Kedvezményrendszer vásárlóknak

Kedvezményrendszer Vásárlóinknak

 

Webáruházban (regisztráltaknak):
Fontos! 
Minden itt leírt kedvezményt a rendszer csak regisztráció után tud számolni, hiszen akkor tudja konkrét személyhez kötni.

 1. Minden teljesített rendelés után jóváírunk Neked 2% hűségpontot a rendelési érték után, ami a következő alkalommal akár le is vásárolható. Ez alól csak néhány egészen kivételes áron kínált termék lehet csak kivétel. A hűségpontoknak továbbra is fél év az érvényessége, amit mindenki nyomon követhet a fiókjában bejelentkezés után. Akciós termékek és a csomagolási-szállítási költségek után nem jár hűségpont.
  A hűségpontot egyszerre lehet beváltani, kivéve, ha több hűségpontod van, mint amennyiért rendelsz. Ekkor csak a rendelési értéknek megfelelő hűségpont kerül levonásra. A hűségpont beváltás nagyságát a megrendelés folyamán az utolsó oldalon (ahol a megrendelés gombbal véglegesítheted a rendelésed) láthatod részletezve.
   
  (pl. 10.000 Ft értékű vásárlás után 200 pontot írunk jóvá. 1 pont = 1 Ft)

  Regisztráció után automatikusan 500 hűségpont kap mindenki, ami rendeléskor egyből beváltható. Magyarul az első vásárláskor mindenki 500 Ft kedvezménnyel vásárolhat. 

 2. Minden Mézkedvelő Hunnia Egyesület (MÉHE) tag a 2021-es évre minden rendelésénél 10% alapkedvezményt kap.

  (Tehát amellett, hogy támogatja az egyesület méh- és környezetvédelmi közhasznú tevékenységét és ingyenesen vagy kedvezménnyel részt vehet az egyesület programjain, még folyamatos kedvezményt is kap a Mézbarlangban. Bővebb információ és csatlakozási lehetőség itt »)

  Ezenkívül az aktuális vásárlási összege után minden egyesületi tag további kedvezményre jogosult a következők szerint:
  - 25.000 Ft egyszeri vásárlás felett +1%, azaz 11% a vásárlási kedvezmény (+2% hűségpont)
  - 50.000 Ft egyszeri vásárlás felett +2%, azaz 12% a vásárlási kedvezmény (+2% hűségpont)
  - 80.000 Ft egyszeri vásárlás felett +3%, azaz 13% a vásárlási kedvezmény (+2% hűségpont)

 3. Nem MÉHE-tag regisztráltaknak:
  - A 2% hűségpont nekik is jár.
  - Ezenkívül a vásárlások teljes összege után a nem egyesületi tagok is jogosultak további kedvezményre a következők szerint:
        - 100.000 Ft összes vásárlás után 5% állandó kedvezmény (+2% hűségpont)
        - 200.000 Ft összes vásárlás után 6% állandó kedvezmény (+2% hűségpont)
        - 400.000 Ft összes vásárlás után 8% állandó kedvezmény (+2% hűségpont)

Belépés a megújult webáruházba

Ha a korábbi webáruházunkban volt regisztrált fiókod, akkor a következő teendőid vannak a kedvezmények igénybevételéhez (és a további rendelések leadásához):

#1. LÉPÉS:
Kattints rá itt az oldalon jobb felül található "Belépés" fülre, majd a "Visszatérő vásárló" űrlapba írd be azt az e-mail címedet, amivel a régi webáruházat használtad. A jelszó a belépéshez: 123456

(Mivel az eredeti jelszavadhoz adatvédelmi szabályzatunknak megfelelően mi nem férünk hozzá, ezért mindenkinek, akinek volt már regisztrált fiókja, megadtunk egy új ideiglenes belépési jelszót.)

 

#2. LÉPÉS:
Kattints jobb felül a "Profil" feliratra. Itt fogod látni a jövőben a megrendeléseidet. (A régi megrendeléseket sajnos nem tudtuk áthozni.)

 

#3. LÉPÉS:
Kattints az "Adatmódosítás" feliratra és itt a "Regisztrációs adatok"-nál írd be az új, neked tetsző jelszavadat kétszer! Ez nagyon fontos, mert a jövőben így tudsz a saját jelszavaddal belépni a fiókodba az első belépésedhez használt 123456 helyett.

 

#4. LÉPÉS:

Nézd át a többi adatodat is, és ha esetleg valami rossz, javítsd ki vagy pótold, ha hiányzik. Ezután kattints a "Módosítás" gombra, hogy elmentsd az új jelszavaddal együtt az esetleges változtatásaidat.

 

#5. LÉPÉS:
A "Kedvezmények" fülön láthatod is az aktuális kedvezményedet, illetve minden korábbi regisztrált vásárlónknak jóváírtunk 500 hűségpontot, amit akár máris felhasználhatsz.
(Ha esetleg biztos vagy benne, hogy az előző webáruházunkban ettől az 500 ponttól "kisdobosbecsületszavadra" jóval többet gyűjtöttél, írd meg nekünk válasz e-mailben, és pótlólag jóváírjuk.)

 

Ha valami kérdésed van a kedvezményekkel vagy a belépéssel, rendeléssel kapcsolatban, bátran írt az ugyfelszolgalat@mezbarlang.hu emailre, vagy telefonálj nyitvatartási időben a 06-70-958 9940 ügyfélszolgálati telefonszámra.

 

A Méz-egészség Legyen Veled!


Trepinszki József,
vezető mézkedvelő