Méz-Blog

Az utolérhetetlen manukaméz

2018.09.29 19:00
Trepinszki József
Az utolérhetetlen manukaméz

Manukaméz vevővélemények

A méhpempő mellet a manukaméz a másik legjobban fogyó termékünk. Aki kipróbálta, használja. A manukaméz vásárlóink döntő többsége (97%-a) visszatérő megrendelőnk. Kell ennél több? Hát persze, hogy kell! Kell, hogy mindenki megismerje ezt a gyógymézet, ezért a nagyon sok visszajelzésből egy jó nagy csokor tapasztalatot most közzéteszek. Olvasd el itt  »

Antibiotikum a természetből


manukaméz

A méhpempő mellet a manukaméz a másik legjobban fogyó termékünk. Aki kipróbálta, használja. A manukaméz vásárlóink döntő többsége (97%-a) visszatérő megrendelőnk. Kell ennél több? 


Hát persze, hogy kell! Kell, hogy mindenki megismerje ezt a gyógymézet, ezért a nagyon sok visszajelzésből egy jó nagy csokor tapasztalatot most közzéteszek.  

Íme a vélemény-idézetek a manukaméz fogyasztóitól: 

 

"...sokat segít különböző megfázásos betegségeknél. Jelenleg a mellhártyagyulladásom tüneteit csökkenti sikerrel..."

"...gyermekeimnek adtam, mikor betegek voltak és elkerültük az antibiotikumot, illetve 3 nap alatt teljesen rendbe jöttek. Később már amikor érzékeltem, hogy betegség közeledik egyből adtam a mézet és így nem is jött ki rajtuk, tudtak menni oviba, iskolába..."


"...Férjem meglepetésként rendelt részemre Manuka mézet. Nagyon jó pozitív tapasztalatom van, éppen a megfázásos időszak elején jártunk, 1-2 nap alatt teljesen rendbe hozott, nagyon nagy az antibakteriális hatása mindemellett igen finom, nagyon nagy önfegyelemre van szükség, hogy az előírt mennyiséget ne lépjem túl..."


"Egész télen folyamatosan fogyasztottuk. Kisfiúnk korábban szinte rendszeresen szenvedett torokgyulladásban, ugyanakkor a manuka méz rendszeres fogyasztása mellett ilyen gondok nem merültek fel. Úgy tűnik, hogy valóban bevált..."


"... Ősztől minden apró bántalmat kizárólag ezzel kezeltem, és a gyerekeim is könnyen átvészelték a szokásos téli fertőzéseket. ..."

"...Betaknyosodtam. Ez nálam 3 napig szokott tartani. Utána jön az orrdugulás, majd a köhögés. A teljes program 1-2 héten át tart. Első naptól kezdve 2×1 kiskanál manuka a 3. napon már helyreállította a gyári állapotot. ..."

"Krónikus arcüreggyulladásra ette a fiam a Manuka mézet 2 üveggel. Arcürege kitisztult,azóta is jól van."


"...segített fogfájás, torokfájás és nátha esetén. A mézet napi háromszor egy teáskanálnyit szopogattam el és már másnap éreztem a pozitív hatását. Nagyon finom és rettentően hatékony."


"...A koleszterinszint, vérnyomás és gyomorproblémámat rendbe hozta. A legutolsó laboratóriumi vizsgálati eredményeim nagyon kedvező eredményt mutattak, a leleteken nem volt található semmilyen rendellenesség. Téli időszakban a meghűlésre, valamint az influenza megelőzésre is használja a család, így kiiktathatjuk a gyógyszereket. Fiam bőrgyógyászati problémája esetében is nagyon hatásos volt. ... mindenképpen hasznos, ha betegség elkerülésére -még egészséges állapotunkban- beiktatjuk ennek a méznek a fogyasztását. Igaz, a mézek között a legdrágábbak közé tartozik, de ha belegondolok, mennyivel több pénzt költünk különféle gyógyszerekre az egészségünk fenntartása érdekében, úgy érzem, szerencsésebb a mézet előnyben részesíteni. "

" ...velem volt 7 éves kislányom is, megkérdeztem tudnak-e ajánlani valamit a krónikus, hónapokon át tartó orrfolyásra, amihez sajnos gyakran arcüreg- és fülgyulladás társult. ... Az évek során már a vitaminok és homeopátiás szerek széles körét kipróbáltuk. Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy 5 nap elég lesz a gyógyulásra. Naponta 3x1 kiskanállal adtam a mézből. A javulás a 2. napon látványosan megmutatkozott, amit először félreértelmeztem, hiszen a korábban letapadt váladék megindult kifelé.. 5 nap múlva teljesen rendbejött. Szóval a termék kiváló, köszönjük!"

