5 éves a Mézbarlang újpesti üzlete!

Garantált ajándék mai vásárlóinknak: akár egy üveg manukaméz
5 éves a Mézbarlang: nekünk van ma szülinapunk, mégis Te kapsz tőlünk ajándékot!

Vásárolj november 19-én vasárnap legalább egy terméket a webáruházból, és válassz magadnak AJÁNDÉKOT a kosár oldalon! A vásárlásod értékétől függően akár egy üveg manukamézzel is megajándékozunk!

Öt évvel ezelőtt ezen a napon, november 19-én nyitottuk meg a Mézbarlangot Újpesten. Ebből az alkalomból most mindenkit megajándékozunk, aki a mai nap folyamán (azaz 2023. november 19-én) nálunk vásárol! Vásárlóink kosárértéktől függően 2 féle ajándék: egy mézes, és egy féldrágaköves - igazgyöngyös közül választhatnak. Minél nagyobb értékben rendelsz webáruházunkból, annál nagyobb lesz a jutalmad!

Ilyen szuper ajándékok várják, hogy válassz közülük:

  • 12.000 Ft alatt: vaníliás mézes puszedli (980 Ft) VAGY egy kék aranykő angyalka medál (1.960 Ft),
  • 12.001 - 24.000 Ft között: 220 g-os eszpresszó kávés mézkülönlegesség (2.970 Ft) VAGY egy elegáns tenyésztett gyöngy csepp medál nyaklánccal (1.790 Ft),
  • 24.001 - 36.000 Ft között: 220 g-os chilis és 220 g-os gyömbéres-mandarinos krémmézből álló mézválogatás (5.940 Ft) VAGY egy fiatalos, barack színű nyakláncból és karkötőből álló tenyésztett gyöngy ékszerszett (6.470Ft),
  • 36.001 Ft felett: BeeNatural MGO 100+ manukaméz (11.810 Ft) VAGY egy igazán elegáns barack színű, exkluzív barokk tenyésztett gyöngy nyaklánc (11.130 Ft) lesz a csomagodban, annak megfelelően, hogy melyiket kérted a webes rendelésed leadásakor.

Ahhoz tehát, hogy megkapd az ajándékod, a következőket kell tenned:

  • #1 Válassz BÁRMIT a mai napon, azaz 2023. november 19-én a webáruházból;
  • #2 Tedd a virtuális kosaradba, ami(ke)t venni szeretnél;
  • #3 A "Kosár" oldalon a "Megrendelés" gomb alatti részben válaszd ki a mézes vagy ékszeres ajándékodat (kattints az "Ezt kérem" gombra az egyik ajándéknál);
  • #4 Menj végig legkésőbb ma éjfélig az online vásárlás teljes folyamatán, és a küldd el a megrendelést;
  • #5 Dőlj hátra, és várd a csomagod, benne a választott ajándékkal, vagy vedd át a pénztárnál, ha személyes átvétellel kérted rendelésedet.

Kezdésként nincs más dolgod, mint a fenti gombra vagy a lenti nagy képre kattintani, és választani valamit a több mint 670 féle termékünk közül, majd a kosár oldalon beletenni a Neked járó ajándékot a virtuális kosaradba.

Az ajándék-akcióban kizárólag a 2023. november 19-én leadott online megrendelések vesznek részt. Figyelem, mivel ez a kampány automatikusan működik, ezért, ha nem teszed bele a megrendelési folyamatban a kosár oldalon a "Megrendelés" gomb alatti részben a Neked járó ajándékot a virtuális kosaradba, akkor sajnos nem fogod megkapni :( Ha házhozszállítással kéred a rendelésedet, a csomagodban találod majd az ajándékodat. Az akció természetesen a személyes átvételre is vonatkozik: a kampány ideje alatt leadott személyes átvételes webes megrendelésekhez a pénztárnál vehető át az ajándék. Az akció a készlet erejéig érvényes, és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze. Az akcióban szereplő valódi ásványos és tenyésztett gyöngyös ékszerek "testvérbarlangunkból", a Gyöngybarlangból valók.

Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu