4 éves a Mézbarlang újpesti üzlete!

Garantált ajándék mai vásárlóinknak: akár egy üveg manukaméz
4 éves a Mézbarlang: nekünk van ma szülinapunk, mégis Te kapsz tőlünk ajándékot!

Vásárolj november 19-én szombaton legalább egy terméket a webáruházból, és válassz magadnak AJÁNDÉKOT a kosár oldalon! A vásárlásod értékétől függően akár egy üveg manukamézzel is megajándékozunk! Vagy látogass el ma újpesti üzletünkbe 9-17 óra között, és pörgesd meg a Mézbarlang szerencsekerekét az értékes ajándékokért!

Négy évvel ezelőtt ezen a napon, november 19-én nyitottuk meg a Mézbarlangot Újpesten. Ebből az alkalomból most mindenkit megajándékozunk, aki a mai nap folyamán (azaz 2022. november 19-én) nálunk vásárol! Személyes vásárlóink 9:00 és 17:00 között üzletünkben megforgathatják a Mézbarlang szerencsekerekét az értékes ajándékokért. Minden pörgetés nyer, hogy mit, az maradjon meglepetés!

Webes vásárlóink pedig kosárértéktől függően 2 féle ajándék: egy mézes, és egy féldrágaköves - igazgyöngyös közül választhatnak. Minél nagyobb értékben rendelsz webáruházunkból, annál nagyobb lesz a jutalmad!

Ilyen szuper ajándékok várják, hogy válassz közülük:

  • 11.000 Ft alatt: natúr mézes puszedli (670 Ft) VAGY egy piros jáde angyalka medál (1.160 Ft),
  • 11.001 - 22.000 Ft között: 400 g-os mézes sárgabarack lekvár (2.240 Ft) VAGY egy elegáns tenyésztett gyöngy csepp medál nyaklánccal (1.790 Ft),
  • 22.001 - 33.000 Ft között: 400 g-os Mézbarlang bogáncsméz (3.4700 Ft) VAGY egy csodaszép tenyésztett gyöngy nyaklánc többféle színben (4.690 Ft),
  • 33.001 Ft felett: BeeNatural MGO 100+ manukaméz (11.810 Ft) VAGY egy igazán exkluzív, 3 részes színes tenyésztett gyöngy szett (11.800 Ft) lesz a csomagodban, annak megfelelően, hogy melyiket kérted a webes rendelésed leadásakor.

Ahhoz tehát, hogy megkapd az ajándékod, a következőket kell tenned:

  • #1 Válassz BÁRMIT a mai napon, azaz 2022. november 19-én a webáruházból;
  • #2 Tedd a virtuális kosaradba, ami(ke)t venni szeretnél;
  • #3 A "Kosár" oldalon a "Megrendelés" gomb alatti részben  válaszd ki a mézes vagy ékszeres ajándékodat (kattints az "Ezt kérem" gombra az egyik ajándéknál);
  • #4 Menj végig legkésőbb ma éjfélig az online vásárlás teljes folyamatán, és a küldd el a megrendelést;
  • #5 Dőlj hátra, és várd a csomagod, benne a választott ajándékkal, vagy vedd át a pénztárnál, ha személyes átvétellel kérted rendelésedet.

Kezdésként nincs más dolgod, mint a fenti gombra vagy a lenti nagy képre kattintani, és választani valamit a közel nyolcszázféle termékünk közül, majd a kosár oldalon beletenni a Neked járó ajándékot a virtuális kosaradba.

Az ajándék-akcióban kizárólag a 2022. november 19-én leadott online megrendelések vesznek részt, a személyes vásárlókt szerencsekerék várja ma az üzletben 9:00-17:00 között. Figyelem, mivel ez a kampány automatikusan működik, ezért ha nem teszed bele a megrendelési folyamatban a kosár oldalon a "Megrendelés" gomb alatti részben a Neked járó ajándékot a virtuális kosaradba, akkor sajnos nem fogod megkapni :( Ha házhozszállítással kéred a rendelésedet, a csomagodban találod majd az ajándékodat. Az akció természetesen a személyes átvételre is vonatkozik: a kampány ideje alatt leadott személyes átvételes webes megrendelésekhez a pénztárnál vehető át az ajándék. Az akció a készlet erejéig érvényes, és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze. Az akcióban szereplő valódi ásványos és tenyésztett gyöngyös ékszerek "testvérbarlangunkból", a Gyöngybarlangból valók. Amennyiben elakadnál, vagy bármi kérdésed lenne a születésnapi kampánnyal kapcsolatban, ma 17:00-ig hívhatod ügyfélszolgálatunkat a +36 70 948-9940 telefonszámon.

simplepay_hu