"...Én 2 hónapig voltam beteg tüszős mandulával és 4 féle antibiotikumot írtak fel az orvosok, de egyik sem segített. Majd elkezdtem enni a Manuka mézet mindennap, és meggyógyultam. A korábbi gyulladásoknak, bakteriális fertőzésnek nyoma sem volt, és tökéletes lett a vérképem...."


"... megszünt a folyamatos és krónikus foggyulladás..."


"...az őszi-téli időszakban nehezen múló, illetve makacsul visszatérő légzőszervi megbetegedésekre - torokgyulladás, légcsőhurut, mandulacsonk-gyulladás, influenzaszerű tünetek - melyeknél az antibiotikumos gyógyszeres kezelés sem nagyon volt hatásos. A különféle patikaszerek sikertelen használata után rendeltem manukát, és már a 2. napon hatalmas javulást tapasztaltam. ..."


"...manukát használtuk/juk, immunerősítésre. Kisfiam ovikezdés óra egyszer sem volt beteg, de még náthás sem! ..."


"...Máskor antibiotikum nélkül nem úsztunk meg egy náthát, most meg csak a manuka mézet és a méhpempős krémmézet használjuk és 2-3 nap alatt meggyógyul. Nincs torokfájás, köhögés, rossz közérzet..."


"Influenzás betegség után korábban négy-öt heti köhögés következett, amelyen az orvos által felírt köhögés csillapítók sem tudtak segíteni. Ezek után a Manukaméz MGO 300-al próbálkoztam. Három napos használat után a köhögés teljesen elmúlt és azóta sem jelentkezett."


"...éreztem, hogy elindul ugyanis egy komolyabb megfázás (ilyenkor az ember érzi már magán, hogy ez minimum egy hét lesz) - úgyhogy aznap emelt adagban kezdtem szedni, és nagy örömmel tapasztaltam, hogy másnapra úgy múlt el az egész, hogy talán egy pici hőemelkedésem, ha volt az éjjel. Tehát lényegében fél napra sikerült redukálni egy normál esetben 1-2 hetes ágynak esést. Ja, és a mostani szezonban azt is éreztem ráadásként a Manuka szedésével kapcsolatban, hogy az emésztésemet is teljesen helyretette, kiegyensúlyozta (és mivel mást nem változtattam az étrendemen, így biztosan tudni, hogy a Manukának lehet ezt is köszönni)..."


"Csak jó tapasztalatom van: torokfájásom gyorsan meggyógyult /2 nap alatt/. A másik pedig, a hetek óta tartó igen fájdalmas egyoldali állkapocs ízületi gyulladásom teljesen rendbe jött. Mindkettő gyógyszer szedése nélkül. Mindig tartok itthon ebből a termékből, mert ha bármi megfázásos betegség elkapna azonnal tudjam használni :-) ..."


"Az MGO 400+ manuka mézet használjuk,főleg az influenzás megbetegedések elkerülésére.Megvallom,először kételkedtem abban,hogy valóban ennyire hatásos.Örömömre,örömünkre,kellemesen csalódtunk.Ha véletlenül mégis torokfájással ébredünk,1 kávéskanál manuka méz megoldja a problémát.Jótékonyan hat az immunrendszerre,mondhatni nem is vagyunk betegek,amióta ezt használjuk. Nagyon örülök,hogy rátaláltam!"

"...Nagyon beteg lettem, 39° lázzal. Ritkán vagyok beteg, de most nagyon legyengültem. Gondoltam, kerül, amibe kerül, kell valami, ami természetes és csak jót tudtam meg róla. El is fogyasztottam,rengeteget javult az erőnlétem (76 éves vagyok)..." 


