Biorezonanciás állapotfelmérés

1. Biorezonanciás Állapotfelmérés

Biorezonanciás állapotfelmérés | Harmónia holisztikus tanácsadás

Bejelentkezés biorezonanciás állapotfelmérésre és tanácsadásra Gabihoz:

Tel.: +36 20 223-8204
E-mail: tanacsadas@mezbarlang.hu

Mi történik a biorezonanciás állapotfelmérés során?

Biorezonanciás állapotfelméréskor gyakorlatilag egy kötetlen kb 30 perces személyes beszélgetésen veszel részt, ahol Nyíri Gabriella természetes gyógymódok tanácsadó kolléganőnk segítségével feltárjuk a jelenlegi helyzetet és a lehetőségeket. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy elbeszélgetünk, és közben egy speciális készülékkel biorezonanciás állapotfelmérést végzünk, hogy megismerjük a mostani egészségi állapotodat, és feltérképezzük, hol vannak problémák, elakadások szervezeted működésében.

Az állapotfelmérés teljesen fájdalommentes, mindössze a tenyeredet kell rövid időre a gép érzékelőfelületére helyezni. A tanácsadásra előzetes időpontegyeztetést követően a Mézbarlang üzletébe kell bejönni (1042 Budapest, Árpád út 52.), a tanácsadás egy erre a célra kialakított kényelmes külön szobában történik.

A beszélgetést és a biorezonanciás állapotfelmérést követően szakértő csapatunkkal az apiterápia, aromaterápia és fitoterápia tanaira támaszkodva a legjobb tudásunk szerint kielemezzük az eredményeket, és ajánlásokat teszünk, amikkel kiküszöbölheted életedből a negatív hatásokat, hogy elindulhasson a természetes gyógyulási folyamat.

A biorezonanciás mérés eredményeit, valamint a kiértékelést az ajánlásokkal együtt az állapotfelmérést követő egy héten belül e-mailben fogod megkapni. 

A komplex tanácsadás díja 8.990 Ft, amely tartalmaz:

  • kb 30 perces beszélgetést
  • biorezonanciás állapotfelmérést
  • helyszíni személyes tanácsadást a legfőbb tennivalókkal
  • e-mailes részletesebb kiértékelést a beszélgetést követően

 

Bejelentkezés biorezonanciás állapotfelmérésre és tanácsadásra Gabihoz:

Tel.: +36 20 223-8204
E-mail: tanacsadas@mezbarlang.hu

Nyíri Gabriella (Gabi) természetes gyógymódok tanácsadó kolléganőnk bemutatkozása

Azt hiszem, életemben a legizgalmasabb dolog számomra mindig maga az Ember volt. A működése, a világban betöltött helye és szerepe, korlátai és lehetőségei, a csodálatos biológiája. Tanulmányaim is ennek a központi szereplőnek a több oldalról való megközelítését célozták, legyen az bölcsészként a szellemi réteg, spirituális pszichológia hallgatóként a lelki oldal, vagy természetes gyógymódok tanulmányozása folytán a biológiai, élettani folyamatok.

Közben mindezt átszűrtem saját tapasztalataimon, hogy egyfajta „praxissá”, gyakorlattá tudjam formálni, ami megkönnyíti a hétköznapokat. Idővel úgy gondoltam, ezzel a tudással és tapasztalattal segíteni, kísérni tudok másokat is a saját útjukban, ráébresztve öngyógyító képességeikre, saját belső folyamataik és biológiájuk megismerése által.

Nem szeretném senkinek se megmondani a „tutit”, hanem együtt, közösen, a jelen helyzetből kiindulva segítek megtalálni azokat a lehetőségeket, nézőpontokat, eszközöket, amelyek adott helyzetben a leginkább megfelelőek. Eddigi tapasztalataim szerint minden ember önmagában mért csoda, de vannak élethelyzetek, amikor elakad. Toporog, megáll, nem lát ki a helyzetből sem lelkileg, sem fizikálisan. Ezt a lépést segíthetek megtenni, ha eljössz a tanácsadásra és bizalommal fordulsz felém.


simplepay_hu