Trepinszki József: Mézes-Élet (PDF e-könyv)

Trepinszki József: Mézes-Élet (PDF e-könyv)

Mézes-élet sorozat 1. (PDF)
Hogyan legyél tudatos mézfogyasztó?

Átfogó könyv a mézekről, méhtermékekről, és kiemelkedő gyógyhatásukról!


Az itt leírtak az emberiség évezredes tapasztalatain alapulnak, de nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

2 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Hogyan legyél tudatos mézfogyasztó?

 

Nem könnyű manapság egészségesen élni. Ezt mindenki megtapasztalhatja. Sok a „kísértés”. A tévéből, a rádióból, az újságokból és ezeknek hatására az emberek döntő többségétől.

Az emberek átlagosak szeretnek lenni. Azt isznak-esznek, amit a környezetükben lévők. Azt a tévéműsort nézik, annyit játszanak a számítógépen, azt csinálnak szabadidejükben, amit a legjobb ismerőseik.

Kristálycukorból a magyarok átlagos fogyasztása napi 100-150 g, vagyis 30-45 kockacukor. 

 

Az átlagos mézfogyasztás hazánkban heti egy teáskanál!

 

Te ne légy átlagos! Emelkedj ki a mézfogyasztók átlagából!

Ebben segít neked könyvem.

 

 

Na de miről szól ez a könyv?

 

Egy biztos: ez nem egy olyan könyv, amit egyszer elolvasol, aztán - ha nagyon tetszett - egy-két évvel később ismét előveszel.

Ez a könyv akár napi használatra készült, lexikon-szerű információkat találsz benne arról, hogy mikor mit és hogyan fogyassz.

40 különböző mézfajtáról és egyéb méhészeti termékekről (méhpempő, propolisz, virágpor) tudhatsz meg naponta használható hasznos, egészségmegőrző és betegség-gyógyító információkat.

 

 

Mi hasznod van belőle, ha elolvasod a könyvet?

 

Ha egy kicsit is érdekel az egészséged, a könyv elolvasása után garantáltan máshogy fogsz viszonyulni a mézhez. Ha még keveset tudsz a mézről akkor is, ha már sokat, akkor is.

Nem csak egy egyszeri 150 oldalas olvasmányt kapsz a kezedbe! Akár naponta használhatod a lexikonszerű tudásanyagot, melyből megtudhatod, mikor milyen mézet vagy egyéb méhterméket használhatsz egészséged fenntartására illetve gyógyulásod elősegítésére.

A különböző méhészeti termékekből összeállíthatod akár gyógyszerek nélküli házipatikádat.

A könyv melléklete a sokezer ember által már megismert "Mézek hatásai" táblázat átdolgozott kiadása. Rendeld meg, olvasd el és csodálkozz!

 

Figyelem! Ez nem egy lexikon. A könyv célja, hogy legyen mihez nyúlnod a mindennapokban, egészségmegőrzéshez és gyógyításhoz egyaránt.

Fizetés után emailben küldjük a letöltés linket!

 

 

Olvasói vélemények:

„Nagyon örülök a könyvnek, jó, hogy megrendeltem. Azóta elölről-hátulról olvasom, minden része nagyon érdekes. Sok régi tudásomban erősít meg ill. sok új ismeretet ad a mézről. Köszönet érte.” 

(Tomozi Zsuzsanna, Bakonyszentlászló)

--------------------------------------------------------

„Köszönöm, SZUPER a könyv!!!!!!!!!!!!!!! Most is azt olvasom!”

(Tőzsér-Csanádi Gabriella, Budapest)


Csomagodat már a következő munkanapon kiszállítjuk, ha 13:00 óráig leadod a megrendelésedet, és minden van készleten, amit kértél!

Felhívjuk figyelmedet, hogy a weboldalon és a kiadványainkban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. 

Az információk nem használhatók diagnózisként, illetve egészségügyi problémák, betegségek kezeléseként, valamint a felsorolt mézek és egyéb termékek nem helyettesítenek egyetlen gyógyszert sem. Az élelmiszerekről és táplálék-kiegészítőkről adott tájékoztatást nem bírálták el hazai, ill. nemzetközi hatóságok és nem tekinthetők gyógyszernek egyetlen betegség kezelésére és megelőzésére sem. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszéld azt meg szakemberrel, kérd ki a tanácsát!

 

 

Adatok
Brand
Mézbarlang
Cikkszám
MSSMBKONYV1PDF
Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu