Ajándék nyaklánc Valentin napra

Tőlünk Neked, Valentin-napra, szeretettel:
minden online vásárlónak mézkalcit medálos nyaklánc jár a mai megrendeléséhez!

Minden vásárlót, aki a mai napon, 2023. február 14-én kedden rendel valamit webáruházunkból, megajándékozunk egy csodaszép mézkalcit medálos nyaklánccal. Mi ezzel kívánunk boldog Bálint-napot! Az ajándék nincs vásárlási értékhatárhoz kötve, bármit is rendelsz ma éjfélig, a csomagodban megtalálod majd a nyakláncodat, egyéb teendőd nincs. Az akció természetesen a személyes átvételre is vonatkozik: a kedden leadott webes megrendelésekhez a pénztárnál átvehető az ajándék nyaklánc.

Ha hölgy vásárlónk vagy, akkor viseld egészséggel, ha pedig férfiként rendelsz, akkor egyszerűen csak add tovább a nyakláncot egy számodra kedves hölgynek, biztosan örülni fog neki. A nikkelmentes lánc 45-50 cm hosszú, a mézkalcit medál kb. 2 cm-es (mindegyik medál egyedi formájú, így eltérhet a képen látottól). 

Kattints a képre és válassz valamit a több mint hétszázféle termékünk közül, hogy garantáltan Tiéd legyen a mézkalcit medálos nyakláncok egyike:

Az ajándék nyaklánc testvérbarlangunk, a Gyöngybarlang kínálatából való. Figyelem, az ajándék mézkalcit medálos nyaklánc csak a ma, 2023. február 14-én éjfélig leadott online megrendelések mellé jár a készlet erejéig. Egy vásárlónak, azaz egy névre / címre csak egy nyakláncot adunk. Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze. És végül, de nem utolsó sorban boldog Valentin napot kívánunk mindenkinek, aki ezt olvassa! 

simplepay_hu