Sütiket használunk azért, hogy weboldalunkat még jobban személyes igényeidre szabjuk. Bővebb tájékoztatás az Adatkezelési tájékoztatóban.

Termékek Menü

Manukaméz fahéj kivonattal, 250g (Apihealth)

Ár:
10.920 Ft
9.610 Ft (7.567 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.310 Ft
Kedvezmény: 12%
Egységár: 38.440 Ft/kg

Manukaméz + fahéj = kiegyenlített vércukorszint

A fahéj antioxidánsai segíthetnek enyhíteni a gyulladást, és csökkenteni a szívbetegségek, a rák és a leépülés kockázatát, valamint a vércukorszint szabályozását. A Manuka & Cinnamon egy teljes mértékben természetes termék, ami Új-Zélandi manukaméz és fahéj kivonat különleges keverékéből áll.

Elérhetőség: Készleten
Ha sebkezelés, akkor manuka méz!
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Szerezhető hűségpontok: 49
Ehhez a termékhez mások még ezt választják, jelöld be Te is, ha kéred!
Méhkenyér 170 g  (Mézbarlang) Méhkenyér 170 g (Mézbarlang)
4.650 Ft
Propolisz tinktúra 50ml (Dydex) Propolisz tinktúra 50ml (Dydex)
1.830 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Összetevők: 1,5% fahéj kivonat (8:1), Új-Zélandi manukaméz (MGO 100+), amelyet a zöld és tiszta Új-Zélandi manukabokrokról gyűjtöttek a méhek
Származási hely: Új-Zéland

Előnyös tulajdonságai:

  • Erős antioxidáns hatása van
  • Támogatja az immunrendszert
  • Javítja a hallószervek működését
  • Jótékonyan hat az agyműködésre
  • Segít fenntartani az általános egészséget

 

A FAHÉJ olyan fűszer, amely a Cinnamomum néven ismert fák belső kéregéből készül. A fahéj története az ókori Egyiptomhoz nyúlik vissza. Ritkának és értékesnek tartották, a királyoknak is megfelelő ajándéknak tekintették. A különleges illatát és ízét az illóolajában magas arányban megtalálható cinnamaldehid nevű vegyület okozza. A fahéj antioxidánsai segíthetnek enyhíteni a gyulladást, és csökkenteni a szívbetegségek, a rák és a leépülés kockázatát.

A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a fahéj egészségügyi előnyei mind a darabos fahéjban, mind az őrölt fahéjban, mind az illóolajában egyaránt megvannak. A fahéjban található fenolos vegyületek, flavonoidok és antioxidánsok a fahéjat a föld egyik leghasznosabb fűszerévé teszik. Antioxidáns, gyulladáscsökkentő, diabéteszellenes, antimikrobiális, immunitásnövelő és potenciális rák- és szívbetegségek elleni védőképessége tudományosan bizonyított.

A fahéj antioxidánsai gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek, ami segíthet csökkenteni a szívbetegségek, a rák és a leépülés kockázatát. Mivel a fahéj csökkenti a duzzanatot és megakadályozza a gyulladást, előnyös lehet a fájdalomcsillapításban is,  sőt, a vizsgálatok azt mutatják, hogy az izomfájdalmakat is enyhíti.

Kísérletek igazolják, hogy a fahéj egyik legnagyobb egészségügyi előnye a szív egészségének javítása, mivel kimutatták, hogy a fahéj csökkenti a szívbetegségek leggyakoribb kockázati tényezőit, beleértve a magas koleszterinszintet, a magas trigliceridszintet és a magas vérnyomást is. 

A fahéj jól ismert a diabétesz elleni hatásai miatt is, ezért a cukorbetegek számára az egyik legjobb élelmiszer. Csökkenti a vércukorszintet és javíthatja az érzékenységet a inzulin hormonra, amely segíti a cukor szállítását a véráramból a sejtekbe, így a vércukorszintet kiegyensúlyozottá teszi.

Mivel a fahéj antioxidánsokban gazdag, a kutatások arra is rávilágítottak, hogy fokozhatja az agyi funkciókat, és segíthet megelőzni az idegi rendellenességek kialakulását.

 

A  MANUKAMÉZ különösen erős baktériumölő hatású. Már 5%-os töménységben is elpusztítja a legellenállóbb, az antibiotikumokra rezisztens baktériumokat is. A manukafa méze (manukaméz) a legnagyobb természetes antibiotikum tartalmú méz a világon, hatásosabb lehet a legerősebb gyógyszer-antibiotikumnál is.

Legfőbb hatások:

  • természetes antibiotikumként ajánljuk bakteriális fertőzésekre
  • erős vírusölő hatású
  • kiválóan alkalmas a szervezet téli védelmére, immunrendszer erősítésre
  • gyulladáscsökkentő
  • emésztési zavarok, gyomorfekély ellen is használ

; ; ; ; ; ; ; ; ;