Támogassuk a koraszülötteket

Állj egy jó ügy mellé: pici segítség a PICiknek
Támogassuk együtt a Máthé Erzsi Alapítványt a Koraszülöttekért!

Támogatás a Mézbarlangban | Támogatás a Gyöngybarlangban »

Augusztusban a Mézbarlang és a Gyöngybarlang egy olyan közös kezdeményezéssel állt elő, amivel szeretnénk felhívni vásárlóink figyelmét arra, hogy mennyire fontos a koraszülöttek és családjaik támogatása.

Ebben a hónapban ugyanis minden házhozszállításos webes rendelés csomagolási költségét (a Mézbarlangban normál csomagolásnál 490 forintot, hűtött és műanyagmentes csomagolás esetében pedig 590 Ft-ot, a Gyöngybarlangban pedig csomagonként egységesen 490 Ft-ot) felajánlunk a Máthé Erzsi Alapítvány a Koraszülöttekért szervezet részére. 

Sőt, az így elkülönített összeget a Mézédes Otthon Kft. meg is duplázza, ami azt jelenti, hogy augusztusban csomagonként 980, illetve 1.180 Ft-ot kap tőlünk az alapítvány!

Ha szeretnéd támogatni az alapítványt, nincs más teendőd, mint augusztus hónapban BÁRMIT megrendelni a Mézbarlang és/vagy a Gyöngybarlang webáruházból, így a csomagolási költséged duplája automatikusan az alapítványé lesz:


A támogatás Neked semmiféle pluszköltséget nem jelent, nem kell többet fizetned a csomagodért, hiszen az alapból kifizetett csomagolási költségedet adod oda az alapítvány részére, amit mi meg is duplázunk, így csomagonként 980, illetve 1.180 Ft-ot kap tőlünk a Máthé Erzsi Alapítvány a Koraszülöttekért szervezet.

Ha már számokról beszélünk, el kell mondanunk, hogy a hazai statisztika koraszülés tekintetében sajnos nem túl biztató: a koraszülések száma Magyarországon igen magas, minden 10 szülésre jut belőle egy. Az elmúlt évtizedben hazánkban évente mintegy 8.000 újszülött jött világra idő előtt vagy alacsony súllyal.

A 37. terhességi hét előtt világra jött koraszülött babák éretlenségükből adódóan a külvilághoz nehezebben alkalmazkodnak a születés után, úgymond nehezebben adaptálódnak, így számos egészségügyi kockázatnak vannak kitéve. Minél kisebb a baba, annál jobban kell rá vigyázni. Az első ellátás után a legtöbb esetben a koraszülött baba speciális kórházi osztályra, PIC-re (Perinatalis Intenzív Centrum) kerül, innen kampányunk mottója: pici segítség a PICiknek!

A Máthé Erzsi Alapítvány a Koraszülöttekért szervezetet 16 évvel ezelőtt alapította Máthé Erzsi, a nemzet színésze. Az alapítvány elsődleges célja a kora- és újszülöttek intézményen belüli és otthoni ellátásának támogatása. Ezt a célkitűzést mi is teljes szívvel támogatjuk, mert jól tudjuk, hogy a családok élete egy törékeny koraszülött kisbabával teljesen más, mint egy normál időre született aprósággal. A születés csodáját ugyanis ilyenkor beárnyékolhatja a baba egészsége miatti aggodalom, a koraszülöttség esetleges hosszú távú következményeitől való félelem. És mi minden tőlünk telhetőt szeretnénk megtenni annak érdekében, hogy ez ne így legyen!

Azért esett a választásunk erre az alapítványra, mert a Máthé Erzsi Alapítvány a Koraszülöttekért szervezettel kapcsolatban álló gyermekorvosok sikeresen alkalmazták a nálunk vásárolt manukamézes sebkezelőket a koraszülött apróságok kezelésére, így kerültünk velük kapcsolatba. A koraszülött csöppségek rózsaszín bőre ugyanis nagyon érzékeny, és elképesztően vékony, hiszen a bőrük alatt a zsírszövet még nem vagy alig fejlődött ki. Emiatt sokkal sérülékenyebbek minden külső hatásra, és nehezebben gyógyulnak. Az orvosi mézes sebkezelők viszont nekik is minden másnál hatékonyabban segítenek a gyógyulásban!

A teljes Mézbarlangos - Gyöngybarlangos csapatommal együtt most arra kérünk, állj mellénk Te is ebben a kezdeményezésben, és támogassuk együtt az alapítvány munkáját! Nincs más teendőd, csak rendelj valamit tőlünk Te is ebben a hónapban (akár csak egy üveg mézet a Mézbarlangól, vagy egy egyszerű ásványkarkötőt a Gyöngybarlangból), mert minél több házhozszállításos megrendelésünk lesz augusztusban, annál nagyobb összeggel, annyiszor 490, illetve 590 forinttal - illetve az így összegyűjtött pénz megduplázásával - tudjuk segíteni az alapítványt! A Máthé Erzsi Alapítvány a Koraszülöttekért szervezet honlapját ide kattintva érheted el »


Fogadd szeretettel Trepinszkiné T. Ági holisztikus tanácsadónk gondolatait a PICikről és a támogatói kampányról

"Nagyon nagy öröm számomra, és egyben óriási megtiszteltetés, hogy egy jó ügy mellé állhatunk. Leírhatatlan boldogságot éreztem, amikor először hallottam, hogy a manukaméz gyógyító erejét a koraszülött PICik is megtapasztalhatják.

A gyermekvállalás és a születés számomra a legcsodálatosabb, nincs ennél szebb dolog a földön. A fogantatástól a gyermek elindulásáig az út csodálatos, de nem mindig rózsás, és nincs mindig kipárnázva. De a természet gyógyító erejének az ismerete mindig lenyűgöz és megnyugtat, és biztonságot ad.

Fantasztikus érzés a szülés után végre magunkhoz ölelni gyermekünket, akit előtte a szívünk alatt hordhattunk. Sok törődés, figyelem és szeretet veszi őt körül. És az is igaz, hogy minél kisebb súllyal születnek a csöppségek, annál többre van ezekből szükség. De ilyenkor nem csak a babáknak, hanem a mamáknak is több figyelmet és törődést kell kapniuk.

Gondoljunk csak bele: mikor szépen természetes időben, természetes súllyal megszületik a gyermek, akkor a család és a barátok, ismerősök mind-mind nagy szeretettel és figyelemmel fordulnak az új családtag felé. Napjainkban, amikor egyre több a korábban, és kis súllyal született gyermekek száma, bizony egyre nagyobb összefogásra van szükség. Erre a nagyobb összefogásra szeretnélek ezzel a néhány gondolattal Téged is meghívni.

Szerencsére már egyre többen vagyunk, akik a természet gyógyító erejét ismerjük; az ásványok, a növények és a mézek tápláló és gyógyító hatását élvezzük. Adjunk hát együtt ezen tudásunkkal a koraszülött csöppségek számára is figyelmet és szeretetet, most ily módon: ha megrendelésedet szeretettel küldöd el, akkor úgy gondolom, hogy a szereteted rezgésével is tudsz egy kis támogatást küldeni a PICiknek, akiknek erre a legnagyobb szükségük van. Hiszen rendeléseddel nem csak anyagi támogatást tudsz nekik adni, hanem attól nagyobbat és többet: szeretet energiát is.

A gyermek ugyanis mindig megérzi édesanyja hangulatát, és átveszi azt. A koraszülött babáknak nagy erő és magabiztosság kell, édesanyja szeretetet-energiája. Ha koraszülött csöppség szülőjeként a szívedre hangolódsz és a gyermekedére, és szíved minden szeretetét küldöd neki, és azzal öleled át, bizony gyorsan fog fejlődni. Gondolatban is simogathatod a kezét, apró testét. Bizony megérzi, és megnyugszik, sőt, ha fájdalmai vannak, azok csökkennek. Nagyobb biztonságban érzi majd magát. Megmutatom, hogyan is csináld, ha még nem csináltál ilyet:

Figyelmedet irányítsd a mellkasod közepére. Belülre figyelj, ott van a szíved energiaközpontja, hunyd le a szemed, és figyelj a mellkasod közepén belülre, lélegezz oda, majd gondolj a gyermekedre. Ha a testedben valahol feszültséget, szorítást érzel, akkor belső figyelmedet vidd oda, ott a félelem, az aggódás csúnya fekete energia-góca! Figyelj rá, lélegezz oda, képzeld, hogy tiszta fehér szeretet fényenergiát lélegzel be, pontosan oda, ahol érzed a feszültséget, és fürdesd meg, majd erőteljesen fújd ki.

Lassan érezni fogod, hogy kisebb lesz, vagy változik a színe, majd teljesen kivilágosodik, kifénylik, ekkor már teljesen lazán tudsz gyermekedre gondolni. A mellkasod közepéről, a szív energia központodból tudod kiáradó szeretet-energiával átölelni gyermeked, eltűnik köztetek a tér, így eggyé olvadsz e gyermek piciny testével, pedig Te az pl. egy széken ülsz több méterrel fizikálisan a gyermektől.

Ha ezt most nem hiszed el, próbáld ki! Próbáld ki valakivel, aki szintén távol van most: öleld át a szívedből kiáradó szereteteddel. Majd később, ha beszélsz vele, pl. telefonon, akkor biztos elmondja majd, hogy érezte. Tán meg is kérheted, hogy gyakorolhass rajta, hogy egyre magabiztosabban tudj ölelni a távolból. Majd ezzel a tudással bizony már könnyebb és egyszerűbb lesz gyermeked felé ölelő szeretetet küldeni.

Az első határozott visszaigazolásom nekem erről a „módszerről” akkor volt, mikor az édesapám a sokadik sztrókkal egy nagyon távoli kórházban feküdt, így nem volt lehetőségem sűrűn látogatni. De naponta kétszer-háromszor ráhangolódottam, gondolatban simogattam a kezét, fejét, bíztattam és nyugtattam. Mikor végre meglátogattam, köszönte, hogy ilyen sűrűn, még naponta többször is látogatom, elmondta, hogy olyankor mikor alvásidőben jövök, mindig jókat alszik, semmi rosszat nem álmodik."

Köszönjük megtisztelő figyelmed, és a koraszülött apróságok nevében is előre is hálásan köszönjük, ha augusztusban bármit rendelsz tőlünk, biztosak vagyunk benne, hogy rendelésedet nagy szeretet veszi majd körül.


Kattints a képre és vásárolj valamit házhozszállítással a Mézbarlang közel 750 féle termékünk közül,
hogy a Máthé Erzsi Alapítvány a Koraszülöttekért szervezet megkaphassa a csomagolási költség dupláját:

simplepay_hu