Legyen péntek 13. a szerencsenapod!

Nyerj bio manukamézet 48.910 Ft értékben
csak vásárolj ma, május 13-án pénteken bármit a webáruházból!

Legyen péntek 13. a szerencsenapod! Vásárolj BÁRMIT ma (azaz 2022. május 13-án) éjfélig a webáruházból, és nyerd meg az 500 grammos MGO 550+ erősségű BIOSOTA bio manukamézet, amivel 100%-ban természetes módon veheted fel a harcot a vírusok, baktériumok és gombák ellen.

Minden mai webes vásárló automatikusan bekerül a kalapba, ahonnan az Internet világnapján, május 18-án szerdán 11:00-kor kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki megnyeri a közel 50.000 Ft értékű manukamézet. A sorsolást élőben közvetítjük Mézkedvelők klubja Facebook oldalunkon. Nincs más teendőd, mint a gombra kattintani, és választani valamit a közel hétszázféle termékünk közül:


A "Nyerj bio manukamézet 48.910 Ft értékben" c. nyereményjáték hivatalos játék- és adatvédelmi szabályzata

1. A játék neve és rövid leírása

"Nyerj bio manukamézet 48.910 Ft értékben" nyereményjáték: ha értékhatártól függetlenül BÁRMIT vásárolsz 2022. május 13-án pénteken a webáruházunkból, akkor automatikusan bekerülsz a kalapba, ahonnan 2022. május 18-án szerdán 11:00 órakor kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki 1 üveg 500 grammos MGO 550+ erősségű BIOSOTA bio manukamézet nyer.


2. A játék szervezője és lebonyolítója, adatkezelője

A játék szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Mézédes Otthon Kft. (Cg.: 13-09-144973, Asz.: 22986511-2-13, Szh: 1042 Budapest, Árpád út 52., NAIH Engedély: NAIH-95622), továbbiakban Szervező.


3. A játékban részt vevő személyek és a részvétel feltételei

A játékban kizárólag azon 18. életévüket betöltött, kizárás alá nem eső természetes személy (továbbiakban Játékos) vehet részt, aki a játék időtartama alatt, 2022. május 13-án pénteken 00:00 és 24:00 között online rendelést ad le a www.mezbarlang.hu webáruházban. A játékban nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai és ezen személyeknek a Ptk. 8:1 §-ában rögzített hozzátartozói és közeli hozzátartozói. Felhívjuk a Játékosok figyelmét, hogy a Játék nem áll kapcsolatban sem a Facebookkal, azt a Facebook semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy szervezi, így a Facebookot jelen nyereményjátékból eredően, vagy azzal kapcsolatban felelősség semmilyen tekintetben nem terheli, panaszkezelésre nem köteles és nem is jogosult. A nyereményjáték tartalmáért kizárólag a Szervező felelős. A nyereményjátékban való részvétel kizárólag a jelen szabályzatban foglalt feltételekkel lehetséges. A nyereményjátékban való részvétellel a Résztvevő kifejezetten elfogadja a jelen részvételi feltételeket.


4. A játék menete

Ha a Játékos a játék időtartama alatt online megrendelést ad le a Mézbarlang webáruházában, valamint azokat:

  • a megrendelés leadásakor azonnal online bankkártyás fizetéssel kifizeti;
  • vagy banki átutalás esetén legkésőbb az utalása 2022. május 17-én 24:00 óráig beérkezik;
  • vagy utánvét esetén a csomagját 2022. május 17-ig átveszi,

akkor 2022. május 18-án automatikusan sorsoláson vesz részt, ahol megnyerheti a Szervező által felajánlott értékes tárgynyereményt, az 500 grammos MGO 550+ erősségű BIOSOTA bio manukamézet.

A játékban tehát kizárólag azok az online vásárlók vesznek részt, akik a játék ideje alatt a webáruházból rendelnek, és a megrendelt terméke(ke)t ki is fizetik. Az előzetes webáruházas rendelés nélküli személyes vásárlások, illetve a telefonon, Facebook üzenetben, kommentben, e-mailben vagy bármi egyéb módon leadott, illetve a határidőig ki nem fizetett megrendelések ebben a játékban nem vesznek részt. A sorsoláson minden Játékos csak egyszer szerepelhet. A rendelések több részletben történő leadása nem növeli a Játékos nyerési esélyeit.


