Sikeresen feliratkoztál az illóolajok hatásai táblázat letöltésére

Köszönjük, hogy igent mondtál az illóolajok hatásairól szóló táblázatra!

A táblázatot az imént e-mailben elküldtük Neked. Ha nem találod a beérkezett üzeneteid között, nézd meg a promóciók mappában vagy a levélszemétnél.

VÁRJ, mielőtt bezárnád ezt a böngészőt, hogy megnézd az e-mail fiókod, ezt még mindenképp olvasd el:

Ahhoz, hogy élőben is megtapasztald az esszenciális és illóolajok fantasztikus hatását, van egy szuper ajánlatunk: összeállítottunk egy aromaterápiás kezdő csomagot, ami 3 olyan terméket tartalmaz, amikkel élőben is átélheted az illatok gyógyító – energetizáló erejét, pont úgy, ahogyan a táblázatban is láthatod. És mindezt most 6.750 Ft helyett csak 3.760 Ft-ért adjuk.

Ráadásul az aromaterápiás kezdő csomag mellé
AJÁNDÉKBA adunk egy teákról és mézekről szóló bestseller nyomtatott könyvet is!

A letölthető táblázat és ez a csomag tehát EGYÜTT a legjobb választás ahhoz, hogy megtedd az első lépést a természetes gyógymódok és azon belül az aromaterápia felé, anélkül, hogy mesterséges anyagokat vinnél be a szervezetedbe.

Figyelem, ez egy egyszeri ajánlat! Ha bezárod a böngésződ, többet nem juthatsz hozzá ehhez a szuper ajánlathoz. A limitált darabszámban elérhető aromaterápiás kezdő csomagot itt lentebb találod, nincs más teendőd, mint a bordó színű kosár gombra kattintani és végigmenni a megrendelési folyamaton:

simplepay_hu