Köszönöm visszajelzésedet a Biosota manukákról

Köszönöm, hogy jelezted érdeklődésed az új Biosota manukamézek érkezésével kapcsolatban, hamarosan küldöm a további infókat!

Ha most ezeket a sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy érdeklődsz a világ két legerősebb manukaméze iránt! Jó hír, hogy Biosota szállítmányunk már úton van Ausztráliából, a szupermézek hamarosan megérkeznek a Mézbarlangba. De más egyelőre nem kap értesítést róla, csak azok a lelkes Biosota-fogyasztók, akik május 3-i levelemben a gombra kattintva eljutottak erre az oldalra.

Amint megjönnek a különleges csomagolásban érkező legerősebb - legritkább - legjobb manukák, és felkerülnek a webáruházba, azonnal e-mailt küldök róla Neked (várhatóan egy héten belül). Ha azt a levelemet megkapod, akkor tudsz majd rendelni belőlük. A lényeg tehát, hogy mindenképpen nyisd meg a következő tőlem kapott leveleket, mert abban lesznek a további infók az új Biosota termékekről, és persze a link a vásárláshoz.

De addig is, kérlek menj vissza a levelezőrendszeredbe, és olvasd tovább azt az e-mailt, amiből ide kattintottál, mert olyan érdekes információk vannak benne a világ legerősebb manukamézeinek speciális csomagolásáról, amikről valószínűleg még gyakorlott Biosta-fogyasztóként sem hallottál... Köszönöm!

Az Egészség Legyen Veled!

Trepinszki József
vezető mézkedvelő, fitoterapeuta

simplepay_hu