Méz-Blog

Versíró Pályázat

2021.03.19 13:00
Trepinszki József
Versíró Pályázat

Vegyél részt a Mézbarlang Versíró Pályázatán és nyerj értékes mézes ajándékcsomagot

Meghosszabbítva április 5-én éjfélig! Írj egy tetszőleges terjedelmű verset, aminek a szövegében valahol szerepel a "Mézbarlang" szó, kivéve a címében, mert az túl könnyű lenne :) Küldd el nekünk a verset "Versíró pályázat" tárggyal az ugyfelszolgalat@mezbarlang.hu címre, az e-mailbe írd bele a nevedet és a telefonos elérhetőségedet, hogy értesíteni tudjunk, ha a Te versed lesz a két legjobbnak ítélt pályamű egyike! Eredményhirdetés: 2021. április 15-én csütörtökön. További részletek itt »

 

Versíró pályázat
Írj verset és nyerj értékes mézes ajándékcsomagot - MEGHOSSZABBÍTVA április 5-ig!

FRISSÍTÉS: mivel pályázatunk óriási sikert aratott, és eddig több mint 100(!) vers érkezett be hozzánk, ezért úgy döntöttünk, a beküldési határidőt Húsvét hétfőn éjfélig meghosszabbítjuk. Ha eddig valamiért nem volt időd rímeket faragni, akkor a négynapos húsvéti hétvége alatt kényelmesen megteheted. Ha pedig küldtél már nekünk verset, akkor írhatsz egy újabbat, hiszen egy pályázó több költeményt is beküldhet, a lényeg, hogy mindegyiknek a szövegében szerepeljen a "Mézbarlang" szó.

Mindenkiben lakozik egy költő, sőt, valószínűleg Te, aki most e sorokat olvasod, is írtál már verset. Itt a remek lehetőség, hogy elővedd a kreativitásod és persze a költői vénád: ünnepeld velünk március 21-ét, a Költészet Világnapját! Az UNESCO (az ENSZ Oktatási, Tudományos és Kulturális Szervezete) ugyanis 1999-ben kijelölte ezt a napot azzal a céllal, hogy a költői kifejezés révén támogassa a nyelvi sokféleséget és növelje a veszélyeztetett nyelvek megismerésének lehetőségét. Versíró pályázatunkkal most mi, a Mézbarlang is szeretnénk csatlakozni ehhez a célkitűzéshez:

Írj egy verset, amiben szerepel a "Mézbarlang" szó, és küldd el nekünk az ugyfelszolgalat@mezbarlang.hu címre 2021. április 5-én hétfőn éjfélig.

A Mézbarlang dolgozói által legjobbnak ítélt két pályamű íróját értékes mézes ajándékcsomaggal jutalmazzuk, eredményhirdetés a pályázat meghosszabbítása miatt március 30. helyett két héttel később, április 15-én csütörtökön lesz. Részletek és részvételi feltételek a kép alatti részben.

A "Mézbarlang Versíró Pályázat" részvételi feltételei

1. A Versíró Pályázat időtartama, szervezője és adatkezelője

Verseket beküldeni a pályázat meghosszabbítása miatt 2021. március 28-án vasárnap éjfél helyett egészen 2021. április 5-én hétfő éjfélig lehet. A Versíró Pályázat szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Mézédes Otthon Kft. (Cg.: 13-09-144973, Asz.: 22986511-2-13, Szh.: 1042 Budapest, Árpád út 52., NAIH Engedély: NAIH-95622), továbbiakban Szervező.

2. A Versíró Pályázaton részt vevő személyek és a részvétel feltételei

Jelen Versíró Pályázaton kortól függetlenül részt vehet minden kizárás alá nem eső természetes személy (továbbiakban Pályázó), aki legkésőbb 2021. április 5-én éjfélig elküldi a "Mézbarlang" szót tartalmazó tetszőleges terjedelmű és témájú versét az ugyfelszolgalat@mezbarlang.hu címre. Az e-mailbe írd bele a neved és a telefonszámod, az e-mail tárgyába pedig ezt kérjük beírni: Versíró pályázat. A Mézbarlang szó a vers szövegében bárhol (akár többször is) szerepelhet, kivéve a címét (úgy túl könnyű lenne). A téma tetszőleges, de azért örülnénk neki, ha a mézről vagy a méhekről (a legjobb persze, ha mindkettőről) is szó esne benne. Egy pályázó több verssel is pályázhat, azaz bármennyi verset beküldhet.

A pályázaton nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai és ezen személyeknek a Ptk. 8:1 §-ában rögzített hozzátartozói és közeli hozzátartozói. A pályázaton való részvétel kizárólag a jelen szabályzatban foglalt feltételekkel lehetséges. A pályázaton történő részvétellel a Résztvevő kifejezetten elfogadja a jelen részvételi feltételeket.

3. Értékelés és eredményhirdetés

A beküldött pályaműveket a Mézbarlang munkatársai fogják elemezni és értékelni. Az általuk legjobbnak ítélt 2 vers írója egy-egy értékes mézes ajándékcsomagot kap. A nyereményekkel kapcsolatban felmerülő esetleges adóterheket a Szervező viseli, ezzel kapcsolatos egyéb adóteher a nyertest nem terheli. Az eredményhirdetésre 2021. március 30. helyett a pályázat meghosszabbítása miatt 2021. április 15-én csütörtökön kerül sor a Szervező fióktelephelyén (Mézbarlang Üzlet, 1042 Budapest, Árpád út 52.), a nyerteseket telefonon értesítjük (ezért is fontos, hogy a versedet tartalmazó e-mailbe írd be a neved és a telefonszámod).

4. A nyeremények átadása, átvétele

A Versíró Pályázaton való részvétel hiányosságáért/hibájáért, az internetes rendszer lassúságáért, leállásáért a Szervező nem vállal felelősséget. A nyeremény készpénzre nem váltható, másra át nem ruházható. Egy győztes pályázó csak egy alkalommal egy ajándékcsomagot kaphat. A nyereményt GLS futárszolgálattal adjuk fel a nyerteseknek az eredményhirdetést követen, vagy a győztes személyesen is befáradhat érte üzletünkbe nyitvatartási időben (hétfő, kedd, péntek: 9:00-17:00; szerda, csütörtök: 9:00-18:00; szombat, vasárnap: zárva).

A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a Versíró Pályázatból azon Pályázót, aki nem felel meg a részvételi feltételeknek. A nyertesek az általuk e-mailben megírt telefonszámukon, illetve az e-mail címükre kiküldött levélben kapnak tájékoztatást az eredményhirdetést követő 1 munkanapon belül. Amennyiben a győztes Pályázó telefonon nem elérhető, illetve az e-mailes értesítés kiküldését követő 48 órán belül az értesítést nem igazolja vissza, úgy a Szervező tartalék nyertest jelöl ki. A Pályázó nyertessége esetén nevét a Szervező nyilvánosságra hozhatja.

A Szervező kizárhatja a Versíró Pályázatból azt a Pályázót, aki számára a nyereményt azért nem lehet átadni, mert az általa megadott személyes adatok nem valósak, vagy tévesek, vagy a Pályázó egyéb okból nem felel meg a jelen részvételi szabályzatban írt feltételeknek. A Pályázó téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

5. Adatkezelés, adatvédelem

A pályázaton résztvevő minden Pályázó a részvételével automatikusan elismeri, hogy teljes körűen megismerte és megértette a jelen Részvételi szabályzatot, valamint a Mézbarlang Adatkezelési Szabályzatát, és ezeket feltétel nélkül elfogadja, valamint tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, adatai kezelését a Mézédes Otthon Kft. szigorúan bizalmasan, a vonatkozó jogszabályi előírások betartásával végzi. Adatkezelő: Mézédes Otthon Kft. (Cg.: 13-09-144973, Asz.: 22986511-2-13, Szh.: 2016 Leányfalu, Akácos út 33/b., NAIH Engedély: NAIH-95622).

A Pályázó a pályázaton való részvételével hozzájárul, hogy a Mézédes Otthon Kft. a Pályázó személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím, telefonszám) díjmentesen nyilvántartásba vegye, és a jelen pályázat lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje, továbbá saját marketingtevékenysége során felhasználja. A Pályázók, mint a beküldött versek szerzői hozzájárulnak, hogy verseiket nevükkel együtt közzétegyük a Mézbarlang weboldalán és Facebook oldalán.

A Pályázó a pályázat teljes időtartama alatt leiratkozhat a Pályázatról, és kérheti regisztrációja törlését az ugyfelszolgalat@mezbarlang.hu címen. A Pályázó egyúttal tudomásul veszi, hogy amennyiben kérelmére a Pályázat érvényes időtartamának befejezése előtt következik be személyes adatainak törlése, akkor a Pályázónak a Versíró pályázaton való részvétele – a nyereményre való jogosultságával együtt – megszűnik.

6. Kizárás a Versíró Pályázatból

A Szervező jogosult kizárni a Pályázatból azt a Pályázót, aki a Versíró Pályázaton tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni. Kizárásra kerülnek azok a személyek, akik meg nem engedett eszközt használnak (pl. hacker programot, vírust, trójai szoftvert stb.) vagy más manipuláció útján szereznek jogosulatlan előnyt. Szintén kizárható a Versíró Pályázatból az, aki más által írt költeményt küld be a saját nevében, illetve más személy nevében vesz részt a megmérettetésben (a tényleges szerző személyének előzetes tájékoztatása és hozzájárulása nélkül). Valamint automatikusan kizárásra kerülnek az obszcén, trágár szövegeket tartalmazó pályaművek beküldői is.

A Szervező kizárja a felelősségét a rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse. A Szervező fenntartja a jelen részvételi szabályzat módosításának jogát. A Szervező kizárja felelősségét a Versíró Pályázattal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló tévedésért.

Sok sikert kíván minden Pályázónak a Mézbarlang csapata, várjuk a további költeményeket egészen április 5-én hétfő éjfélig!

A Vírusmentes Egészség Legyen Veled!
TJ – vezető mézkedvelő

Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu