Forgive esszenciális olajkeverék 5ml (doTERRA)

Raktárkészlet: VAN
Forgive esszenciális olajkeverék 5ml (doTERRA)

A megújulás keveréke

Segít feldolgozni a harag és a bűntudat érzését, miközben támogatja az elégedettséget, megkönnyebbülés és türelem felszabadító érzéseit. 

12 200 Ft
Egységár: 2 440 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 244 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

FORGIVE – megbocsátás

Ez a keverék azért született, hogy segítsen a megbocsátani vágyóknak. Köztudott, hogy a másoknak való megbocsátás felszabadít. Ez a keverék különösen hasznos, ha valaki cinikusnak érzi magát, vagy a legrosszabbat várja másoktól. Ahelyett, hogy a jót keresné a többiekben, negatív fényben látja őket. Hajlamos arra, hogy igazolva lássa mások hibáztatását saját személyes helyzete vagy balsorsa miatt.

A Forgive arra tanít, hogy mindenki együtt tanul és fejlődik. Lesznek hibák és vétkek, de ezeket megbocsátással, jóindulattal kell megközelíteni. A Forgive arra szólít, hogy engedjük el a keserűséget, az ellenségeskedést, és az emberi család részeként, úgy tekintsünk másokra, mintha mindenki mi magunk lenne, kiterjedtebb formában. Emlékeztet, hogy az Aranyszabálynak megfelelően éljünk, tehát úgy bánjunk másokkal, ahogy szeretnénk, hogy velünk bánjanak. Ösztönöz, hogy szabadítsuk fel magunkat azáltal, hogy felismerjük, mások általában képességeikhez mérten a legjobbat nyújtják, így irgalmat és bocsánatot érdemelnek. Segíti a megnyugvást, megelégedettséget, türelmet a harag és a bűnösség érzés ellen hat.

Segíti a megbocsátást, akár magadnak is.
Felszabadító, könnyebbé tesz.
Segíti a tovább lépést.
Ellensúlyozza: negatív érzelmeket, düh, bűntudat érzését, lelkiismeret-furdalást, keserűséget, elégedetlenséget.

ÖSSZETEVŐK: Spruce (lucfenyő), Bergamot, Juniper Berry, Myrrh, Arborvitae, Nootka Tree (Nutka ciprus), Thyme, Citronella.

Ajánlott használat:
AROMATIKUS: lélegezd be az üvegből, párologtasd.
HELYI: 1-3 cseppet hígíts fel vivőolajban és kend a szív fölé, nyakra, csuklóra vagy a fül mögé. Érzékeny bőrűeknél és gyerekeknél csak higítva használható.

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
MDOTFORGIVEEOK5