Méz-Blog

Vélemények a méhpempőről

2018.09.29 18:00
Trepinszki József
Vélemények a méhpempőről

Méhpempő vevővélemények

Ezt a bejegyzést Kedves Vásárlóink írták. Én csak szerkesztettem. A méhpempőt nem véletlenül mondják életelixírnek. A most leírt tapasztalatok is erről tanúskodnak. Olvasd el és higgy! Más tapasztaiban, a méhpempőben és magadban. Tovább a vevővéleményekhez »

Azoktól, akik tesznek egészségükért


A méhpempő az egyik legjobban fogyó termékünk, ezért úgy gondoltam, néhány tanuságos méhpempő tapasztalatot közzéteszek itt. Igaz a weboldalon vannak ilyenek, de a webáruház mégsem lehet tapasztalatok gyűjteménye.

Íme:

 

"A méhpempőt a tél elején ettük, a hat éves kisfiammal és szinte egész télen nem voltunk betegek.Vitaminkészítményeket nem fogyasztunk csak mézet, virágport, propoliszt és méhpempőt és mindkettőnk vérképe tökéletes és nagyszerűen érezzük magunkat."

"Közel egy éve kezdtem el a méhpempő fogyasztását. Immunerősítő hatását már az elmúlt télen megtapasztaltam. Korábban gyakran megbetegedtem, többször megfáztam, fájt a torkom. Most nem betegszem meg olyan gyakran. Ha igen, akkor az könnyebb lefolyású, gyorsabban meggyógyulok. Vannak ízületi problémáim is. Úgy érzem már azok is enyhültek."

méhpempő"...amióta méhpempőt fogyasztok, rezisztens vagyok a vírusos,bacilusos fertőzésekkel szemben,mivel rendkívüli módon erősíti az immunrendszert.Ajánlani tudom mindenkinek!" "A pempőt a lányaimnak vásároltam... A lányok kirobbanó tetterőről, szép bőrről és kiegyensúlyozottságról számoltak be nekem."

"... A legnagyobb hatás, hogy tényleg nem voltunk betegek, főleg a 4 éves kislányom aki most ovis, könnyebben veszi az akadályokat. És még amit észrevettem, hogy nyugtató hatása is van, nem vagyok annyira ideges, sokkal több türelmem van ja és persze sokkal aktívabb, energikusabb vagyok..."


méhpempő"Influenza idején vásároltam a méhpempőt, az egész család kidőlt. A méhpempő hatására lerövidült a betegség ideje és nem is lettem újra beteg azóta." "Szerintem a méhpempőnek köszönhetően (bár kollégáim körülöttem sorban betegeskedtek), engem elkerült a télen szokásos megfázás és influenza." "Javítja az általános állóképességet. Amióta használom, nem voltam beteg. Segít a tavaszi vitaminhiányos időszakban..."

"Valószínűleg javítja az immunrendszer ellenálló képességét: a családban mindenki beteg volt a legutóbbi influenza járvány idején, nekem még az orrom sem folyt. Segített a gyomorégési panaszaimon is." "Csodaszernek tarom a méhpempőt.A tél elején a megfázásos betegségek megelőzésére kezdtem el fogyasztani.Azóta nem kaptam egy évben sem az influenzát."

 

"...Már 1 éve rendszeres fogyasztója vagyok, azóta nem voltam beteg, az izületi fájdalmaim megszüntek, a hőhullámok sem gyötörnek gyakran. Nem lettem 20 éves, de ugyanolyan erővel és lendülettel tudok dolgozni, mint akkor. A méhpempőn kivül, rendszeresen fogyasztok manuka mézet is." "Jó közérzet. Nem fáztam meg a nagy hidegek ellenére sem. Örülök, hogy megvettem"

"Jobb közérzet, fittebb érzés, erős immumvédelem: amióta szedem egyáltalán nem voltam influenzás, náthás, nem fájt a torkom, stb..."


méhpempő"Méhpempő segítségével estem teherbe, 3 éve nem voltam beteg, még megfázás sem!!!!!!"

"Egyenlőre csak annyit érzünk, hogy nem vagyunk betegek és az emésztésem jobb lett."


"A méhpempő egy csodálatos ajándék a természettől. Két hónapja dolgozom egy nagyon fontos munkán, és azért vásároltam a méhpempőt, hogy véletlenül se legyek beteg. Ez teljesült is. Teli vagyok energiával, semmiféle betegség nem ért, és még a klimaxos tüneteim is elmúltak. Ezentúl is fogyasztani fogom a méhpempőt."

"Nekem személy szerint nagyon jó volt az emésztési zavarokra, nagyon jó idegnyugtato, étvágyjavító ,a nap végére nem vagyok olyan fáradt,és a höhullámok sokkal kevesebbszer, és akkor sem olyan nagy erövel törnek rám .Az influenza is elkerült , annak ellenére hogy a családban többen elkapták."

"...A kislányom méhpempős mézet fogyaszt minden reggel egy teáskanállal, és ő is pár nap alatt átlendült a megfázáson, míg a kisfiam, aki nem hajlandó megenni semmilyen formában a mézet, hetek óta nem tud kilábalni belőle."

 

Gondolom...

... ennyi "adalék" meggyőző lehet azoknak is, akik azért nem fogyasztottak eddig méhpempőt, mert kétkednek a hatást illertően.


Tény: "macerás"-abb dolog tiszta méhpempőt fogyasztani, egyszerűbb és gyorsabb bekapni egy-két gyógyszert. De manapság már a kényelmes dolgok ritkán jönnek be....

 

Az Egészség Legyen Veled!
TJ - vezető mézkedvelő

Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu