Kedvezményrendszer vásárlóknak

Kedvezmény regisztrált vásárlóinknak

 

Webáruházban (regisztráltaknak):
Fontos! 
Minden itt leírt kedvezményt a rendszer csak regisztráció után tud számolni, hiszen akkor tudja konkrét személyhez kötni.

Minden teljesített rendelés után jóváírunk Neked 2% hűségpontot a rendelési érték után, ami a következő alkalommal akár le is vásárolható. Ez alól csak néhány egészen kivételes áron kínált termék lehet csak kivétel. A hűségpontoknak továbbra is fél év az érvényessége, amit mindenki nyomon követhet a fiókjában bejelentkezés után. Akciós termékek és a csomagolási-szállítási költségek után nem jár hűségpont. Hűségpontot ajándék-terméket tartalmazó akció esetén nem lehet felhasználni, amennyiben az ajándék terméket szeretnéd megkapni. A hűségpontot egyszerre lehet beváltani, kivéve, ha több hűségpontod van, mint amennyiért rendelsz. Ekkor csak a rendelési értéknek megfelelő hűségpont kerül levonásra. A hűségpont beváltás nagyságát a megrendelés folyamán az utolsó oldalon (ahol a megrendelés gombbal véglegesítheted a rendelésed) láthatod részletezve.
 
(pl. 10.000 Ft értékű vásárlás után 200 pontot írunk jóvá. 1 pont = 1 Ft a beváltásnál)

Ha valami kérdésed van a kedvezményekkel vagy a belépéssel, rendeléssel kapcsolatban, bátran írj az ugyfelszolgalat@mezbarlang.hu e-mailre, vagy telefonálj nyitvatartási időben (hétfő, kedd, szerda, péntek: 9:00-17:00, csütörtök: 9:00-18:00, szombat és vasárnap: zárva) a 06 70 948-9940 ügyfélszolgálati telefonszámra.

 

A Méz-egészség Legyen Veled!


Trepinszki József,
vezető mézkedvelő, fitoterapeuta

Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu