internetes rendszer lassúságáért, leállásáért a Szervező nem vállal felelősséget. A nyeremény készpénzre nem váltható, másra át nem ruházható. Egy Játékos csak 1 alkalommal egy nyereményt nyerhet. A nyereményt természetesen műanyagmentes csomagolásban adjuk fel a nyerteseknek a sorsolást követen, vagy a nyertesek személyesen is átvehetik újpesti üzletünkben.

A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a játékból azon Játékost, aki nem felel meg a részvételi feltételeknek. A nyertesek a megrendelésükben megadott telefonszámukon, illetve e-mail címükre kiküldött e-mailben kapnak tájékoztatást a sorsolást követő 1 munkanapon belül. Amennyiben a nyertes Játékosok telefonon nem elérhetőek, illetve az e-mailes értesítés kiküldését követő 48 órán belül az értesítést nem igazolják vissza, úgy a Szervező tartalék nyerteseket jelöl ki. A Játékos nyertessége esetén nevét a Szervező nyilvánosságra hozhatja.

A Szervező kizárhatja a játékból azt a Játékost, aki számára a nyereményt azért nem lehet átadni, mert kiskorú (azaz a sorsolás napjáig nem töltötte be a 18. életévét), vagy mert az általa megadott egyéb személyes adatok nem valósak, vagy tévesek, vagy a Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen játékszabályzatban írt feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.


9. Adatkezelés, adatvédelem

A játékban résztvevő minden Játékos részvételével automatikusan elismeri, hogy teljes körűen megismerte és megértette a jelen Játékszabályzatot, valamint a Mézbarlang Adatkezelési Szabályzatát, és ezeket feltétel nélkül elfogadja, valamint tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, adatai kezelését a Mézédes Otthon Kft. szigorúan bizalmasan, a vonatkozó jogszabályi előírások betartásával végzi. Adatkezelő: Mézédes Otthon Kft. (Cg.: 13-09-144973, Asz.: 22986511-2-13, Szh.: 2016 Leányfalu, Akácos út 33/b., NAIH Engedély: NAIH-95622).

A Játékos a játékban való részvételével hozzájárul, hogy a Mézédes Otthon Kft. a Játékos személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím, telefonszám) díjmentesen nyilvántartásba vegye, és a jelen játék lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje, továbbá saját marketingtevékenysége során felhasználja.

A Játékos a játék teljes időtartama alatt leiratkozhat a játékról és kérheti regisztrációja törlését az ugyfelszolgalat@mezbarlang.hu címen. A Játékos egyúttal tudomásul veszi, hogy amennyiben kérelmére a játék érvényes időtartamának befejezése előtt következik be személyes adatainak törlése, akkor a Játékosnak a játékban való részvétele – a nyereményre való jogosultságával együtt – megszűnik. 


10. Kizárás a játékból

A Szervező jogosult kizárni a játékból azt a Játékost, aki a játékban tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni. Kizárásra kerülnek azok a személyek, akik meg nem engedett eszközt használnak (pl. hacker programot, vírust, trójai szoftvert stb.) vagy más manipuláció útján szereznek jogosulatlan előnyt. Szintén kizárható a Játékból az, aki harmadik személy nevében játszik (a harmadik személy előzetes tájékoztatása és hozzájárulása nélkül). A Szervező kizárja a felelősségét a rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

A Szervező fenntartja a jelen játékszabály módosításának jogát. A Szervező kizárja felelősségét a játékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló tévedésért.

 

simplepay_hu