5. A játék időtartama

A játék 2022. május 13-án pénteken 00:00-tól 2022. május 13-án éjfélig tart.


6. Nyeremény

A 2022. május 13-i online vásárlóink között egy üveg 500 grammos MGO 550+ erősségű BIOSOTA bio manukamézet sorsolunk ki 48.910 Ft értékben, a Mézédes Otthon Kft. falajánlásával. Tovább a manukamézhez, amit meg lehet nyerni »

A nyereményekkel kapcsolatban felmerülő esetleges adóterheket a Szervező viseli, ezzel kapcsolatos egyéb adóteher a nyertest nem terheli.


7. A sorsolás időpontja

A sorsolásokat a Szervező végzi. A sorsolás helyszíne a Szervező fióktelephelye (Mézbarlang Üzlet, 1042 Budapest, Árpád út 52.). A nyertesek kisorsolására az Internet világnapján, 2022. május 18-án szerdán 11:00 órakor kerül sor. A sorsolást élőben közvetítjük Mézkedvelők klubja Facebook oldalunkon.


8. A nyeremények átadása, átvétele

A játékban való részvétel hiányosságáért/hibájáért, az internetes rendszer lassúságáért, leállásáért a Szervező nem vállal felelősséget. A nyeremény készpénzre nem váltható, másra át nem ruházható. Egy Játékos csak 1 alkalommal egy nyereményt nyerhet.

A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a játékból azon Játékost, aki nem felel meg a részvételi feltételeknek. A nyertes Játékos a megrendeléséhez tartozó telefonszámán illetve e-mail címére kiküldött e-mailben kap tájékoztatást a sorsolást követő 1 munkanapon belül. Amennyiben a nyertes Játékos telefonon nem elérhető, illetve az e-mailes értesítés kiküldését követő 48 órán belül az értesítést nem igazolja vissza, úgy a Szervező tartalék nyertest jelöl ki. A Játékos nyertessége esetén nevét a Szervező nyilvánosságra hozhatja.

A Szervező kizárhatja a játékból azt a Játékost, aki számára a nyereményt azért nem lehet átadni, mert kiskorú (azaz a sorsolás napjáig nem töltötte be a 18. életévét), vagy mert az általa megadott egyéb személyes adatok nem valósak, vagy tévesek, vagy a Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen játékszabályzatban írt feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.


9. Adatkezelés, adatvédelem

A játékban résztvevő minden Játékos részvételével automatikusan elismeri, hogy teljes körűen megismerte és megértette a jelen Játékszabályzatot, valamint a Mézbarlang Adatkezelési Tájékoztatóját, és ezeket feltétel nélkül elfogadja, valamint tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, adatai kezelését a Mézédes Otthon Kft. szigorúan bizalmasan, a vonatkozó jogszabályi előírások betartásával végzi. Adatkezelő: Mézédes Otthon Kft. (Cg.: 13-09-144973, Asz.: 22986511-2-13, Szh.: 2016 Leányfalu, Akácos út 33/b., NAIH Engedély: NAIH-95622).

A Játékos a játékban való részvételével hozzájárul, hogy a Mézédes Otthon Kft. a Játékos személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím, telefonszám) díjmentesen nyilvántartásba vegye, és a jelen játék lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje, továbbá saját marketingtevékenysége során felhasználja.

A Játékos a játék teljes időtartama alatt leiratkozhat a játékról és kérheti regisztrációja törlését az ugyfelszolgalat@mezbarlang.hu címen. A Játékos egyúttal tudomásul veszi, hogy amennyiben kérelmére a játék érvényes időtartamának befejezése előtt következik be személyes adatainak törlése, akkor a Játékosnak a játékban való részvétele – a nyereményre való jogosultságával együtt – megszűnik. 


10. Kizárás a játékból

A Szervező jogosult kizárni a játékból azt a Játékost, aki a játékban tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni. Kizárásra kerülnek továbbá azok a személyek, akik meg nem engedett eszközt használnak (pl. hacker programot, vírust, trójai szoftvert stb.) vagy más manipuláció útján szereznek jogosulatlan előnyt. Szintén kizárható a Játékból az, aki harmadik személy nevében játszik (a harmadik személy előzetes tájékoztatása és hozzájárulása nélkül). A Szervező kizárja a felelősségét a rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

A Szervező fenntartja a jelen játékszabály módosításának jogát. A Szervező kizárja felelősségét a játékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló tévedésért.

Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu