"Sportos életet élek"

Nem tudod, hogy mivel egészítsd ki az étrendedet, ami egészséges is?

Hogyan segíthetnéd az edzésedet és kondidat anélkül, hogy mesterséges anyagokhoz nyúlnál?

A mézek és méhtermékek segítik az ásványi anyagbevitelt, és fittséget, energiát adnak.

Emellett az izmok fejlődéséhez is jelentősen hozzájárulnak.

 

 

Mit ajánlunk?

 

    • A könnyen lerakódó cukrot cseréld mézre, ahol csak teheted!
    • A méz magas ásványi anyagtartalommal bír, ezért az izzadáskor vesztett hasznos ásványokat, nyomelemeket, könnyen pótolhatod vele.
    • Izomlazításra az akácméz tökéletes választás
Versenyszerű sportoláshoz:

Egyre nagyobb gondot okoz, hogy olyan táplálékkiegészítőt találj, amely nem minősül hamarosan doppingnak?

- A méhpempő teljesen természetes anyag, amely a méhkirálynő méretét, és teherbírását is sokszorosára növeli. Egyedülálló módon, több mint 150 biológiailag aktív összetevőből áll, amelyet így egészében mind a mai napig nem tudtak lemásolni a kutatók.

- A méhpempő energiát, fittséget, és rendkívüli jó közérzetet biztosít. Csökkenti az izmok fáradékonyságát, és bombaerős immunrendszert biztosít.Felejtsd el a mesterséges szereket, "táplálékkiegészítőket"!Fehérje por helyett, fogyassz: 


- Száraz vagy nyers virágport: A virágpor gazdag fehérjében, vitaminokban, és rendkívül magas az ásványi anyag tartalma. Minden összetevője felszívódik a szervezetedben, a fehérje pótlásod, és az izomnövekedéshez szükséges mennyiséget bőven pótolja!


- Egyél méhkenyeret. Hatásai a virágporhoz hasonlatosak, de még magasabb enzim tartalommal rendelkezik! És fertőtleníti a szervezeted a lerakódott baktériumoktól is, így a későbbiekben könnyebb teljesítményt biztosít! 

MÉHPEMPŐS TERMÉKEK

MÉZEK A MINDENNAPOKRA 
Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu