Manukaméz MGO 550+ kétheti csomag, 14x12g (Biosota)

Raktárkészlet: VAN
Manukaméz MGO 550+ kétheti csomag, 14x12g (Biosota)
Manukaméz MGO 550+ kétheti csomag, 14x12g (Biosota)
Manukaméz MGO 550+ kétheti csomag, 14x12g (Biosota)
Manukaméz MGO 550+ kétheti csomag, 14x12g (Biosota)

Újdonság: 14 napi adag betegség esetén


31 780 Ft
Egységár: 189 167 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 636 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Magyarországon csak nálunk!

 

Könnyen magadnál tarthatod, egy db egy napra elegendő. Nem kell kanalazni, könnyű kinyitni, egyszerűen felhasználhatod. Családi kirándulásoknál és üdüléseknél is ideális. Munkahelyre is magaddal viheted.

A Biosota a világ legritkább és legerősebb manukamézeit állítja elő, nagyobb mennyiségű metil-glioxállal (MGO) és garantáltan 100%-ban bio minősítéssel. Különös gondot fordítanak a méhkaptárak elhelyezésére valamint a nektárgyűjtésre, és annak biztosítására, hogy minden manukaméz nagyon magas mennyiségű különleges antibakteriális vegyületet tartalmazzon.

A manukamézek magas szintű non-peroxid aktivitással (NPA) és egyedi Leptospermum faktorral (ULF) rendelkezik, amely minősítési rendszer összehasonlítja baktériumölő erejét a standard fenolos oldatokkal. Minél magasabb ez a szám, annál erősebb antibakteriális tulajdonsága van.

Az ausztrál minősített organikus méznek is szigorú követelményeknek kell megfelelnie, beleértve a méhkaptárak elhelyezését, amelyeknek legalább öt kilométer távolságra kell lenniük a főbb autópályáktól, mezőgazdasági földterületektől, ipartól vagy lakható épületektől. Ezenkívül a mézet alacsony hőmérsékleten dolgozzák fel, ami garantálja az összes jótékony összetevő megőrzését. Ezért nevezik nyers méznek. A Biosota garantálja azt is, hogy mézeiket szennyezésmentes környezetben állítják elő és csomagolják, és minden szempontból nagy körültekintéssel kezelik.

Ehhez a rendkívül magas minőség eléréséhez különleges tudományos és ipari ismeretekre, valamint gondos gyűjtésre van szükség, amelyek a Biosota manukamézeket rendkívül ritka, megkülönböztethető és a legerősebb mézzé varázsolják a világon.

Az ausztrálok úgy gondolják, hogy ez a manukaméz a legjobb a világon. Minden mézük bio, nyers, nem hőkezelt és hidegen extrahált, hogy a méz kivételes és egyedi ízét biztosítsa. A mézet Ausztrália legegyszerűbb és legtávolabbi helyeiről gyűjtik, olyan helyekről, amik rendkívül ritkák. Ezért is tud minden tétele bio (organikus) minősítést elérni.

Javasolt fogyasztás: napi 1db (12g) tasak

Hatékony az olyan baktériumokkal szemben is, amelyek rezisztensek az antibiotikumokra.

 

Kiszerelés: 12g x 14db = 168g

Származási hely: Ausztrália


Csomagodat már a következő munkanapon kiszállítjuk, ha 13:00 óráig leadod a megrendelésedet, és minden van készleten, amit kértél!

 

 

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
MBMGO55012G14
Tömeg
187 g/db
simplepay_hu