"... akkor vásároltam, amikor felnőtt fiam torokgyulladása nem akart elmúlni, állandóan visszatért némi javulás után. Már mindent kipróbált és az orvos végül antibiotikumot írt fel neki, ami helyett végül ezt a "bivalyerős" készítményt ette napi 3x1 teás kanállal, és rendbe is jött tőle...."


"Manuka méz 100+ rendeltem meg a férjemnek, mert minden télen többször is felső légúti megbetegedéssel küzd. November elejétől szedte, Megelőzési céllal, ezért rendeltük ezt a 100+. Minden nap egy kanállal evett belóle, amikor úgy gondolta kettőt is. Most a második üveggel fogyasztja. Azt gondolom nagyon jó döntés volt, hisz évek óta ez volt az első tél-tavasz amikor nem kellett orvoshoz menni, antibiotikumot szedni. Nagyon örülök,hogy rátaláltam erre a lehetőségre."

 

"...A páromnak gyulladásos tünetei voltak, a háziorvos antibiotikumot írt fel, de javulás nem történt, amikor egy másfajta antibiotikumot kezdett szedni, az meg még a közérzetét is rontotta. Ekkor rendeltem a Manuka 550+ mézet, három nap múlva a méz csodát tett, elmúltak a tünetek. Azóta mindenkinek ajánlja. ..."

 

"Az MGO 400+ manuka mézet vásároltam meg. Én szeretek sok mindent kipróbálni, de előtte igyekszem minden fellelhető információt begyűjteni az adott termékről, főleg amióta a sarlatánok is a piacon vannak. Így volt ez a "Manuka" méz esetében is. Először, mint méz különlegesség voltam kíváncsi az ízére. A napokban úgy éreztem mintha az influenza kerülgetne. Délutánra már 39.5°C volt a lázam, rázott a hideg, és kínozott a hányinger is. Gondoltam most itt az alkalom, hogy teszteljem a méz gyógyító hatását /semmilyen gyógyszert nem vettem be, csak hársfa teát ittam, repce mézzel/. Este 6 órakor bevettem két kávéskanál manuka mézet és lefeküdtem. Reggel 4 órakor felébredtem és nem akartam hinni, hogy semmi bajom a lázam 36.2°C -ra lement és mintha ujjá születtem volna. Fitt és strapabíró voltam. Ez egy valódi csoda, ami velem történt pár óra alatt, és ez kizárólag csak a méznek tulajdonítható. Jó szível tudom ajánlani mindenkinek, aki gyorsan akar az influenzától megszabadulni. Én ezek után nem hagyom kifogyni a készletem!"

 

"A kisfiam a 100-as és a 250-es manukát kapja. Mi pedig a 250-est és a 400-ast fogyasztjuk. Mióta a fiamnak ezt adom ritkábban volt beteg és, ha le is gyűrte egy erősebb vírus, vagy bacilus, gyorsabban gyógyult a méztől. Nekem is többször segített. Azóta egyszer sem voltam orvosnál felső légúti panasz miatt, pedig hajlamos vagyok az arc- és homloküreg gyulladásra, de néhány nap alatt túlestem a betegségeken a Manuka méz segítségével. Mindenkinek, de főleg a kisgyermekes szülőknek nagyon ajánlom ezt a mézet!"


"...Egész család szedte, propolisz cseppel együtt, és a család minden tagja egészséges maradt ebben a szezonban :) ..."

"Manuka +600 Én az orrpolip műtétem után fogyasztottam a mézet januárban, amikor a legnagyobb influenza járvány tombolt. Körülöttem voltak betegek, de én nem kaptam el a kórt."


"...egy ismeretlen betegségből gyógyított meg, ami 2 hónapig talány volt az orvosoknak. Valószínűleg egy régóta nem használt bojler vizéből kaptam meg a fertőzést.13 kilót fogytam és nem láttam a megoldást. Csak a méz segített meggyógyulni. 2 üveg kellett."

 

Hááááááááát.... 
Ha én most olvastam volna először ennyi véleményt, akkor biztosan kipróbálnám. 

 

Az Egészség Legyen Veled! 
TJ - vezető mézkedvelő

Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu